Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasını basını almış eşinizin annesine laf soyleyıp yerın dibine sokarak gercekten zevk mi alıyorsunuz..nasıl bi ock iyi bişey yapıyomus gibi anlatmaktır bu..neyse size iyi laf sokup yerın dibine sokup kendinizi rahatlatmalar diliyorum
Kendinizce dogrusunuz. Ancak burda zamanin da yasanmis ornekler davranisimin sekli kv genel karakterine karsi tavrimi koyabilmek adinaydi. Onu Tanimadiginiz icin yorumunuzda da haklisiniz.
Yoksa gercekten cok daha cirkin seyler yasayabilirdik. Simdi hem cok seweriz birbirimizi hem cok cekiniriz birbirimizden.
O da dikkat eder bende.
Bazen maalesef gerekiyor bazi cevaplari vermek. 1 kere verdim 5 kere mutlu olduk birlikte.
Cumlelerim karisik olduysa kusura bakmayin uyku hali.[/evet detayları bilemediğim için ve yaslılara karsı cok hassas oldugum için oyle yazdım.3 gunluk dunyada birbirimizi uzmeyelim kırmayalım dimi ama..iyi geceler
Algı çıtamız farklı sanırım canım garipsiycek bişey yok..Konuyu birdaha okumanızı tavsiye ediyorum..Kiz ne demis ki? Sizi garipsedim su an. Anlatmak istedigi herkes kaliteli sey alirken banada deger vermeyip ucuzcu yerden sec demeleri. Buna uzulmus o. Senin anladigin gibi birsey degil yani
Vay algi citasi falan Ben okudumda genel herkesin icinde ne yaraymis marka giyememek onu gordum herkes saldirmis kiza :) yok pazardan aliyorum aaa ben ezigim yok bilmem ne. Basit basit soylemler gordum. Gereksiz olmus bence konuyu yanlis yere cekmeleri. Varsa paran ne istersen nerden istersen giyersin yoksada normal hayatini normal sekilde anlatan kizi taslayamazsin. Ben genel yorumlarda bunu gordum. Lafim sadece sana degil yani. Millet kv hakkinda ne konular acar ve cok agir elestiren hanimlar birden burda kv sever hanimlara donusmus. Yani lcv yi bu kadar hirsla savunup bu kizida yerden yere vuranlarin icinde gizli eziklik oldugunu dusunuyorum. Su an icinde oturdugum pijamam lcv birazdan giyecegim esofmanimda ama yani hic ustume alinmadim kizin dediklerini..Algı çıtamız farklı sanırım canım garipsiycek bişey yok..Konuyu birdaha okumanızı tavsiye ediyorum..
şu cümle beni o kadar şaşırttı ki. eşim olacak adam ödedi. ya eşiniz olacak adamın kadın annesi. bir iki tane çaput almış diye anacığına dediğiniz lafmı bu. sanki ele aldı eşinizUstume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
Ben sosyete pazarından alıyorum genelde, kendimi çok aşağılık hissettim şimdi, çok değersizim