canım dogumda daha cok oluyoHerkese slm öncelikle benim bi derdim var...daha 17 yaşımda olmama rağmen şimdiden çatlaklarım var..kilo alıp vermekten oluyormuş galiba ama beni çok rahatsız ediyorlar çatlakların geçmiyeceğini söylüyorlar böyle birşey varmı ??
geçirmek için ne yapmam gerekir çatlakları olupta kurtulan arkdşlardan yardım istiyorum şimdiden tşkler...
Selam kızlar ben de muzdaripim bu çatlaklardan, sedef gibi olanlardan. Ama birşey dikkatimi çekiyor ya da bana öyle geliyor, yazın bronzlaştığımda sanki çatlaklar azalıyor, yani görünürlüğü azalıyor gibi geliyor bana sizce de öyle mi? Ama kış olunca ten beyazlayınca aynen duruyorlar :sm_confused:
Jeliyy bende aynı dertten muzdaripim maleseftamamen geçmesi mümkün değil bunu senelerdir araştırıyorum.Ama en azından gözle görülmeyecek kadar azalabileceğini biliyorum.Birçok şeyi denedim kremler,yağlar vs. Şimdi madecassol ve acnelyse diye 2 tane krem var onları kullanıyorum yaklaşık 7 ay olacak.Şöyle söyliyeyim görüntüsü çok az da olsa hafifledi çatlaklarımın ama ben 1-2 sene kullanmaya devam edicem.Ancak ozaman etkisi daha net görülüyormuş.Şunu da söyleyeyim bu kremleri kullanmaya başladığında (önce acnelyse az miktarda , 1 saat sonra madecassol sürüyosun ) 1 hafta sonra falan bende kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi oldu ve kremleri kullandığın sürecede bu devam ediyor, bu doğal bi süreç yani böyle olması gerekiyormuş.*kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi* olduğu zaman kreme 15 gün ara veriyorum sonra tekrar devam ediyorum.Sadece madecassolda kullanılabiliyor.Yazın kullanılmıyor bu kremler. Eczanede satılıyor.Acnelyse 2-3 tl Madecassol 6 tl olması lazım.Baya sabır gerektiriyor bu kremleri kullanmak.Ben azmettim en azından görüntüsünün hafiflemesi için elimden geleni yapıcam.Vücudumun çoğu yerinde var ve çok üzülüyorum çatlaklarım ergenlikten kalma ve sedefleşmiş Spor,kremler, bol kese,su her şeyi deniyorum ve inanıyorum görüntüsü HAFİFLEYECEK :Saruboceq:
cnm 7 ay kullanmışsın ama çok büyük bi fark yok diosn malum yazda gelio kısa bi süre var gçmesi lazım ya çokta yok aslında belkide ben abartıyorum bilmiorm ama daha etkili bi krem istiorm kulanan varsa söylesin arkdslar:çok üzgünüm:
Evet arkadaşım bronzlaşınca ,en azından görüntüsü, birazcık hafifliyo ama çatlağı derin ve geniş olanlar da çok daha belli oluyo bronzlaşıncaçatlağı daraltmak mümkün görüntüsünü hafifletmekte inşallah kullandığımız ürünlerle bunu başarırız.Tamamen geçmiyo malesef ( senağlama senağlama
Of ya benimkiler çok fazla siz de öyle misiniz zebra gibi:çok üzgünüm:
benimde çatlaklaım vardı.hemde daha doğum falan yokevli biile değilim ama kilo alıp vermekten oluştu bendede..ben 5-6 aydır her banyodan onnra kurulanmadan önce baby oil sürüyorumm.iyice yedirip.bornozumu giyiyorum.inanın sadece bu bile yetti.çok hafiflediler.hele ki yaşı genç olanlarr..bunu her banyodan sonra yaparsa bence tamamen bile kaybolabilir...
ciddi misiniz? yaşım daha 14 kullanırsam geçer mi acaba denemeli miyim? :uhm:
benimde çatlaklaım vardı.hemde daha doğum falan yokevli biile değilim ama kilo alıp vermekten oluştu bendede..ben 5-6 aydır her banyodan onnra kurulanmadan önce baby oil sürüyorumm.iyice yedirip.bornozumu giyiyorum.inanın sadece bu bile yetti.çok hafiflediler.hele ki yaşı genç olanlarr..bunu her banyodan sonra yaparsa bence tamamen bile kaybolabilir...
cnm bnde 17 yaşındayım eğer bişeyler ypmazsan durup dururken geçmez arkdslar ben bşey duyudm bu çatlaklar kuru ciltlerde daha cok oluyormuş nemsiz kaldığından oluşuyor çatlakların artmaması içindebenneyaptımki sürekli nemlendirmek gerekiomuş