• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

:KK43: :KK43: ne diyosun yaa bak ciddi bir yöntem var sis bombası onu uygula evınde ama 2 gun cidden eve girme tatlım allah yardımcımız olsun benımkıyle aynımı senınkılerde?

Sağolasın bir araştırayım internetten. İnan benim evdekilerde çok küçük nokta gibi. İyice bakmasan hiç bişey belli olmuyor. Banyo wc ikisi aynı yerde. Lavabo kenarlarında, yatak odasında geziniyor. Şu an kollarım kaşınmaya başladı. İğrendim off.

Sağolasın bir araştırayım internetten. İnan benim evdekilerde çok küçük nokta gibi. İyice bakmasan hiç bişey belli olmuyor. Banyo wc ikisi aynı yerde. Lavabo kenarlarında, yatak odasında geziniyor. Şu an kollarım kaşınmaya başladı. İğrendim off.
ben gecelerce agladım yemedim içmedim sacım döküldü ailemle tartıstım hep kavga ettik kızdılar bana kurtulcaz insallah :(

mutlaka arastır bende yaptırcam tarifin benımkıne uyuyor canım

Ay inşallah bende deli oldum. Bitten bile küçük bunlar. Bide karıncada var evimde. Bunların cinsini internetten araştırdım bişey bulamadım. Seni anlıyorum kocamda bana inanmıyordu. Uydurduğumu sanıyordu. Taa ki böceği görene kadar. Adım deliye çıkıcaktı nerdeyse. İnşallah bu ilaç işe yararda kurtulurum bu böceklerden. Karınca bile artık şirin geliyo gözüme o kadar yani.

Ay inşallah bende deli oldum. Bitten bile küçük bunlar. Bide karıncada var evimde. Bunların cinsini internetten araştırdım bişey bulamadım. Seni anlıyorum kocamda bana inanmıyordu. Uydurduğumu sanıyordu. Taa ki böceği görene kadar. Adım deliye çıkıcaktı nerdeyse. İnşallah bu ilaç işe yararda kurtulurum bu böceklerden. Karınca bile artık şirin geliyo gözüme o kadar yani.
İnşallah ben artık son raddey geldim keşke yilan girseydi evime ama bu olmasaydı diyorum çünkü gizle görmek zor çok zorlanıyorum bende Çıldırcam nerdeyse Allah yardimcimız olsun çok üzülüyorum :(

:KK43: :KK43: ne diyosun yaa bak ciddi bir yöntem var sis bombası onu uygula evınde ama 2 gun cidden eve girme tatlım allah yardımcımız olsun benımkıyle aynımı senınkılerde?
Merhaba,konunuzu az once okudum.Bahsettiginiz boceklerden bende muzdaribim maalesef.Bundan onceki evimde bocek de basinca yavrulari heralde demistim.Hatta orumcek yavrusu sanmistim,cunku tehlike aninda oyle hizli kaciyorlardi ki.Yeni evime tasininca tam kurtuldum derken yatak odamin duvarinda gordum,arastirinca yine burdan birinin konusuna denk geldim.Keske bulsam linkini gonderirdim,orda kadin bu boceklerden kolonyayla kurtuldugunu yazmisti.Elinde sprey kolonya gittigi her yere sikip durmus.Aynen dediginiz gibi cok cabuk cogaliyorlar ama kadin ara vermeden devam edince kalmadigini soylemisti.Birisi de parkelerini cilalatinca bittigini yazmisti ayni konuda.Umarim bi faydam olmustur,Allah yardimciniz olsun...

Evliligimin ilk yilinda bir gun bacagim cok kotu kasindi.sabah kalktigimda kirmizi baloncuk seklinde bir suru kabarciklar olusmustu kolumda bacagimda.
Sonra yerde gezinen siyah ufak bocek gordum.oldurdum olmuyor kurtulamiyordum.peceteyle toplyip atiyodum.sonra anladimki pire dolmus evim.nerden nasil geldiler anlayamadim.perisan oldum.banyoma kadar sizmislardi.

