• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir ihanet mi.....

niye bir kadın kendinden bu kadar ödün verir anlamam. siz istemedikten sonra niye kapandınız, niye bu kadar itaaat ettiniz, niye bu kadar hizmet ettiniz. sevgiyse sevgi başka erkek mi yoktu.hepimiz sevdik. ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum ama beni olduğum gibi kabul etmezse kendi bilir. kimsenin mutluluğu için mutluluğumdan olamam.değdimi verdiğiniz ödünlere? gerçekten değmez erkeklere.yazık etmişsiniz kendinize. şimdi burnundan getirin size yaptıklarını. hakkından gelin

eşiniz bir güler yüz bulduğu yere yönlelicek bir tip.

bu konuda eşinizi iyice uyarmak için elinize fırsat geçmiş. bunu iyi değerlendirirn.
ve o bayanı da nişanlıısının yanında dediklerini yutturun.
eşinizin yaptığı eşşeklik bayanda hoşuna gitmiş ki başka bir ortamda bunun keyfini çıkarıyor. AYIP.
ikisinin de burnundan getirn.

onuda yaptım.Normalde hiçbir zaman yapmadığım şeyide üzüntüden yaptırdılar bana o kız tabi o sıralarda evlenmişti eşinin yanında şakaya vurarak dedimki neden eşinle ilgilenmeyip eşinin bütün işlerini benim eşime yaptırıyorsun eşin dediki herkes senin eşini ile benim eşimi evli sanıyolarmış dedim herkes sustu sonra durumu toparladılar eşimin arkadaşı herşeyin farkındaydı bence ama karısı kendine aşırı güvenip (hep benden güzeli yok derdi ) adamı küçük düşürünce adam onu sanki çok büyük bişey gibi görüyordu yada bana öyle geliyordu bilemiyorum ama o kadın eşinin onun davranışlaerından çok rahatsız olduğunu söylüyomuş kızda istersen boşan ben yurt dışına çıkaRIM UMRUMDA DEĞİL FALAN DİYORMUŞ ADAMDA HİÇ BOŞANMAK İSTEMEYİP DVMLI alkol alıyormuş.

niye bir kadın kendinden bu kadar ödün verir anlamam. siz istemedikten sonra niye kapandınız, niye bu kadar itaaat ettiniz, niye bu kadar hizmet ettiniz. sevgiyse sevgi başka erkek mi yoktu.hepimiz sevdik. ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum ama beni olduğum gibi kabul etmezse kendi bilir. kimsenin mutluluğu için mutluluğumdan olamam.değdimi verdiğiniz ödünlere? gerçekten değmez erkeklere.yazık etmişsiniz kendinize. şimdi burnundan getirin size yaptıklarını. hakkından gelin

çok haklısın ama ben böyle yetiştim insanın eşi için herşeyi yapmalı düşüncesindeydim ve okadar çok seviyordumki inanın birlikte ölelim dese kabul ederdim , kimi bayanlar sizin gibi önceden mantıklıdırlar kimileride benim gibi tecrübeden sonra mantıklanırlar :19:

en çok kızdığım konulardan biride eşimin arkadaşının tavrı, kız olaylar yaşanmadan önce bize eski sevgilisini anlatıyordu hep onun çok yakışıklı biri olduğunu söylüyordu, hatta biz merak ettik kime benziyordu dedik oda dediki fotoğrafını bulup gösterecem dedi biz çok şaşırıp tepki gösterdik dedikki hala duruyormu bunun üzerine hemen lafını değiştirdi dediki bulursam dedim bulamam kaybolmuştur dedi.... kız böyle biriydi, şimdiki aklım olsa o kızıda eşimide daha çok rezil ederdim bazen eşini arayıp bunları hepsini eşine anlatmak istiyorum ama sonra o kendini kurtarır üstüne beni suçlu kıskanç çıkarır diye vazgeçiyorum benim onunla baş etmeye gücüm yok....

