Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

Bunlarda ilk evrede beyaz oluyorlar kremsi saydam oluyorlar so ra kahverengi oluyorlar Allah seni korumuş darısı başıma inşallah güzellik çok çok yıpranmıs durumdayim

Vesp member: 776826 .!.:
Bunlarda ilk evrede beyaz oluyorlar kremsi saydam oluyorlar so ra kahverengi oluyorlar Allah seni korumuş darısı başıma inşallah güzellik çok çok yıpranmıs durumdayim

Hadi yaa sonradan mi koyu renk oluyolar??? Ama sen evi esyalarida deyistirmissin, baska yapacak sey kalmamis gibi Allah yardimcin olsun....

Ayyyy kaşıntı tuttu beni valla sen nasıl duruyosun onlarla aynı bit gibi gorunyyo kıyafet falan getirmismiydin diğer evinden onlarla bile gelmiş olabilir evimin her yeri parke her esyam ahsap ben böyle birşey gormedim hayatta ya bence önce her yeri ilaclat hatta ziraate git göster o böceği ilacını al kıyafetleri 90 derecede yika koltuklarını halilarini yikattir herşeyi kaynat nasıl olcak başka türlü valla uyuz oldum ben bile burda

tesekkur ederım deneyecegım

Karbonat ve pudra şekerini karıştırıp evin belli yerlerine koyun.daha bugün dinledim ekoloji uzmanı varya erkan samci sanırım ondan hamam böceği dahil tüm haserat için ve nane yağını pamuğa surun evin kapı cam kenarlar gibi belli yerlerine surun birebir dedi.

Lutfen deneyin

Ayrica o satilanlar ilaç değil dedi altını cize cize.

Zehir dedi. Böceği zehirledigine gore icimizi cigerimizi de zehirliyor dedi.

Doğal yöntemleri deneyin

Buna benzer bocekler vardi yeni evliyken evde ve yeni hamileydim psikolojim alt ust olmustu ilaclama sirketi evimi ilacladi duvar kagidi yaptirdim ve cok sukur bida gormedim canim cok kotu bi durum hergun sil supur ozonlu suyla ve mutlaka yilda bi ilaclat

Sibelcim çok kötü bi durum Allah düşmanıma bile vermesin bunu
SİBEL herseyim yeni her seyi denedim ben zaten temizlik hastalıgı olan biriyim elim camasır suyundan cıkmaz evimde en uzak bi çöp bile yoktur bu nasıl geldi anlamadım denemediğim yöntem kalmadı yemin ediyorum

Ziraat nerde var yada bu tarz bişeyi incelermi acaba?

Allah razı olsun yarın ilk işim denemek olacak cok sagol kuzum

Ev kendine ait ise parke yada laminat her ne varsa yerde onu söktürüp değişirin bence onun altından geliyor olabilir...He bide ben bahçede yaprakların üzerinde görmüstüm böyle böcek çiçeklerin varsa kontrol et belkide onlardan geliyordur...Allah yardımcın olsun...

evim kira ama sıfır halde tuttum işin kötüsü eski evimde de vardı aynı böcek herseyimi attım gardrop koltuk yenilerini alıp geldim buraya. keske kendi evim olsa hiç düşünmem çiçegim vardı herseyi attım tatlım bunun derdi tahtada dolanmak tahta sunta seviyo yerde geziyo. Allah razı olsun

Eşyaları değiştirdiniz, başka eve geçtiniz yine mi oldu 2. evde?

Her iki evde de olamaz. Demek ki sizinle gelen birşeyden geliyor. Battaniye, kıyafet falan olabilir mi acaba bunu getiren?

Eşyaları değiştirdiniz, başka eve geçtiniz yine mi oldu 2. evde?

Her iki evde de olamaz. Demek ki sizinle gelen birşeyden geliyor. Battaniye, kıyafet falan olabilir mi acaba bunu getiren?
ufak tefek esya getirmiştim kitaplık sehpa gibi sanırım bişeylere takılıp geldi yoksa imkansız iki evdede aynısı ile karsılasmak haklısınız bu konuda

Ne iş yapıyorsunuz eşiniz ve siz? Acaba dışarıdan siz mi getiriyorsunuz? Ev değiştirmenize, sürekli ilaçlamanıza rağmen varsa dışarıda sürekli bulundugunuz bi ortamda olup eve sizle geliyor olabilir mi?

EVET olabilir ama bulastı artık hangi birini atayım evde esya var yenilerede geçtiyse herseyimi atıcam keske kitap atmakla bitse (

Ayy çok kötü bir durum ya

İlaçlama şirketini değiştirseniz? Veya aktarlarda tarım ilacı oluyor, tüm camları kapatıp bu ilacı yapın. 1 gece evi terkedeceksiniz, kapalı şekilde. Sonra ertesi gün evi havalandırarak temizlik yapın.

En azından bir deneyin. Son çare olarak eşya değiştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…