How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

Ne iş yapıyorsunuz eşiniz ve siz? Acaba dışarıdan siz mi getiriyorsunuz? Ev değiştirmenize, sürekli ilaçlamanıza rağmen varsa dışarıda sürekli bulundugunuz bi ortamda olup eve sizle geliyor olabilir mi?
ben turizmciyim otelde calısıyorum sözlüm polis memuru bizden gelmesi imkansız çünkü insana zararı yok dokununca ölüyor bu böcek saç bitine benzemesıne ragmen cok yumusak parmakla dokun hemen ölüyor parke koltuk altları tahta zeminde yasıyor kumaş yada metalde falan durmuyor 2. evimdede olması benle beraber tasındıgı anlamına geliyor çaresizim ilaçlanmasına ragmen bitmedi n oldugu beelli degil :(

Ayy çok kötü bir durum ya :KK43:

İlaçlama şirketini değiştirseniz? Veya aktarlarda tarım ilacı oluyor, tüm camları kapatıp bu ilacı yapın. 1 gece evi terkedeceksiniz, kapalı şekilde. Sonra ertesi gün evi havalandırarak temizlik yapın.

En azından bir deneyin. Son çare olarak eşya değiştirirsiniz :KK43:
evet Allahım kimseye yaşatmasın dua ediyorum aglaya aglaya bi hal oldum moralim bozuk sürekli ilaçlama şirketleri sahte iş yapıyor ilaç yerine su sıkıyor güvenemiyorum bi tane güvendiğim var tanıdık diye ama ilac etki etmiyor. kendimde aldım daha önce bas edemedim. esyalar 3 aylık daha yenı aldım herseyimi demekki eskiden kalmıs bi yerlerde :( carem nerdeyse beni bulsun ben cok yoruldum :(

evet Allahım kimseye yaşatmasın dua ediyorum aglaya aglaya bi hal oldum moralim bozuk sürekli ilaçlama şirketleri sahte iş yapıyor ilaç yerine su sıkıyor güvenemiyorum bi tane güvendiğim var tanıdık diye ama ilac etki etmiyor. kendimde aldım daha önce bas edemedim. esyalar 3 aylık daha yenı aldım herseyimi demekki eskiden kalmıs bi yerlerde :KK43: carem nerdeyse beni bulsun ben cok yoruldum :KK43:

Allah yardım etsin, gerçekten zor bir durum. Ben de sizin gibi titizim ve böcek vs. çok sinirimi bozar. Şirketlere güven olmayabilir, evet. Ama tarım ilacı denediniz mi? Oldukça etkili. Hatta yapan kişi maske falan kullanmalı, eldiven takmalı. Ve ev 24 saat kapalı şekilde kalmalı.

Hem maddi hem manevi zor cidden :(

Allah yardım etsin, gerçekten zor bir durum. Ben de sizin gibi titizim ve böcek vs. çok sinirimi bozar. Şirketlere güven olmayabilir, evet. Ama tarım ilacı denediniz mi? Oldukça etkili. Hatta yapan kişi maske falan kullanmalı, eldiven takmalı. Ve ev 24 saat kapalı şekilde kalmalı.

Hem maddi hem manevi zor cidden :KK43:
Hiç sormayın zaten maddiyattan bahsetmiyorum bile hiç yeterki bitsin derdindeyim herseyi deniyorum burdanda fikir alıyorum sayenizde hepsini denicem ben cok titizdim Allah beni bununla sınadı cok zormus bitsin diye yalvarıyorum :'(

Iyi geceler canim. Senin icin ingilizce tarama yaptim. Psocoptera denen canli grubunun bir alt uyesi oldugunu dusunuyorum. Booklice olarak da geciyor, tahta ve kagit seviyor. Esyalarini atsan dahi kitaplarla gelebilir. Su linke bir goz at istersen. http://www.nhm.ac.uk/natureplus/thread/8629

