- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Vespa delisi
-
Böceğin her türlüsüne karşıyım mumkunse uğur böceği bile gelmesin çok zor oluyor kuzum evde başka canlılarla yaşamak kalorifer böceği de çok kötü olur çok üreme yapıyorayyy beni kalorifer bocegi bastiginda boyle deli gibi olmustum.. tikli surekli.kasinan surekli saga sola bakinan... cok zor biliyorum.ben crysamed diye bir ilacla kurtulmustum
Kitap biti diye geçiyor tatlım kurubiber böceğini biliyorum undaki de aynı oluyor onlardan gene kurtuluş var bundan kurtulmak çok zor evde elime ne geçerse atıyorum zaten ev bomboş kaldı çok zor Allah yar ve yardımcımz olsunBenim kuru biberlerimi basan böceklere benziyor. Yiyecek biti gibi birşey. Havasız ve sıcakta kalan kuru gıdalarda özellikle unda çok oluyor. İlk gördüğümde kilerimdeki birçok şeyi atarak kurtuldum. Yoksa butun evi sarardi buyuk ihtimal. Yazın unu çok almayın. Buzdolabında saklayın. Unun içinde önce krem renkli olduğundan gözükmüyor. Bütün kuru gıda ve kilerinizi boşaltın. İyice kontrol edin. Kaynak orda olabilir. Orda beslenip dağilabilirler. Bütün esyanizi yenileyip tasindiginiza gore yine bir şeylerin içinde gelmiş. Sonradan belki kitap vs ye de yuvalanmış olabilirler. İnşallah kurtulursunuz. Sinir bozucu gerçekten.
Hiç sormayın zaten maddiyattan bahsetmiyorum bile hiç yeterki bitsin derdindeyim herseyi deniyorum burdanda fikir alıyorum sayenizde hepsini denicem ben cok titizdim Allah beni bununla sınadı cok zormus bitsin diye yalvarıyorum :'(
ben turizmciyim otelde calısıyorum bizden gelmesi imkansız çünkü insana zararı yok dokununca ölüyor bu böcek saç bitine benzemesıne ragmen cok yumusak parmakla dokun hemen ölüyor parke koltuk altları tahta zeminde yasıyor kumaş yada metalde falan durmuyor 2. evimdede olması benle beraber tasındıgı anlamına geliyor çaresizim ilaçlanmasına ragmen bitmedi n oldugu beelli degil
SEN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMA İYİ YAPIYOSUN ÇOK İYİ YÖNTEMLER KULLANIYOSUN ALLAH KARSINA CIKARMASIN HASTA OLUYOSUN HEMDE RUH HASTASI SAGLIGIM BOZULDU BENIMDE ZATEN. HERSEYŞ ATTIM YENIDEN 15 BİN TL LİK ESYA ALDIM GENE VAR SİS BOMBASI YAPTIRCAM EN SON MÜDAHALE O OLUYORMUS KESİN ÇÖZÜMMÜŞ. GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TESEKKÜR EDERİM AYRICA :)Yani, haklısın. İnsanın siniri bozuluyor. Ben de nefret ederim haşereden. Böcek görmesem bile belli aralıklarla eşime ilaçlatıyorum evi. Sonra da dip bucak temizlik. Heryere raid tablet koyuyorum, haftalık temizliklerden sonra köşelere raid sıkıyorum. Giderlerimde hep kapaklar var. Camlarımda sineklik takılı. Çok takıntılıyım yani.
Ben de senin gibi yapardım sanırım, herşeyi atardım. Ama bu tarım ilacını deneyip, 1 gece evden uzaklaşın. Gerçekten çok etkili. Geçer inşallah en kısa zamanda seni zahmete sokmadan...
ARTIK UMUDU KESTİM UZAYADA CIKSAM ORAYADA GELİR BU İGRENC YARATIKLARKötü. .
Taşınsanız mı . .
AYYYY AYNI UYUYOR TARİFİN BENİMKİNE BEN BUNLAR YÜZÜNDEN 1 YILDIR GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM DELİRCEM TEMİZLİK YAPMAKTAN İÇİM DIŞIMA CIKTI HERKES HASTASIN DİYOR AMA HAKLILAR ARTIK HASTAYIMbenim evimdede var aynısı ya kitaplarımın üstünde görmüştüm ilk onları sonra laptopta laptop bozulmuştu zaten attım kitaplarıda sonra duvarlarda yakaladım kışın çok fazlaydılar evi soğuktan çok havalandıramadım diye oluyorlar diye düşünüyorum yazın azaldılar çünkü gerçi arada görüyorum her tarafı silmekten bir ara psikopata bağlamıştım yine de varlardıbenimde araştırmalarıma göre nemli yerleri seviyorlar gerçekten ama şehir nemli ne yapayım ilaçlattım evi yine de varlar ama alıştım artık takmıyorum gerçi çok azaldılar kafam ondan da rahat olabilir ama çözümü bulursan yine de takipyteyim birde gerçekten küçükken çok küçük beyaz büyüdükçe kahverengi siyah oluyorlar en küçükken çok zor görünüyorlar ne illet şeyler ya
CANIM YAP SENDE DEDİĞİMİ BEN YAPTIRCAM VALLA YETER CANIMA TAK ETTİ ARTIK. KESKE YILAN GİRSEYDİ DİYORUM YA EN AZINDA ÖRÜNECEK KADAR BÜYÜK GÖRÜNÜYOR BU SALAKLARI ARAMAKTAN YORULDUMben zamanında araştırmıştım türkçe olarak bişey bulamasamda yabancı kaynaklarda sadece yazan şu ; ilaç etkilidir falan demiyordu yanisadece pestistler kullanılabilir ama kesin çözüm değildir diye eklenmişti yazıda öyle hatırlıyorum
booklice kontrol etmenin en iyi yolu, nemli ortamlarda ortadan kaldırmaktır. Evinizde nem azaltılması booklice için yemi azaltıp ortadan kaldıracaktır. % 50'den daha az göreli nem düşürülmesi gelişimini engelleyecektir. camekanlar saksı bitkilerini temiz kontrol altında tutmak nemi ve küf oluşumunu azaltmaya yardımcı olacaktır. herhangi musallat yiyecek malzemesini atınız ve diğer emin olmadığınız gıdaları kuru tutun.
