• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir ihanet mi.....

Çok saçma değil. Kızmayın bana nolur ama aksine çok da doğru olduğu bu olaylada kanıtlanıyor.

Sizi açık giyiminizle beğenen adam evlenince kapananızı istiyor bu bir hata, siz hazır olmadığınız halde kabul ediyorsunuz bu 2. bir hata. Düşünmediniz mi bu adamın sizi neden kapatmak istediğini? Ben size şunu anlatayım siz burdan kendinize bir pay çıkarın.

Bir tanıdığı vardı sarışın yemyeşil gözlü 1.80 boyunda incecik yürüdü mü herkesi baktıran bir kız. Sonra bir adama aşık oldu anında birden bire evleniverdiler. Adam önce seni çok kıskanıyrum sende beni. O yüzden lütfen bu kadar açık giyinme dedi. Kız bildiğin başörtülü gibi sadece baş kapama dışında kapattı kendini yaz günü bile. Sonra saç rengini çok şuh bulduğunu o yeşil gözlere siyahın yakışacağını söyledi. Kız gitti o güzelim doğal sarı saçlarını siyaha boyattı. Sonra çalışma evimin kadını ol dedi. Kadın evde çalışmayınca acayip kilo aldı. Evlendikten 2,5 yıl sonra (ki ben çok bile dayandıklarını düşünüyorum) o bayanı kendi iş yerinde çalışan bir kadınla aldattı? Bilin bakalım kadın nasıl bir kadın?

Sarışın (çakma) incecik, mavi gözleri olan. Gayet açık giyinen. Şuh kahkalar atan bir kadın. Ve şu an geride kalan eşi kendine özgüvenini kaybeden eşi hala ona dönsün diye yalvaran onsuz bir hiç olacağını düşünen biri.

Ama o kadın akıllı olsaydı. Kapanmasaydı işten ayrılmasaydı. o kadının etrafında aşkım sevgilim diye pervane olacaktı. Seven insan aldatmaz arkadaşım. Kimseye bakmaz, gözü görmez. Birşeyler bitmiştir ki başkasına kaymıştır gözleri. Bir kadın bir adam için her zaman gizemli kalmalı. Yoksa bu durumlarda adam için evdeki faturalı buzdolabından farkınız kalmıyor. Yapmayın bunu kendinize.

sizde haklısınız anlattığınız olayda bukadar güzel bir kadın bile tavizleri yüzünden aldatılıyorsa demekki gerçekten güzellik de önemli değilmiş.... benimde kendime güvenim sıfırlanmıştı, okadar kötü durumdaydımki şuanda çooook şükür toparlandım, olayın olduğu süreçte kendimi eşimin lafları yüzünden çok çirkin bulan kompleksli bir kadına dönüşmüştüm kim bana güzelsin dese sanki yalan söylüyormuş gibi geliyordu eşimin böyle bir kadınla anlık birliktelikleri geçirmek için benim hayatımı göze alması kendimi bir hiç hissetmeme neden olmuştu. çünkü ben eşime o dönemlerde okızla konuştuğunu duyarsam kendimi öldürürüm demiştim daha birçok şey demiştim zaten beni kızdıran konulardan biride bukadar çok uyarıma rağmen herşeyi göze almasıydı,

Alenı bır ıhanet war ewet eşin senı aldatmaıs ...Ama,esının arkadası da bunun ılgısıne ,dewamlı kızın işyerıne gıtmesıne nasıl bırsey demıyor..Ne kadar geniş bünyelıler etrafındakıler..Restını çek bence..Ya o kız ve arkadasınla görusmeyeceksın,ya da eskısı gıbı olacagım ve bana karısamayacaksın felan de..Bir erkege bu kadar tavız werılmez kı canım ne yaptın sen öyle..