Evi komple cekmece iclerine kadar supurdum.yine cekmece iclerine kadar sirkeli su ile sildim.ayni islemi ertesi gun yine yaptim.cok sukur kurtuldum onlarca pireden.sizi cok iyi anladim bu yuzden.ins tez zamanda kurtulursunuz

tatlım benim evim için mi ben anlayamadım nolur kusura bakma :O :KK43:
Evet senin evindn bahsetmistim canim. Dedinya eski evde vardi bu evdede var. Bence eski evden bu eve getirdigin tahta bisey bunlra sebep. Binde kac ihtimalki yoksa iki evinde nem orani ayni olmasi ve kimseninde bilmedigi boceklerin evjnde turemesi? Baska bi arkadasta demis. Kitaplarda buna mumkun.

Bende bu sısleme teknıgını yaptıracaktım ıkı hafta once yasaklandı o dedı ılaclama sırketı tehlıkelı oldugu ıcın falan kokulu ılaclama yaptırdım kac aydır ugrastıgım ne ılaclar kullanıp gecıremedıgım gumus bocegınden bu ılaclama sayesınde kurtuldum.Ben sprey ılaclama,tarım ılacı sulandırıp ılaclama ve k.othrıne yı alıp kullandım bı turlu kurtulamadım bu gelen ılaclamacı fasnox dıye bı ılac kullandı 2haftadır 1 tane bıle gormedım cok sasırdım ılacın ısmını hc duymamıstım cunku ama o cok ovduklerı othrıne bı ıse yaramadı bu yaradı sanırım bız spreyle sıkıyoruz ya derın yerlere ulasmıyo bu adam pulverızatorle o ınce uclu pompayla pervazların kapı kasalarının ıcını falan doldurdu evı yıkadı resmen sonunda kurtuldum

Merhaba,konunuzu az once okudum.Bahsettiginiz boceklerden bende muzdaribim maalesef.Bundan onceki evimde bocek de basinca yavrulari heralde demistim.Hatta orumcek yavrusu sanmistim,cunku tehlike aninda oyle hizli kaciyorlardi ki.Yeni evime tasininca tam kurtuldum derken yatak odamin duvarinda gordum,arastirinca yine burdan birinin konusuna denk geldim.Keske bulsam linkini gonderirdim,orda kadin bu boceklerden kolonyayla kurtuldugunu yazmisti.Elinde sprey kolonya gittigi her yere sikip durmus.Aynen dediginiz gibi cok cabuk cogaliyorlar ama kadin ara vermeden devam edince kalmadigini soylemisti.Birisi de parkelerini cilalatinca bittigini yazmisti ayni konuda.Umarim bi faydam olmustur,Allah yardimciniz olsun...
EVET CANIM BENDE OKUDUM ONU ORDAN YOLA CIKARAK YAZDIM FİKİR TOPLAMAK İÇİN COK DA İYİ OLDU BU BÖCEKLER COK VAR DEMEKKİ İNSANLARIN EVİNDE KURTULACAGIZ INSALLAH SENDE DİKKAT ET COGALIP BASINA KALMASINLAR :(

Bende bu sısleme teknıgını yaptıracaktım ıkı hafta once yasaklandı o dedı ılaclama sırketı tehlıkelı oldugu ıcın falan kokulu ılaclama yaptırdım kac aydır ugrastıgım ne ılaclar kullanıp gecıremedıgım gumus bocegınden bu ılaclama sayesınde kurtuldum.Ben sprey ılaclama,tarım ılacı sulandırıp ılaclama ve k.othrıne yı alıp kullandım bı turlu kurtulamadım bu gelen ılaclamacı fasnox dıye bı ılac kullandı 2haftadır 1 tane bıle gormedım cok sasırdım ılacın ısmını hc duymamıstım cunku ama o cok ovduklerı othrıne bı ıse yaramadı bu yaradı sanırım bız spreyle sıkıyoruz ya derın yerlere ulasmıyo bu adam pulverızatorle o ınce uclu pompayla pervazların kapı kasalarının ıcını falan doldurdu evı yıkadı resmen sonunda kurtuldum
DERİN BİR OHH CEKMİŞSİNDİR İNSALLAH DAHADA GÖRMEZSİN CANIM BENIM. YASAKLANMADI YA YAPAN YERLER VAR HALA AMA COK RİSKLİ BEN ARTK SIVI İLACA GÜVENMİYORUM ÇÜNKÜ ONLARCA KEZ YAPTIRDIM SİS YÖNTEMİNİ DENİCEM EN İYİ İLAÇ BİLE BANA CARE OLMADI BASKA CAREM KALMADI BEN DE EVİMİ SİSLE YIKATICAM ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM RABBİM KARSIMIZA CIKARMASIN ARTIK İNSALLAH :(

