- 3 Ağustos 2016
- 62
- 27
- 3
- 34
- Konu Sahibi Vespa delisi
-
Pinknebula olabilir ama herseyimi atıp sattım çok küçük şeyler kalmisti kumaş yada insana gelmiyor tek derdi tahta da gezinmek arkadaşımdeğiştirmediğiniz bi eşyadan bulaşan bir şey olabilir mi acaba ?
Evet çok iyi bir firma ile çalışıyorum. Daha iyisini bulamadım onlarda tanımıyor böceği çok garip bişey nedir ne değildir hiç kimse bilmiyor küçücük ama beni delirtecek rüyalarima giriyorİlaçlamayı profesyonel birilerine mi yaptırıyorsunuz? Böceğin cinsi ne, neden beslenir, nasıl ürer, nasıl yok olur profesyonel destek aldınız mı?
Canim nerelere bakmadım ki neler araştırmadim nette benzeri bile yok ben çözümsüz kaldım ilaç firması geliyor devamli belki 1 yıldır 10 kere ilaçlandıböceğe netten falan baktınız mı cinsine falan ? prof ilaçlama şirketleriyle görüşseniz bi :/
Ama.öyle çaresiz bi durumki parkesiz eve taşınsanda koltugunda yada tahta olan esyanda geliyor bu evim yeni eyslarim sıfır ama yine gelmiş. Bisekilde eski evimdekiji aynısı çok Üzgünümozaman parkesiz bir eve taşınacaksınız
Karafatma basit ama bi böcek en azından gözle görünüyor benimki görünmüyor minicik ugrasmak çok zor. Karafatma için raid bile etkili olur hiç olMadi zirai ilaç alın ziraatten canım isim bilmiyorumetkılı karafatma ılacı bılen var mı acaba?
Ben çok titiz biriyim tozu havada yakalayan biriyim beyaz zeminlerde görmem zor olmadı tatlım çok küçük bende çoğu zaman fenerli görüyorum lanet şeyleribu ne ya benim evimde milyon tane olsa görmem heralde belkide vardır nasıl gördünüz bunu yahu ?
şirketlere sorun isterseniz türü falan neymiş neyden oluyormuş..
Ben çok titiz biriyim tozu havada yakalayan biriyim beyaz zeminlerde görmem zor olmadı tatlım çok küçük bende çoğu zaman fenerli görüyorum lanet şeyleri
Sen resme mi baktın güldürdün beni yaBen çok titiz biriyim tozu havada yakalayan biriyim beyaz zeminlerde görmem zor olmadı tatlım çok küçük bende çoğu zaman fenerli görüyorum lanet şeyleri
etkılı karafatma ılacı bılen var mı acaba?
Evet tatlım tek sıkıntı böceği tanimamak ilacını bu yüzden bilmiyoruz elimden gelen herseyi yapıyorum istanbulda yaşıyorum mutlaka üni. Vardır ama sanmıyorum incelemezler care Allahtadir diye dua bile indirdim okuyorum sen düşün halimiBöceklerden alıp bir ziraat fakültesine falan götürseniz. Varsa bulunduğunuz ilde Ünv falan. Tanımsız bir böcek değildir bu sonuçta, sadece çalıştığın firma bilmiyordur. Bi araştırsınlar, Prof falan illaki bilen vardır. Böceği tanısanız çözümü de ona göre bulursunuz.
Aslında hep böyle yapıyorum temizleyip sonra ilaclatiyorum kendim ilaçlama yapmıyorum çünkü profesyonel olursa işlem daha çok içime siniyor kendim.bi kaç kez ilaç aldm Karaköyden yok etki etmedi hiç sanırım tahtanin özüne saklanıyorlar ilaca çok uzun süre degmiyorlarZiraat ilaçları satan yerlerde Deepest adında bir ilaç var, şişenin yarısını 2 litre suyla mı ne karıştırıp köşe bucak sıkıyorsun her yere. Ölen ölüyor, kalan böcek yumurtalarından da yavrular çıktıkca ölüyor. 6 ay kadar etkili zaten. Çok ağır ilaçlardan değil, kimisi var üç gün eve girmemen gerek falan filan bu öyle değil sıkıyorsun kurumasını bekliyorsun, o süreçte çocuk falan olmasın ki yaşken değmesin. 1-2 saat evde olmasanız gelip evi havalandırsanız iyi olur.
Birçok böcek o sıktığın yerlere deyince ölüyor.
Önce evi temizleyip sonra uygulayın çünkü bir süre ilaç sıktıktan sonra oraları silmemeniz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?