- 20 Eylül 2017
- 2.380
- 9.391
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hic bisey bilmiyosun tamam mi her cocuk zordur emek ister kolay buyumez doguruo dunyaya getiriyosan emek vereceksin sikayet etmek acizliktir cozum bulacaksin olmuyosa destek alacaksin bi insanin cocugundan daha oncelikli bir meselesi olamaz benim derdim cocugum soyle boyle zor diye dert yanmak degil stresliyim gerginim ruhum hasta bezginim cunku tek sirumlugum cocuklarim evim isim degil senelerce beyin tumoruyle psikolojik rahatsizliklarla hastanelerde evimi ozleyerek gecirdim arti tek basima cocuklarima da yetismeye alistim dibi gordum en kotusunu gordum ama hep baslarinda durmak icin mucadele verdim olume her saniye yaklasip yeniden tutunmaya calistim ve gucsuz kaldigim zamanlarda birde cocuklarin sorumluluguna tek basima yetmeye calistim e tabi yorgun bezgin gucsuz bi kadin olustu yani rahatlik batip ayyy cocukta zor deyip siyrilmadim isin icinden bi kitap bi film olsa yok artik bu kadar mi denecek sekilde bi hayat sigdiddim 28 yasimda olmama ragen lutfen bi yorum bi konu okuyup haa bu da boyle bi insan deyip elestirmeyin hic birsey gorundugu gibi sizin hissettiginiz tahmin ettiginiz gibi olmayabiliyoŞunu da yazıyım eğer rahat edersen 5 yaşında bir kizim var koç burcu tahmin edersin ki sin derece zorlu inatçı bi çocuk neler yaşadım çok iyi biliyorum aşırı da hareketli hala da öyle birde tek başıma büyüttüm ama canımı okurdu inan mutfak köşelerinde çok ağladım eşim gelir toplardı beni gecicek bu günler diye ve hep dediği şuydu eşimin bak sen stresli olunca bu çocuk daha fazla yapıyor ilk zaman umursamadım ama baktım iş kötüye gidiyor önce ben sakinlestim birde böyle denemek için gerçekten zamanla tabi çelik gibi bir sinirle biraz değişti benim cadı sana bunları bi sebepten yazdım anlıyorum yani halini senin sandığının aksine
Cocuklari biz zorlastiriyoruz biliyomusun bazen bende bunaliyorum cok fazla tepki veriyorum cocuga hele bir donem resmen cinnet geciresim geliyodu ama sunu anladim ne kadar ilgi gosterip sevgiyle yaklasirsan emin olun cok degisme oluyo hem uykusunda hemde gun icindeki davranislarinda sabir biraz daha lutfenBir deneyeceğim bu kadar zorlanacağını hiç düşünmemiştim gerçekten zor bir cocuk
Bakin ben oğlum doğunca istifa ettim şimdi iş arıyorum ve bulduğumda hemen çalışmaya başlayacağım zor çocuğu olanlar anlar sizi şu an benim oğlum da 20 ayın içnde sanırım 2 yaş sendromunda böyle bi inatlasmalar sürekli huysuz ki benim oğlumun uykuları düzenli ben uyku eğitimi varmıştım bizim sıkıntımız uyku değil genel huysuzluk hali 1 aydan beri çok değişti oyun grubuna götürüyorum bir işe yaramadı 2 yaşına girene kadar göndermeyeceğim istemiyor sabrımin sonuna geliyorum hatta sabrım hiç kalmadı cinnet geçireceğim anlarda allahım bu çocuk senin bana hediyen sağlığı yerinde diyip 10 a kadar sayıyorum içimden sizi cook çok iyi anliyorum bende 2.cocugu asla doğurmamAllah sabır versin ben hayatta 2. Cesartlenemem heralde bu çocuktan sonra tamamen bitkisel mi dediginiz surup ve kesintisiz uyutuyor mu
her kelimen o kadar haklı ki :) 18 aylık kızım var hala tuvaletin kapısı kapalı bir şekilde giremiyorum duşumu da kızım kabinin dışında babasıyla beklerken 5 dk da alıyorum nasıl özledim liflenmeyi şarkılar söyleyerek
konu sahibi kesinlikle bir uzman ile çalışın uzaktan destek veren instagramda bir sürü uyku koçu var. geceleri uyumaması berbattır eminim. her çocuk farklı gerçekten benimki tamamen uyanmaz gece ama en az 10 kere emmek için uyanır uykusuzluktan işle ilgili hatalar yapmaya başladım ben de..