ben zaten resti çektim bakım yapıyorum makyaj yapıyorum açık giyiniyorum beni her görüşünde çok üzülüp sinirleniyor ama bişey diyemiyor, ben eskiden onu üzmek istemezdim ama şimdi ne kadar üzülse bile içim rahat etmiyor çok kırıldım çok incindim ona ne yapsam az gibi geliyor . artık eşimi her işime koşturmaya çalışıyorum kabul etmediği zamanlarda o kadının her isteğine koşuyodun deyip kızınca mecbur kalıp dediğimi yapıyor.....

siz hatayi en basinda yapmissiniz o yuzden esinizden once kendi eksiklerinizi de gorun...
aciklik namussuzluk demek degil, bu tercih meselesi...siz de biliyorsunuz, acikmissiniz daha once...
o yuzden esiniz kapanmanizi istediginde isteksizce kapanmamaniz gerekirdi, beni boyle tanidin, kapalilik aciklik insanin tercihi bu tercihi bana birak bu isler isteksiz olmaz demeliydiniz...

ikincisi, yazinizda siz de acik biriyken esinizin arkadasinin kiz arkadasini hic tanimadan "eşime dedimki sakın bulduğu kızla tanışıyım selam veriyim deme çünkü kendisi gibi bir kız bulmuştur" yorumunu yapmaniz bana onyargili geldi...bi adam icki icince capkin olunca yaramaz biri mi oluyor da kendine duzgun bir kiz bulamasin falan gibi dusunceler icine girdim...belki kiz cok seker biri yani tanimadan insanlari yargilamaniz ilginc dogrusu...

esinizin yaptigina gelince de...sizi degistirmis...sonra gitmis sizin eski halinizdeki gibi birine ilgi duymus...
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
guvenilecek biri gibi gelmedi bana esiniz...

bi de anlamadigim, yazinizi okurken afedersiniz kiz sanki pavyonda calisiyormus gibi algiladim. yani erkeklerin karilarina yalan soyleyip onun calistigi yere gitmeleri derken, nasil bir yerden bahsediyorsunuz hic anlayamadim...neden erkekler bu bayanin isyerine gitmisler?

Evet sizden hayırlı birşey istemiş ama HAYIR SEVDİRİLEREK YAPILIR, bu kadar baskı yaparak DEĞİL !!!

Ayrıca madem bu kadar tutucuymuş, YANİ EVDE BİLE KARIŞACAK KADAR !!! bilmem neyse örtülü ve bu kadar dikkatli bir insanı beğenseydi..

Bu kadar dikkatliyse bu kadar açık giyinen birisini nasıl beğeniyor, normalde bakmaması bile lazım..
Neymiş demek ki beğeniyormuş. Neymiş demek ki offf sinirlerim hopladı.

....

Sizin büyük hatanız olmuş.. Örtünmeniz değil sıkıntı olan, sıkıntı olan onun ısrarla dayattığı sınırda örtünmeniz.

Herşeyin zamanla olacağını anlatacaktınız ona, EVDE BİLE !! giyinmenize karıştığında izin vermeyecektiniz.

Siz ona değil o size alışacaktı.

Herneyse bunları konuşmanın hiç önemi yok olan olmuş, ama en azından bunları yaşayabilecekler için yazmış oluyoruz işte.

Yine özünüze dönün, örtünüzü açın demiyorum ama evde özenli olun..İstemesede yapın.

Sizin fiziksel özelliklerinize takılması çok çirkin; bunu unutturmayın ona.

...

Duygusal aldatmanın olduğuna inanmıyorum ama biraz kafası karışmış belliki.. Belliki arkadaş ortamları,muhabbetleri olmuş.

Keşke bu kadar totosunu kaldırmasaymışsınız herşeye evet demeseymişşiniz olan size olmuş...

canım aklımın almadığı bir şey var ki o da eşiniz arkadaşının nişanlısının işine nasıl koşturur üstelik o arkadaşı nasıl buna izin verir. herkes eşinizi onun nişanlısı nasıl sanar çok şaşırdım !! eşinize ne o kadından yani böyle birşey duysam olayın olayını çıkarırdım eşime heralde ne saçmalıktır.

Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.

Aynen katılıyorum. Böyle erkekleri ne yapmalı bilmem.

siz hatayi en basinda yapmissiniz o yuzden esinizden once kendi eksiklerinizi de gorun...
aciklik namussuzluk demek degil, bu tercih meselesi...siz de biliyorsunuz, acikmissiniz daha once...
o yuzden esiniz kapanmanizi istediginde isteksizce kapanmamaniz gerekirdi, beni boyle tanidin, kapalilik aciklik insanin tercihi bu tercihi bana birak bu isler isteksiz olmaz demeliydiniz...

ikincisi, yazinizda siz de acik biriyken esinizin arkadasinin kiz arkadasini hic tanimadan "eşime dedimki sakın bulduğu kızla tanışıyım selam veriyim deme çünkü kendisi gibi bir kız bulmuştur" yorumunu yapmaniz bana onyargili geldi...bi adam icki icince capkin olunca yaramaz biri mi oluyor da kendine duzgun bir kiz bulamasin falan gibi dusunceler icine girdim...belki kiz cok seker biri yani tanimadan insanlari yargilamaniz ilginc dogrusu...

esinizin yaptigina gelince de...sizi degistirmis...sonra gitmis sizin eski halinizdeki gibi birine ilgi duymus...
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
guvenilecek biri gibi gelmedi bana esiniz...

bi de anlamadigim, yazinizi okurken afedersiniz kiz sanki pavyonda calisiyormus gibi algiladim. yani erkeklerin karilarina yalan soyleyip onun calistigi yere gitmeleri derken, nasil bir yerden bahsediyorsunuz hic anlayamadim...neden erkekler bu bayanin isyerine gitmisler?

uyuyan güzel tabikide açıklık namussuzluk değildir zaten bu kadar yorumlarda da hepimiz bunu vurguluyoruz ama eşimin bakış açısı öyle gibi bunun yanlışlığınında farkındayım, yadırgadığımız kızdığımı konulardan biride eşimin bu çelişkili tavırlarıdır...
ikincisine gelince eşimin arkadaşı günü birlik flört eden içki içen biriydi ve otür ortamlarda evleniceği kızı arıyordu bu saydıklarım büyük şehirlerde normal ancak bulunduğumuz yer küçük olduğu için bu tarzda yaşayanların biraz adları duyulmuş hoş karşılanmayan insanlardır, birde şundan dolayı senin deyiminle ön yargılı ancak bana göre hislerimle davrandım, eşim bana kendisi bu tür olayları kötülerdi bu tür kızları kötülerdi mesela eşim en baştan bana bu tür olayları kötülemese benimde arkadaşlarımın eşleriyle en azından slm vermeme izin verse bunlar normaldir dese ben ozaman onu okadar yadırgamazdım çünkü eşimin bakış açısı budur o yüzden kötü niyetli değildir diye düşünürdüm, ama kötü dediği şeyleri kendisi yaptığı için rahatsız oldum kötü adlandırdığı kadınla ilgilendiği için rahatsız oldum, zaten kızı tanıdıktan sonrada nekadar haklı olduğumu gördüm RABB im kimseye göstermesin.

kız tabikide pavyon gibi bir yerde çalışmıyor ancak sevgililerin çok af edersiniz kendisine flört arayan erkek ve kız ların çokça takıldığı bir yerde çalışıyordu, orası aynı zamanda bir şeyler yenilip içilen bir yerdi.. bu yüzden sanki bu şehirde başka yer yokmuş gibi eşim ve diğerleri hep oreada yemiş içmişler tabi bu sırada kızda onları görüp masalarına gidip arkadaşça(?) muhabbet ediyolarmış....