çok haklısın ama ben böyle yetiştim insanın eşi için herşeyi yapmalı düşüncesindeydim ve okadar çok seviyordumki inanın birlikte ölelim dese kabul ederdim , kimi bayanlar sizin gibi önceden mantıklıdırlar kimileride benim gibi tecrübeden sonra mantıklanırlar :19:

ah be canm arkaaşım bende senn düşüncendeydim tabi senn gibi sonradan anladım.bu erkekleri biz tepemize çıkarıyoruz.bende artık geri adım attım ama pek işe yaramadı.herşey gönlünce olsun canm

eşime tahammül edemediğim bir konuda şu normalde benim onun arkadaşlarıyla asla konuşmamı istemezdi bir arkadaşı o yanımda yokken slm verse hemen arkadaşını yanlış anlar TAVIR YAPARDI BANA HEP DERDİKİ BİR BAYAN EĞERKİ ERKEK ARKADAŞININ VEYA EŞİNİN ARKADAŞLARIYLA RAHAT KONUŞUYORSA O BİR ÇOK AF EDERSİNİZ O.... dur derdi kotpantolon giyen kızlar çok af edersiniz o......dur derdi ozaman neden o tam tersini yaptı neden kendi arkadaşının eşiyle bunları yaşadı, o zaman onun gözünde o arkadaşının karısı o.... değil midir...ben bunları yüzüne haykırınca çok sinir bozucu bir şekilde sessiz kalıyor hiç konuşmuyoır, üstelik eşim bana o kızdan ilk bahsettiğinde okız hakkında senin sevmediğin tiplerden biri demişti , kızın nasıl biriolduğunu hemen bir görüşte anlayacak kadar kurnaz olan biri nasıl olurda o kızla hala görüşmeye devam eder.... aslında herşey ortada beni duygusal olarak aldattı peki neden hala inkar ediyor hakkıma giriyorsun diyor o öyle söyledikçe acaba haklı mı diye düşünüyorum

eşime tahammül edemediğim bir konuda şu normalde benim onun arkadaşlarıyla asla konuşmamı istemezdi bir arkadaşı o yanımda yokken slm verse hemen arkadaşını yanlış anlar TAVIR YAPARDI BANA HEP DERDİKİ BİR BAYAN EĞERKİ ERKEK ARKADAŞININ VEYA EŞİNİN ARKADAŞLARIYLA RAHAT KONUŞUYORSA O BİR ÇOK AF EDERSİNİZ O.... dur derdi kotpantolon giyen kızlar çok af edersiniz o......dur derdi ozaman neden o tam tersini yaptı neden kendi arkadaşının eşiyle bunları yaşadı, o zaman onun gözünde o arkadaşının karısı o.... değil midir...ben bunları yüzüne haykırınca çok sinir bozucu bir şekilde sessiz kalıyor hiç konuşmuyoır, üstelik eşim bana o kızdan ilk bahsettiğinde okız hakkında senin sevmediğin tiplerden biri demişti , kızın nasıl biriolduğunu hemen bir görüşte anlayacak kadar kurnaz olan biri nasıl olurda o kızla hala görüşmeye devam eder.... aslında herşey ortada beni duygusal olarak aldattı peki neden hala inkar ediyor hakkıma giriyorsun diyor o öyle söyledikçe acaba haklı mı diye düşünüyorum

canım kendini değiştirmeye başla.en azından evin içinde istediğin gibi giyin,süslen.eşinin karşısında kendini ezik hissetme:50:
sana bu kadar karışmasına da izin verme

Son düzenleme:
Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.

valla o kadar doğru bi yorumki üzerine bişey söylüyemiycem

Eşiniz hayatınıza çok müdahale etmiş sizde buna izin vermişsiniz.Kozlar sizin elinizdeyken değişime başlayın derim..Sizin kızacağınızı bildiği için gizli kapaklı iş çevirmiş.Eşinizin arkadaşıda ne kadar genişmiş ya kız senin eşinle onunu nişanlısını evli sandığını söylerken öylece dinliyormuydu?

arkadaşlar ben o olaydan sonra değiştirdim kendimi çünkü ben kapanırken şartlarımı sunmuştum o şekilde kapanmıştım oda şartlara uymayınca bende daha açık ve bakımlı giyinmeye başladım :21: bu durumu istemeye istemeye kabul etmek zorunda kaldı ben ona hala çok çektiriyorum ama bu şekildeki evlilik benide mutlu etmiyor onu eskisi gibi sevmeyi özledim, erğerki bilsem gerçekten eşim arkadaşı için bukadar şeyi göze almış yine onunla mutlu olmaya çalışıcam ama mantığım suçlu olduğunu söylüyor bilemiyorum ne zaman yumuşayacaĞIMI.....

