Çatlaklar Bu çatlaklar başa belaa..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Herkese slm öncelikle benim bi derdim var...daha 17 yaşımda olmama rağmen şimdiden çatlaklarım var..kilo alıp vermekten oluyormuş galiba ama beni çok rahatsız ediyorlar çatlakların geçmiyeceğini söylüyorlar böyle birşey varmı ??
geçirmek için ne yapmam gerekir çatlakları olupta kurtulan arkdşlardan yardım istiyorum şimdiden tşkler...

bnde on yedi yaşndaym cnm ama snn gbi bnde de var küçkken çok kilo almştm bi ara ondan oldu sanırm. Bnm dizkapaklarımda ve kalçamda war senin hangi bölgelerde ?
bnde çözüm arıyorm =(((

evet kızlar ben baby oil kullandım hafifledi baya.zaten doğal yöntemlerle tamamen olmasa bile fazla belli olmayacak kadar azaltabiliriz.baby oil isim sormuşsunuz.ben johnsos'n baby kullandım.halada her banyodan sonra ıslakken kurulanmadan önce masajla çatlak oluşan heryerime sürüyorum...göbeğimdekiler özellikle hafifledi baya.umarım sizede iyi gelir...ha bide iki gün sonra bu işe yaramıyor deyip bırakmayın.ben aylar sonra farkettim yavaş yavaş kaybolduğunu...

Son düzenleme:
arkadaşlarrrrr
forumda birisi avokado yağıyla çatlardan kurtulmuş.
deneyen varmııııııııı bunu
biraz zaman aldı ama eskiye göre çok iyi durumda demiş.denemeye değermi acaba?ne diyosunuz?:1no2:

bonie kullanıp memnun kalan varmı arkadaşlar?
forumun birinde çok övmüşler
lütfen kullanan varsa yazsın

X