canım aklımın almadığı bir şey var ki o da eşiniz arkadaşının nişanlısının işine nasıl koşturur üstelik o arkadaşı nasıl buna izin verir. herkes eşinizi onun nişanlısı nasıl sanar çok şaşırdım !! eşinize ne o kadından yani böyle birşey duysam olayın olayını çıkarırdım eşime heralde ne saçmalıktır.

canım zaten eşimin arkadaşı rica ediyormuş eşimden, zaten insan düşündükçe çok sinirleniyor, öyle bir olay yaşadımki onlar bu davranışları yapınca çok normal ben bunu gündeme getirince veya ben aynı şeyleri yaparsam çok yanlış.... ALLAH 'a havale ediyorum.... bende bu sorulardan kurtulmak için sizlerle paylaştım....

arkadaşlar rica edersem aynı şeyler sorulmasın çünkü nete uzun süre giremeyebilirim ,ihanet mi değil mi bu olaydan sonra ne yapılması gerekiyor bunları tartışalım, çünkü öncesini konuşmak niye böyle yaptın gibi konuşmalar bize yardımcı olmaz kanısındayım.
en azından bu tür yaşanmışlıklar herkese örnek olsun

seni fazla sindirmiş, kapalı olabilirsin ama eşin seni çok pasif bir görüntüye sokmaya çalışmış, evde uzun etek, picama vsss , ne giyersen giyersin o kadarınada karışamaz.hem bir erkek eşinin evde açık, bakımlı olmasını ister diye düşünüyorum...
bence modern görüntülü kapalı olmaya devam edebilirsin, yap makyajın, giy en son moda kıyafetlerini

uyuyan güzel tabikide açıklık namussuzluk değildir zaten bu kadar yorumlarda da hepimiz bunu vurguluyoruz ama eşimin bakış açısı öyle gibi bunun yanlışlığınında farkındayım, yadırgadığımız kızdığımı konulardan biride eşimin bu çelişkili tavırlarıdır...
ikincisine gelince eşimin arkadaşı günü birlik flört eden içki içen biriydi ve otür ortamlarda evleniceği kızı arıyordu bu saydıklarım büyük şehirlerde normal ancak bulunduğumuz yer küçük olduğu için bu tarzda yaşayanların biraz adları duyulmuş hoş karşılanmayan insanlardır, birde şundan dolayı senin deyiminle ön yargılı ancak bana göre hislerimle davrandım, eşim bana kendisi bu tür olayları kötülerdi bu tür kızları kötülerdi mesela eşim en baştan bana bu tür olayları kötülemese benimde arkadaşlarımın eşleriyle en azından slm vermeme izin verse bunlar normaldir dese ben ozaman onu okadar yadırgamazdım çünkü eşimin bakış açısı budur o yüzden kötü niyetli değildir diye düşünürdüm, ama kötü dediği şeyleri kendisi yaptığı için rahatsız oldum kötü adlandırdığı kadınla ilgilendiği için rahatsız oldum, zaten kızı tanıdıktan sonrada nekadar haklı olduğumu gördüm RABB im kimseye göstermesin.

kız tabikide pavyon gibi bir yerde çalışmıyor ancak sevgililerin çok af edersiniz kendisine flört arayan erkek ve kız ların çokça takıldığı bir yerde çalışıyordu, orası aynı zamanda bir şeyler yenilip içilen bir yerdi.. bu yüzden sanki bu şehirde başka yer yokmuş gibi eşim ve diğerleri hep oreada yemiş içmişler tabi bu sırada kızda onları görüp masalarına gidip arkadaşça(?) muhabbet ediyolarmış....

anladim.
ben ihanet mi degil mi sorusuna cevap veremeyecegim, size vermek istedigim ogut esinizin guvenilmeyecek biri oldugu onceki mesajda da yazdigim gibi...
bu kadar kisa sureli bir evlilige boyle bir ayip sigdirmak...ustelik sen ona kul kole olmusken...cok yanlis...
ben Allah esinizi ve arkadaslarini islah etsin diyorum...erkekler hep boyle al birini vur otekine...

Back