- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Valla ışık olmadan yatıyoruz uzun süre ama 2 saatte beklesek uyumuyor niyeyse o uyumayınca ben de uyumuyorum
Evet evet bitkisel bı araştır istersen ben hala ara ara kullanıyorum. Benim ikinci çocuk kazayla oldu ama iykide oldu ikisi birlikte biraz zorlasada tek seferde çıkıyor aradanAllah sabır versin ben hayatta 2. Cesartlenemem heralde bu çocuktan sonra tamamen bitkisel mi dediginiz surup ve kesintisiz uyutuyor mu
Yani bu sorun icin doktorada gitseniz cok farkli seyler soylemeyecek zaten.Minicik çocuğa uyumasi icin ilâç verecek ddgil.Belli bir rutine sokun,sakin davranin elbet duzelir diyecek.Kocaman oldu artik neler denedik bilmiyorum artik beyin durdu
Allah sizlere ömür versin annenize rahmet eylesin nasıl daynadiniz iki çocuk bir ölüm ve nasıl geçtiselamlar kolay gelsin size iki çocuk büyüttüm ikisi de çok zor çocuklardı aralarında 3 yaş var ve o dönem annemi kaybetmiştim sizi çok iyi anlıyorum bazı insanların çocukları sahiden çok uslu oluyor o kişilerin bizi anlaması çok zorbazen öyle uslu çocuğu olanlara diyorum hiç çocuk büyüttüm demeyin oturdugu yerde uyuyan çocuklar varya inanamıyorum hiç başıma gelmedigi için size bir iyi haber her şeye rağmen büyüyorlar ve evet geçmez dediğiniz bu günler geçiyor birde kötü haber bence ikinciyi doğursanız oda böyle olacak
Canim sabretceksinn sinirlerine birazcik hakim oll zatenn emmeyi kesmis muhtemelen disleride zorlayabilir benmkide aynisi 22 aylik geceleri artik uyanmaya basladi heryerim agriyor inan bzle yatiyor.. cok yorgun jissediyorum ama bu zamannn gececegini biliyorummm oyuzden sabrediyorummHanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Haftanın bir günü bile babaanneye verseniz büyük rahatlama olur sizin için. Ve biraz pohpohlayın hatunu, hediye falan götürün. Boşanmaktan iyidir bence. Eşinizle birbirinize zaman ayırın yoksa ikiniz de çok yıpranırsınız. Gündüz kim bakıyorsa, kapalı oyun parkları var götürsün bol bol zıplatsın çocuğu. Çocuklarla vakit geçirsin eğlensin. Yoksa size saracak çocukGerçekten ne yapacağımı ben de şaşmış durumdayım her gece al sen bak da diyemem ki kp çalışıyor o da uykusuz kalir
AMİN teşekkür ederim evet çok zor bir süreçti ama inanın Allah yardım ediyor ..Allah sizlere ömür versin annenize rahmet eylesin nasıl daynadiniz iki çocuk bir ölüm ve nasıl geçti
Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Yok valla hiç oynamıyoruz tam tersine uykusuz uykusuz oturuyoruzYani bu sorun icin doktorada gitseniz cok farkli seyler soylemeyecek zaten.Minicik çocuğa uyumasi icin ilâç verecek ddgil.Belli bir rutine sokun,sakin davranin elbet duzelir diyecek.
Belki en fazla rezene cayini deneyebilirsiniz.
Geceleri uyanma nedeni gaz sancisi degil oyun oynayabildigine gore.Demek ki bundan zevk aliyor.Iste problem bu.Oyun saati degil de uyku saati oldugunu ona belirtiseniz uyur.
Hem saglikli buyumesi icin uyumasi gerek.Bunu anlatin ona.Anlar eminim
Zaten düşünmüyorum hiç dediginiz gibi evde kalırsam deliririm okuldayken evden biraz uzaklaşıyorum kafa dagitiyorumGeçmiş olsun. Uykusuzluk insanda tahammül bırakmaz. Çalışıyorsanız kesinlikle bırakmayın. Çocuk bu haliyle bile size yapışıksa işten ayrılırsan daha fena olursunuz.gündüz siz yokken nasılmış peki, kim ilgileniyor? Uyku eğitimi veren danışmanlar var onlara gidin.
20 aylık daha konuşamıyor bizi de çok anladığını zannetmiyorumEşinizle destek olmanız gerekiyor birbirinize. Uyumadan önce ılık suyla duş yaptırın çıkınca bebek yağları var bedtime vs onunla masaj yapın. Yaşı nedir bilmiyorum ama konuşun uyuması gerektiğini anlatın. Relax müzikler var onları açın.
Ağlamıyor uyanıyor ben kizdigim için kalkmıyor ama uyumuyor da saatlerce yatar yani oyleCok guzel anlatmissiniz. Ben bebegimi boyle alistirdim uykuya aynen dediginiz gibi. Biraz aglamasina dayanmaniz lazim. Bizim doktor 5 aylikken 5 dk aglar yorulur uyur , 1 yaşında 1 saat ağlar demişti. Benim hoşuma gitmiyor ağlatmak ama 2 sefer ağlayınca anlıyor uyuması gerektiğini. Tabi ki siz arada orda olduğunuzu göstermelisiniz. Gece uyandığında da beslemedim, o yüzden gece yemek için uyanmıyor. Yatmadan iyice doyuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?