Insanlar başından geçip gidince o dönemlerini cabuk unutuyorlar hiç şikayet etmeyin ben artık şikayet etmiyorum çünkü bana uzaylı gibi bakıyorlar insanlar hep kendini en iyi gösterme hastalığına yakalanmışlar bence en iyi en doğru onlar biz kötü anneyiz cunkuAhh
Ahh o kadar güzel yazmışsın kendimi yetersiz gördüğüm suç bulmaya çalıştığım zamanlar çok oluyor çocuğumu şikayet edince insanlar bir değişik bakıyor.Ben yapamıyorum yetistiremiyorum heralde diyorum.Tabiki önce sağlıklı olsunlar ama aile huzurunu kaçıracak boyuta gelince insan ne yapacağıni sasiriyor
Aklımıza geliyor ama annem istemez gece kaynanamdan da cekiniyorum bakar bakmasına ama başımıza kakar diye
oyalansa bile çok kısa oyalanıyor sonra ben geliyorum aklına başlıyor anne anne diye ağlamaya :/
Gerçekten mi?
18 aylık bebek baya laftan anlar, oyunlarla falan cezbedilebilir. Bu kadarı çok fazla.. Eşiniz mi yapamıyor oyalama işini?
oyalansa bile çok kısa oyalanıyor sonra ben geliyorum aklına başlıyor anne anne diye ağlamaya :/
o yüzden ayrılmıyoruz bu şekilde :) hayır evde eşim ve annem var bir de ikisine de kanmıyor sıpa
Aynen cok zordu hayatim suan iyiyim anneligimi cocuk sahibi olmanin guzel yanlarini ikinci kizimda fark ettim buyuk kizim dogdugundan beri hep canimin derdine dusmus durumdaydim hem fiziksel artik bitse diye yalvariyodum hem ruhsal olarak cokmustum yalnizdim caresizdim sonra sonra hatalarimi fark ettim ama birden duzelmedi tabi.. Simdi allaha sukur saglikliyim cocuklarimda saglikli fiziken..ruhen onarmak icin zaman lazim ikimizede ve elimden geleni yapiyorum yani evin icinde asla ayrim yok otekilestirme yok askine sevgiyle yaklastikca meyvelerini aliyorum gelismede var destekte aliyorum ama yapi itibariyle daha zor olur her kardesten biri demek istedigim oAz önceki yorumumu düzenleyeyim o halde hayatin zor belli ki ne diyim Allah kolaylık versin
ay ben gülüyorum önce ya off filan diyorum sonra giriyor beni görünce gülüyor ya kalmıyor bende stres buharla el şeklimi bile yapıyorum gülüyoruz babası sıkılıyor ikna etmeye çalışıyor benim duş sürem boyunca ama kanmıyor benim kız :))Oy oy duşta bile nefes alamayacaksak ölelim o zaman. Bu nedir ya?
Ben herhalde susar susar en sonunda çocuğum falan demem patlayıp kovardım ikisini de
Biraz da baba desinler ya ne olur sanki..
Evde tekken anlarım zira tuvalete bile açık kapıyla giriyorum, ama evde 2 kişi daha varken olmaz olmamalı..
İş boşanma aşamasına kadar geldiyse yatılı bir yardımcı tutabilirsiniz hayatınız çok kolaylaşacaktır,
Ayni ben.her kelimen o kadar haklı ki :) 18 aylık kızım var hala tuvaletin kapısı kapalı bir şekilde giremiyorum duşumu da kızım kabinin dışında babasıyla beklerken 5 dk da alıyorum nasıl özledim liflenmeyi şarkılar söyleyerek
konu sahibi kesinlikle bir uzman ile çalışın uzaktan destek veren instagramda bir sürü uyku koçu var. geceleri uyumaması berbattır eminim. her çocuk farklı gerçekten benimki tamamen uyanmaz gece ama en az 10 kere emmek için uyanır uykusuzluktan işle ilgili hatalar yapmaya başladım ben de..
:))Ayni ben.
Hah hah benim oglan 17 aylik ben banyodayken evi yikiyoooo.
Gerçekten mi?
18 aylık bebek baya laftan anlar, oyunlarla falan cezbedilebilir. Bu kadarı çok fazla.. Eşiniz mi yapamıyor oyalama işini?