Evet senin evindn bahsetmistim canim. Dedinya eski evde vardi bu evdede var. Bence eski evden bu eve getirdigin tahta bisey bunlra sebep. Binde kac ihtimalki yoksa iki evinde nem orani ayni olmasi ve kimseninde bilmedigi boceklerin evjnde turemesi? Baska bi arkadasta demis. Kitaplarda buna mumkun.
EVET GÜZELLİK ESKİ EVDEN GELEN UFAK TEFEK SEYLERLE GELDİ DEMEKKİ GELDİĞİNİ GÖRDÜM ZATEN LANET OLASICALAR ANINDA ÜRÜYORLAR Bİ TANESİ BİLE YETİYOR COGALMAYA Bİ YERDE HATA YAPTIM DEMEK ESKİ EVDEN GELDİĞİ KESİNN :(

Evliligimin ilk yilinda bir gun bacagim cok kotu kasindi.sabah kalktigimda kirmizi baloncuk seklinde bir suru kabarciklar olusmustu kolumda bacagimda.
Sonra yerde gezinen siyah ufak bocek gordum.oldurdum olmuyor kurtulamiyordum.peceteyle toplyip atiyodum.sonra anladimki pire dolmus evim.nerden nasil geldiler anlayamadim.perisan oldum.banyoma kadar sizmislardi.

Evi komple cekmece iclerine kadar supurdum.yine cekmece iclerine kadar sirkeli su ile sildim.ayni islemi ertesi gun yine yaptim.cok sukur kurtuldum onlarca pireden.sizi cok iyi anladim bu yuzden.ins tez zamanda kurtulursunuz
CANIMM PİRE COK LANETTİR DELİ GİBİ ATLAR HER YERE YAKALANMAZ KUŞTAN DISARDAN EVCİL HAYVANDAN GELİYOR BENDE KARSILASTIM PİREYLE APARTMAN KEDİLERİNDEN GELMİŞTİ YEDİLER BENİDE İLAÇLADIM KENDİM EVİ MAZOT KOYDUM EVE MAZOT KOKUSUNA GELMİYORLAR AKLINDA OLSUN RABBİM Bİ DAHA GÖSTERMESİN SANA DA INSALLAH :(

Geçmiş olsun öncelikle zor bir durum en kısa zamanda kurtulursunuz umarım..Ama şunu da samimiyetle söyleyeyim özellikle bu yaz fobi sahibi biri olarak kocaman kocaman haşereler görüyorum onlar beni bitiriyor onlardansa ben bu minnaklara razıyım:)

Vespa delisi Vespa delisi Umarım karsılasmam,valla ıkı haftadır mutluyum hıc gormedıgım ıcın ama hala uyurken heryerı kontrol edıyorum cok korkuyorum bende boceklerden yataga falan cıkar dıye yatagın arkasına etrafına heryerıne bakıp oyle yatıyorum,1 bucuk yasında da kızım var ondan da korkuyorum ne bulsa agzına atıyor.Be yaptıramadım sısleme seklınde ama ınsallah yapan yer varsa yaptırıp kurtulursun.Bızım evde tek gumus bocegı vardı ıste bı turlu kurtulamadım tarım ılacıydı bayer k-othrine ydı en sonunda bu ılaclamaya gelen adam fasnox dıye bı ılac kullandı kutusunu bıze bıraktı gıderken hıc duymamıstım onceden ısmını ama cok guzlu bı ılac dedı ıkı haftadır 1tane bıle gormedım sukur dısardan gelen sınekler bıle bı sure sonra yerde olu gorunuyo baya etkılı sanırım.

