- Konu Sahibi nurhayatferda
Çok saçma değil. Kızmayın bana nolur ama aksine çok da doğru olduğu bu olaylada kanıtlanıyor.
Sizi açık giyiminizle beğenen adam evlenince kapananızı istiyor bu bir hata, siz hazır olmadığınız halde kabul ediyorsunuz bu 2. bir hata. Düşünmediniz mi bu adamın sizi neden kapatmak istediğini? Ben size şunu anlatayım siz burdan kendinize bir pay çıkarın.
Bir tanıdığı vardı sarışın yemyeşil gözlü 1.80 boyunda incecik yürüdü mü herkesi baktıran bir kız. Sonra bir adama aşık oldu anında birden bire evleniverdiler. Adam önce seni çok kıskanıyrum sende beni. O yüzden lütfen bu kadar açık giyinme dedi. Kız bildiğin başörtülü gibi sadece baş kapama dışında kapattı kendini yaz günü bile. Sonra saç rengini çok şuh bulduğunu o yeşil gözlere siyahın yakışacağını söyledi. Kız gitti o güzelim doğal sarı saçlarını siyaha boyattı. Sonra çalışma evimin kadını ol dedi. Kadın evde çalışmayınca acayip kilo aldı. Evlendikten 2,5 yıl sonra (ki ben çok bile dayandıklarını düşünüyorum) o bayanı kendi iş yerinde çalışan bir kadınla aldattı? Bilin bakalım kadın nasıl bir kadın?
Sarışın (çakma) incecik, mavi gözleri olan. Gayet açık giyinen. Şuh kahkalar atan bir kadın. Ve şu an geride kalan eşi kendine özgüvenini kaybeden eşi hala ona dönsün diye yalvaran onsuz bir hiç olacağını düşünen biri.
Ama o kadın akıllı olsaydı. Kapanmasaydı işten ayrılmasaydı. o kadının etrafında aşkım sevgilim diye pervane olacaktı. Seven insan aldatmaz arkadaşım. Kimseye bakmaz, gözü görmez. Birşeyler bitmiştir ki başkasına kaymıştır gözleri. Bir kadın bir adam için her zaman gizemli kalmalı. Yoksa bu durumlarda adam için evdeki faturalı buzdolabından farkınız kalmıyor. Yapmayın bunu kendinize.
sizde haklısınız anlattığınız olayda bukadar güzel bir kadın bile tavizleri yüzünden aldatılıyorsa demekki gerçekten güzellik de önemli değilmiş.... benimde kendime güvenim sıfırlanmıştı, okadar kötü durumdaydımki şuanda çooook şükür toparlandım, olayın olduğu süreçte kendimi eşimin lafları yüzünden çok çirkin bulan kompleksli bir kadına dönüşmüştüm kim bana güzelsin dese sanki yalan söylüyormuş gibi geliyordu eşimin böyle bir kadınla anlık birliktelikleri geçirmek için benim hayatımı göze alması kendimi bir hiç hissetmeme neden olmuştu. çünkü ben eşime o dönemlerde okızla konuştuğunu duyarsam kendimi öldürürüm demiştim daha birçok şey demiştim zaten beni kızdıran konulardan biride bukadar çok uyarıma rağmen herşeyi göze almasıydı,