kızlar iki gündür çeyiz bölümünden, eskiye dönüp nişan ve söz alışverişlerini okuyorum :)) aslında biz nişanlanalı 6 ay oldu temmuzun ilk haftası da nasipse kınam ve nikahımız olacak.
bu bölümü ağzım açık okuyorum. biz hiç böyle hazırlıklar yapmadık. ne nişan bohçası yaptık, ne söz bohçası :)) evlenmeye karar verdik, ailelere söyledik. biz ailelerle tanıştık, karşılıklı yemek davetlerimiz oldu. benim ailem nişanlımı beğendi sevdi, onların ailesi de beni :) nişanlımla bohçalara vereceğimiz paralarla evimize eşya almaya karar verdik, aileler de ağzını bile açmadı yaa :)) geldiler tanıştılar, istediler, hemen ardından da alyanslarımız takıldı oldu bitti valla :)) o akşam için sadece alyans aldık, nişanlım evlenme teklifi ederken tek taşımı almıştı. başka takı da istemedim. takacaklarını da nikahta takacaklar. ne gerginlik, ne stres ohhh ne güzel :)) bu bölümü okurken annem şöyle dedi, kaynanam elbisen açık dedi, yok nişan salonda mı olsun, bizimliker böyle istiyor, onlar böyle istiyor. ağzım açık kaldı, okurken strese girdim valla. ya kızlar evlenen sizsiniz, aileler neden bu kadar karışıyor neden izin veriyorsunuz? hem böyle olunca yüz göz olma durumları olmuyor mu valla merakımdan soruyorum. inanın bana nasıl yaparsanız öyle oluyor. kafanıza takmayın ve tadını çıkarın kk kızları :)) hepinize kolaylıklar diliyorum![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
bu bölümü ağzım açık okuyorum. biz hiç böyle hazırlıklar yapmadık. ne nişan bohçası yaptık, ne söz bohçası :)) evlenmeye karar verdik, ailelere söyledik. biz ailelerle tanıştık, karşılıklı yemek davetlerimiz oldu. benim ailem nişanlımı beğendi sevdi, onların ailesi de beni :) nişanlımla bohçalara vereceğimiz paralarla evimize eşya almaya karar verdik, aileler de ağzını bile açmadı yaa :)) geldiler tanıştılar, istediler, hemen ardından da alyanslarımız takıldı oldu bitti valla :)) o akşam için sadece alyans aldık, nişanlım evlenme teklifi ederken tek taşımı almıştı. başka takı da istemedim. takacaklarını da nikahta takacaklar. ne gerginlik, ne stres ohhh ne güzel :)) bu bölümü okurken annem şöyle dedi, kaynanam elbisen açık dedi, yok nişan salonda mı olsun, bizimliker böyle istiyor, onlar böyle istiyor. ağzım açık kaldı, okurken strese girdim valla. ya kızlar evlenen sizsiniz, aileler neden bu kadar karışıyor neden izin veriyorsunuz? hem böyle olunca yüz göz olma durumları olmuyor mu valla merakımdan soruyorum. inanın bana nasıl yaparsanız öyle oluyor. kafanıza takmayın ve tadını çıkarın kk kızları :)) hepinize kolaylıklar diliyorum
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Son düzenleme: