• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuk bizi bosatacak

Çalışıyorsanız muhtemelen bakıcısı vardır. Avm lerdeki parklara götürüp bol bol yorsa çocuğu belki siz gelince enerjisini atmis olur

Gunduz kim bakiyorsa, sanki onunla bag kuramamis da gece size sariyor gibi geldi bana.
Gunduz ki stresini sizden gece cikartiyor ilgi istiyor buyuk ihtimal.
Duyar kasma degil inanin ama gece cocuga bagirinca sadece uykusunu acarsiniz.
Bnm oglumda gece cok uyanirdi,doner arkami yatardim..tepeme cikar sacimla oynar filan derken uyur giderdi.
Uyutmaya calismayin, donun arkanizi yatin.
2 yas cok kucuk degil.

Insanlar başından geçip gidince o dönemlerini cabuk unutuyorlar hiç şikayet etmeyin ben artık şikayet etmiyorum çünkü bana uzaylı gibi bakıyorlar insanlar hep kendini en iyi gösterme hastalığına yakalanmışlar bence en iyi en doğru onlar biz kötü anneyiz cunku
Çok doğru. Mükemmel anneler her yerde, şaşırmamak lazım.

Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.

Bian ben mi yazdim acaba dedim tek fark ben calismiyorum mesleklerimiz ayni ama ben bebege bakan olmayinca isi biraktim maalesef. Suan depresyondayim butun arkadaslarim koptu benden neyse onlar umrumda degil. Ben de konu acmistim bakiyorum da ne kadar sacmalamisim bir de ustume gelenler olmus :) neyse sen yalniz degilsin yani. Benim bebegim 8 veya 9 ay kolikti sabah 9 10 gibi yatardi ya aglar ya da bagirirdi. Gece hic ama hic uyumadigim icin gunduz zombiydim. Sonra tatile ailemin yanina gittim orasi temiz hava bol gunes 2 ay duzenli uyudu hatta babam annem beni disari cikartamadi uyudugu icin beklemek zorunda kaldim :-) ordan gelince hersey basa sardi yine ayni simdi de dişleri rahatsiz ediyor zaten uyumayan bir cocuktu. Ama genleri boyle babasi amcasi halasi dedesi heo boyleymis. Ben bu kadar zorlanacagimi bilsem evlenmeden once bir gen arastirmasi yapardim cok ciddiyim 2. Seneye dondu ben hala sis ve mor gozluyum yemek yapamiyorun yaptigim yemek tadi cok kotu oluyor esim evde olursa haftada bir banyo yapiyorum, wc ye gunde bir iki defa gidiyorum su icmiyorun gidemedigim icin bu yuzden parlak guzel yuzum kuru cirkin oldu :-( ama dua ediyorum Allah bana bir daha cocuk vermesin diye sadece huzurlu bir cocuk olsun bana yeter, işten eşten gectim artik, beraber uyumayi birak bize 2 cumle kurdurmuyor basliyor bagirmaya :-) birinin fena ahini aldim galiba Allah uardimcimiz olsun bu cocuklara da sakinlik versin,

• Beğen
Reactions: Tzk
Konunu isgal etmek istemem cok konustum ama ben gercekten zor durumdayim bir ara ozel uyku eğitimi almayi bile dusundum ama calismadigim icin maddi olarak beni zorladi olmadi bunu dene bence sen. Ya da maasin var tut bir dadi gece o baksin gunduz hep oynatsin uyutmasin. Buyuyene kadar bebegine calis ben buyuk hata yaptim isimi birakarak sen yardimci tut buldugum care bu.

• Beğen
Reactions: Tzk
Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Şeker veya şekerli gıdalar veriyor musunuz çocuğa eğer veriyorsanız kesin direkt

Arkadaşım allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor seni çok iyi anlıyorum.Başına gelmeyen bilmez.Bende şu bekar olup ahkam kesenleri anlamıyorum.Kınadıkları şey başlarına misliyle gelince anlarlar ne olduğunu.
Ben kızımın gece banyosunu yaptırıyorum üstüne güzelce sütünü içiyorum.Süt içmezse doyuracak bişey mutlaka yediriyorum sonrasında uykusu geliyor.Birde bunu dene istersen.Banyo uykusunu getiriyor.Bir süre sonra alışkanlık oluyor zaten.

Kreşe verin ama gerçekten iyi bir kreş olsun.Enerjisini attıkça o düzene alıştıkça uykuları da biraz düzene girecektir.

Bir de sipr..tin diye bir alerji ilacı var.Annem küçükken bizlere içirirmiş hem iştahımız artsın hem de uykumuz gelsin diye.Ben de çocuğuma çok sık olmamakla birlikte mesela beş altı gün vs.. akşam yatarken kullandım.Siz de bu şekilde o ilacı kullanabilirsiniz.İnanın ilaç tavsiyesi vermem ama bu ilacın hiç bir zararı yok deneyin farkı göreceksiniz.

