Çatlaklar bu çatlaklar için yapılabilecek bşy var mıdır? (resimli)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
34
arkadaşlar çatlaklarım nerden bakılsa 7-8 senelik ve bunlar için yapılabilecek bşy var mıdır?? $IMG_3190.jpg $lþ.jpg

kremler yağlar falan pek bişeye yaramaz malesef bende de fazlasıyla mevcut bunlardan sanırım kalçanda var bi tek benim de eskiden sadece kalçamdaydı ama malesef kilo almama hep kremler sürmeme rağmen artıyor kendiliğinden. eğer senin sadece kalçandaysa ve kiloyla falan oluştuysa bence dermaroller denemelisin ben madecassol sürüp dermaroller yaptığım zaman görüntüsü değişmişti gerçekten ama bırakınca eski haline döndü aslında yapılabilcek fazla birşey yok ya lazer ya da biodermogenesi etkili olur bence.

Canim kahveyle limon geciriyomus bi topik var catlakda neymis torunum diye yapanlar fark var diyo ama ben uygulayanadim daha

kızlar çatlakta neymiş torunumdu ben bacağımdakilere uyguladım bi ara işe yarıyo gerçekten ama çok zahmetli

bu resimdeki arkadaş için kahve limon pek işe yaramaz kendimden biliyorum çünkü benimkiler de böyle bana daha bikaç gün önce acıbademe gittim lazer için. şimdilik ne kullanıyım hemen yaptırmıycam dedim acnelys yazdı direk bana, bnu internette okumuş olabilirsin ama ordaki doktorun da demesi aklımı çeldi açıkcası denemeyi düşünüyorm bende

X