ya annem inanmıyordu bana başta evime gelince sonra ben psikopat gibi duvar parke gezdiğim için bana takıntılı muamelesi yaptılar falan sonra anneme gösterdim zor oldu ama küçük ya kadın göremiyor tabi inandı sonra ama yapacak bişey bulamadık bir süre zaten normal ilaçla etkili olmuyor ya yeni ialçlattım ama o sis bombasını bende araştıryaım yapan varmı buralarda falan zaten bir ana booklice 100 yavru bırakıyoırmuş düşünsene birsürü olmaları normal çok sinir bozucuAYYYY AYNI UYUYOR TARİFİN BENİMKİNE BEN BUNLAR YÜZÜNDEN 1 YILDIR GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM DELİRCEM TEMİZLİK YAPMAKTAN İÇİM DIŞIMA CIKTI HERKES HASTASIN DİYOR AMA HAKLILAR ARTIK HASTAYIMTARİF EDİLEMEZ BİR MUTSUZLUK YA. AZALDIGINA GÜVENME SAKIN Bİ ANDA COGALIVERİYORLAR YETERKİ UYGUN ORTAM BULSUNLAR. KIŞIN DAHA COK OLUYOR BENDE AZALTTIM AMA PEŞİNİ BIRAKTIGIM ANDA COGALIYOR KUZUM VE GÖRÜNMÜYOR BEN KÖR OLDUM BUNLARI ARAMAKTAN EVET İSMİ BOOKLİCE DİYE GECİYOR MÜCADELESİ ZOR Bİ BÖCEKMİŞ.. ÇÖZÜM NE BİLİYOMUSUN SİS BOMBASI DİYE BİŞEY VAR FİMÜGASYON DİYE ONU YAPTIR BENDE YAPTIRCAM ZEHİRLİ GAZ İLE OLUYOR
İNANMAYIP İNSANI DELİ EDEN Mİ ARARSIN.. DALGA GECEN Mİ ARARSIN.. BU İŞİ BASA GELMEYEN ANLAYAMAZ SENİ COK İYİ ANLIYORUM. NORMAL İLAÇ ASLA ETKİLİ DEGİL BEN GÖZLERİMLE SAHİT OLDUM BEN COK CİDDİ İLACLAR YAPTIRDIM EVİME ULUSLAR ARASI ŞİRKETLERLE ÇALIŞTIM HEP YILANI ANINDA ÖLDÜREN İLAÇ BUNU ÖLDÜRMEDİ DELİ GİBİ COGALIYOR NE YÜZÜ NE BİNİ... NERDE YASIYOSUN BEN İSTANBULDAYIM.ya annem inanmıyordu bana başta evime gelince sonra ben psikopat gibi duvar parke gezdiğim için bana takıntılı muamelesi yaptılar falan sonra anneme gösterdim zor oldu ama küçük ya kadın göremiyor tabi inandı sonra ama yapacak bişey bulamadık bir süre zaten normal ilaçla etkili olmuyor ya yeni ialçlattım ama o sis bombasını bende araştıryaım yapan varmı buralarda falan zaten bir ana booklice 100 yavru bırakıyoırmuş düşünsene birsürü olmaları normal çok sinir bozucuartık rutin oldu bende en kötü yatmadan şöyle bir ev turu yapıyorum hergün manyak gibi allahım bu aralar yok inşallah gerçekten azalmışlardır
Oooww işin zorARTIK UMUDU KESTİM UZAYADA CIKSAM ORAYADA GELİR BU İGRENC YARATIKLAR3. KEZ TASINMIS OLUCAM ÜSTELİK :/
tatlım benim evim için mi ben anlayamadım nolur kusura bakma :OAklima nedense antika bi esya geldi, ahsap.
Anneanneden kalma bi kutu, yada bi esya.
Yada bi ozel kalem bile olabilir disarisi ahsap. Hatta anahtarlik, su uzerine isim yazilanlardan.
Aynı sorun bendede var. Evimde minicik böcekler var. Bende onları aramaktan bıktım. Eşim inanmıyordu bir gün bir baktım yastığımda geziyor sonra gösterdim inandı. Ay bide bunlar su değdimi zıplıyor. Bide tehlike anında hızlı kaçıyorlar. Allahım bende kafayı yemek üzereyim bide 2 yaşında oğlum var onun için endişeleniyorum. Artık yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?