Ben burayı okuyunca korkmaya başladım..:110::KK17:

Allah yardımcınız olsun.. inşallah tez zamanda düzelir.

Bir de sipr..tin diye bir alerji ilacı var.Annem küçükken bizlere içirirmiş hem iştahımız artsın hem de uykumuz gelsin diye.Ben de çocuğuma çok sık olmamakla birlikte mesela beş altı gün vs.. akşam yatarken kullandım.Siz de bu şekilde o ilacı kullanabilirsiniz.İnanın ilaç tavsiyesi vermem ama bu ilacın hiç bir zararı yok deneyin farkı göreceksiniz.
Alerji ilacini uyusun diye icirmek:KK57:
Birde bir zararirin olmadığını savunmak:KK57:

Yok valla hiç oynamıyoruz tam tersine uykusuz uykusuz oturuyoruz
Azı dişleri çıktı mı? Genelde gece rahatsız ederler çıkarken, uykusu kaçabilir normaldir. Biz de yerde şişme yatakta yatıyoruz. Oğlum oyuna doyunca bir köşede sızıp kalıyor. Dişlerini rahatlatacak bir şeyler yapıp yatın. O da bir müddet sonra yanınıza kıvrılır

Alerji ilacini uyusun diye icirmek:KK57:
Birde bir zararirin olmadığını savunmak:KK57:
Bilmeden yorum yapmayın bi zahmet.Bi yerimizden sallamıyoruz. Kadın eşimle boşanma aşamasına geldik çocuğun uykusuzluğu yüzünden yazmış biz de bizzat yaşadığımız tecrübe edindiğimiz bir ilacı öneriyoruz!

Bilmeden yorum yapmayın bi zahmet.Bi yerimizden sallamıyoruz. Kadın eşimle boşanma aşamasına geldik çocuğun uykusuzluğu yüzünden yazmış biz de bizzat yaşadığımız tecrübe edindiğimiz bir ilacı öneriyoruz!
Yahu bunun doğal yolları da var. Rezene anason karıştırıp icirebilir vs.
Alerji ilacı çocuk uyusun diye kullanılmaz benim kızımın alerjisi var onda bile dr 1 ölçeği geçmeyin atak kesilene kadar devam edin sonra kesin dedi.
Kaldı ki siz keyfi veriyorsunuz.
Hadi bi gece verdi uyudu diyelim obur gecede obur gecede nereye kadar ?
1.5 yasinda çocuğa uyusun diye alerji ilaci tavsiye edilmez hanfendi .

Size guzell seyler soyleyebilseydim keske malesef cocugun huyunu biz secemiyoruz.bende cok zor zamanlar yasadim.hayattan sogumustum misafirlige dahi gitmek istemiyodum.daha 1 saat oturmadan oyle bi aglardi ki sanirsin etinden et kopariyorlar.yani sizi iyi anliyoru

Yahu bunun doğal yolları da var. Rezene anason karıştırıp icirebilir vs.
Alerji ilacı çocuk uyusun diye kullanılmaz benim kızımın alerjisi var onda bile dr 1 ölçeği geçmeyin atak kesilene kadar devam edin sonra kesin dedi.
Kaldı ki siz keyfi veriyorsunuz.
Hadi bi gece verdi uyudu diyelim obur gecede obur gecede nereye kadar ?
1.5 yasinda çocuğa uyusun diye alerji ilaci tavsiye edilmez hanfendi .
Bu ilacı tavsiye eden de doktor yani kendi kendimize araştırıp bulmadık,tabiki kişilerin özgür iradesi zaten ben de lıkır lıkır içsin aylarca kullansın yazmadım bir hafta bir denesin bakalım ve ayrıca iştahı arttıran zararı olmayan bir ilaç.Hangi çocuk anasonla rezene çayını içirebiliyomus bakalım söyleyin de bilelim.Çocuklara yemek zor yediriyoruz bide rezeneyle anason çayı mı içecekler. Tabiki ben herkese genel bir tavsiye vermiyorum bu ilaç tavsiyem buraya çaresizce konu açan konu sahibi içindir.

Tahammul siniriniz düşük olabilir.
Uykusuzluk elbette zor bazen dusunuyorum ben nasil gunlerce uykusuz kalmisim diye.inanin benim kizim 6 ay uyumadi 3 5 dakikalik uykular yetiyordu ona.bazi cocuklar uykuyu sevmiyor iste.
Bir rahatsizli yoksa karanlik oda bir buhar makinesi ve sessizlik saglamaktan baska bir sey yapamiyorsunuz.
Biraz daha dayanin gececek bir sabah uyanacaksiniz ki kalmis size kahvaltıya benzer bir sey hazirlamis sizi bekliyor : ))
Mandalina zeytin ve salatalik tursusu hazırlamıştı ilk bana : )

Back