Son düzenleme:
Iyi geceler canim. Senin icin ingilizce tarama yaptim. Psocoptera denen canli grubunun bir alt uyesi oldugunu dusunuyorum. Booklice olarak da geciyor, tahta ve kagit seviyor. Esyalarini atsan dahi kitaplarla gelebilir. Su linke bir goz at istersen. http://www.nhm.ac.uk/natureplus/thread/8629
çok ama çok tesekkür ederim harikasın allah razı olsun bakıcam hemen ınsallah bişey cıkar hemen bakıyorum

Canim uygun ilac ile evi ilaclamak ise yariyor ama uzun vadede komple kurtulmak icin nem miktarinin cok cok dusuk olmasi lazim. Bu hayvan nem ve los ortam seviyor, kuru ortam ve gunes isigini sevmiyor. Kagit ve tahta haric bazi tahillari ve kitaplarda veya konservelerde etiket yapistirmak icin kullanilan maddeyi de sevebiliyorlar. Evi devamli da havadar tutmak gerek. Iki gunde cozulebilecek bir sorun degil maalesef. Kusura bakma bu kadar yardimci olabildim.
GÖZLERİME İNANAMIYORUM AYNISI YA TÜYLERİM HAVALANDI SİNİRDEN EVET BUNA COK AMA COK BENZIYORLAR BİREBİR :O NAPMAMIZ LAZIM ACABA YAZIYORMU HİÇBİŞEY CANIM

Canim uygun ilac ile evi ilaclamak ise yariyor ama uzun vadede komple kurtulmak icin nem miktarinin cok cok dusuk olmasi lazim. Bu hayvan nem ve los ortam seviyor, kuru ortam ve gunes isigini sevmiyor. Kagit ve tahta haric bazi tahillari ve kitaplarda veya konservelerde etiket yapistirmak icin kullanilan maddeyi de sevebiliyorlar. Evi devamli da havadar tutmak gerek. Iki gunde cozulebilecek bir sorun dehil maalesef. Kusura bakma bu kadar yardimci olabildim.
ÇOK FAZLA YARDIMCI OLDUN DAHASI OLAMAZDI BOOKLİCE DİYEDE GECİYOR AYNI ZAMANDA KİTAPBİTİ DE DENİYOR COK FAZLA YOL KAT ETTİM SAYENDE HEPSİNİ TEK TEK UYGULAYACAGIM PSOCOPTERA(kitapbiti) DİYE GECİYOR NETTE DE ZATEN GÖRSELLER TIPKISI ZATEN ALLAH RAZI OLSUN YAAA COK SAGOL GÜZELLİK

Rica ederim canim duani aldim memnun oldum. Sana basarilar dilerim mucadelende. Biraz da imtihan sanirim senin durumun canim. Bazen oluyor boyle seyler. Allah daha buyuk dert vermesin.
ÇOK FAZLA YARDIMCI OLDUN DAHASI OLAMAZDI BOOKLİCE DİYEDE GECİYOR AYNI ZAMANDA KİTAPBİTİ DE DENİYOR COK FAZLA YOL KAT ETTİM SAYENDE HEPSİNİ TEK TEK UYGULAYACAGIM PSOCOPTERA(kitapbiti) DİYE GECİYOR NETTE DE ZATEN GÖRSELLER TIPKISI ZATEN ALLAH RAZI OLSUN YAAA COK SAGOL GÜZELLİK

Rica ederim canim duani aldim memnun oldum. Sana basarilar dilerim mucadelende. Biraz da imtihan sanirim senin durumun canim. Bazen oluyor boyle seyler. Allah daha buyuk dert vermesin.
amin insallah dert verip dermanda aratmasın kimseye cok zor 1 yıldır ne cektiğimi kimse bilmiyor sınavım agır gecti titizilik hastalıgım vardı 100 e katlandı insallah daha bilinçli ilerlicem bundan sonra . Allah bir degil bin kere razı olsun senden güzellik :)

ayyy beni kalorifer bocegi bastiginda boyle deli gibi olmustum.. tikli surekli.kasinan surekli saga sola bakinan... cok zor biliyorum.ben crysamed diye bir ilacla kurtulmustum

Back