Bu bocekten bir bende var sanıyordum.
2 yıldır arastrimadagim yöntem ilaclamadigim başka bir ilaç turu kalmadı.
Ziraat mühendisinede sorduk etrafimdaki insanlarada gostedim hiç biri net cevap veremedi.kimi dedi ilk defa böyle bisey goruyoruz kimi dedi kuş biti vs.arastirdim kuş biti değil.cunku kuş biti bundan daha büyük ve ısıriyor.
Bu minik böcek isirmiyor kıyafet yada yiyeceklere gelmiyor.parke dip koselerinde kenarlarında ordan da duvarlarda yuruyorlar.
Evimizi inşaattan yeni aldık eski oturan falanda yokki diyelim acaba.
Yeni alınan evin sevinci heyecanı olur ama ben bu evden nefret ettim iğrendim artık dayanamıyorum.
Bi arkadsta yazmış biri kolanya skiyormus.arastirmalarimda onu da denedim sadece o olan sktiklarini olduruyo devamı bitmiyor diğer yandan duvarlar kolanya lekesiyle doldu:) keşke bitseydi kolanya lekesi falan umrumda değil. Daha bu böceğin ne tur bi böcek olduğu ve neden uredigi,besnlendigi bilinmiyor şaştım kaldım bende

Bu bocekten bir bende var sanıyordum.
2 yıldır arastrimadagim yöntem ilaclamadigim başka bir ilaç turu kalmadı.
Ziraat mühendisinede sorduk etrafimdaki insanlarada gostedim hiç biri net cevap veremedi.kimi dedi ilk defa böyle bisey goruyoruz kimi dedi kuş biti vs.arastirdim kuş biti değil.cunku kuş biti bundan daha büyük ve ısıriyor.
Bu minik böcek isirmiyor kıyafet yada yiyeceklere gelmiyor.parke dip koselerinde kenarlarında ordan da duvarlarda yuruyorlar.
Evimizi inşaattan yeni aldık eski oturan falanda yokki diyelim acaba.
Yeni alınan evin sevinci heyecanı olur ama ben bu evden nefret ettim iğrendim artık dayanamıyorum.
Bi arkadsta yazmış biri kolanya skiyormus.arastirmalarimda onu da denedim sadece o olan sktiklarini olduruyo devamı bitmiyor diğer yandan duvarlar kolanya lekesiyle doldu:) keşke bitseydi kolanya lekesi falan umrumda değil. Daha bu böceğin ne tur bi böcek olduğu ve neden uredigi,besnlendigi bilinmiyor şaştım kaldım bende
++++Canım merhaba bende her yöntemi denedim kullanmadıgım ilaç kalmadı dini çözüm aradım en sonunda dualar okdum resmen naptıysam bitmedi yine 2 gündür ev temizliyorum öldüm bittim böcegin adı sanı yoktu ne lanet bişeymiş anlamadım gitti 1 yıldır ugrasıyorum bende yepyeni evlerde oturdum tertemiz evim temizlik hastasıyım esyalarım sıfır zaten ama burnumdan geldi artık agla agla kimseler inanmıyolar herkes dalga geciyor ailem bile küçücük böcektenmi korkuyosun diyolar ama anlamıyorlar benim midem bulanıyor dayanamıyorum istemiyorum evimde bunu.. kolonyo sirke vs. ilaç gercekten kökünden kurutmuyorbi yerlerde kalıyor gene en kuvvetli ilaç bile bitirmedi yılanı öldüren böcek bunu bitiremedi delircem.. evet dediğin gibi kıyafete gelmiyor yiyecege gelmiyor insanın ısırmıyor sadece parkede geziyor pislik şey görünmüyor birde ara ara gözlerim yoruluyor telefonun feneri ile bakıyorum acaba hala varmı diye umut ediyorum bitmiştir ınsallah diye ama her seferinde görüyorum..kuş biti falan filan degil ben cok ciddi arastırmalar yaptım booklice (kitapbiti) bunun ismi cok lanet olurmus bu her ilacla ölmezmiş ben evime fimügasyon yaptırmaya karar verdim cok zararlı bi öntem olsada kökünden kurutuyormus arastır ve sende dene lütfen gaz her yere temas ediyor. Allah yardımcın olsun senınde benımde tatlım :(

Back