Bence yasaklayarak bişeyleri bi yere varmak cok zor,bir erkeği ne kadar kiskanirsan kendini o kadar vazgeçilmez ve üstün sanıyor . Hatalarını tabiki tartışmalisin ama herseyden önce kendine güvenmelisin.Allah yardımcın olsun o tür erkeklerle uğraşmak cok zor gercekten.

Eşiniz hayatınıza çok müdahale etmiş sizde buna izin vermişsiniz.Kozlar sizin elinizdeyken değişime başlayın derim..Sizin kızacağınızı bildiği için gizli kapaklı iş çevirmiş.Eşinizin arkadaşıda ne kadar genişmiş ya kız senin eşinle onunu nişanlısını evli sandığını söylerken öylece dinliyormuydu?

aslında geniş değil kıza çok aşık kendini kompleksli buluyor o kızdan daha kısa bununda etkisi olabilir... birde ben evli sanılma olayını anlatığımda neye uğradaığını şaşırdı önce sustu herkes sonra dediki evet ben her işimi ona yaptırıyom deyip birde ortamı toparladı işin tuhaf yanı bana kötü davranıyo gibi hissettim bende şunu anladım o eşinin her rezilliğini göze almış bizimde bunu göze almamızı bekliyor başka açıklamas yok

Yaşadıklarımdan sonra şunu anladım hani derlerya erkekler aldattığında kadın biraz kendine bakmalı acaba neden aldatılmış diye bu söz gerçekten çok saçmaymış çünkü ben üzerime düşen bütün görevleri yaptım ama yine aldatıldım ,oysa o malum kadın ise kötüye dair ne varsa herşeyi yaptı ancak eşi ona sımsıkı bağlanıp aldatmadı, bir erkeğin karakterinde varsa kesinlikle aldatır.... ihanetin bahanesi olmaz çünkü....

Yaşadıklarımdan sonra şunu anladım hani derlerya erkekler aldattığında kadın biraz kendine bakmalı acaba neden aldatılmış diye bu söz gerçekten çok saçmaymış çünkü ben üzerime düşen bütün görevleri yaptım ama yine aldatıldım ,oysa o malum kadın ise kötüye dair ne varsa herşeyi yaptı ancak eşi ona sımsıkı bağlanıp aldatmadı, bir erkeğin karakterinde varsa kesinlikle aldatır.... ihanetin bahanesi olmaz çünkü....

Çok saçma değil. Kızmayın bana nolur ama aksine çok da doğru olduğu bu olaylada kanıtlanıyor.

Sizi açık giyiminizle beğenen adam evlenince kapananızı istiyor bu bir hata, siz hazır olmadığınız halde kabul ediyorsunuz bu 2. bir hata. Düşünmediniz mi bu adamın sizi neden kapatmak istediğini? Ben size şunu anlatayım siz burdan kendinize bir pay çıkarın.

Bir tanıdığı vardı sarışın yemyeşil gözlü 1.80 boyunda incecik yürüdü mü herkesi baktıran bir kız. Sonra bir adama aşık oldu anında birden bire evleniverdiler. Adam önce seni çok kıskanıyrum sende beni. O yüzden lütfen bu kadar açık giyinme dedi. Kız bildiğin başörtülü gibi sadece baş kapama dışında kapattı kendini yaz günü bile. Sonra saç rengini çok şuh bulduğunu o yeşil gözlere siyahın yakışacağını söyledi. Kız gitti o güzelim doğal sarı saçlarını siyaha boyattı. Sonra çalışma evimin kadını ol dedi. Kadın evde çalışmayınca acayip kilo aldı. Evlendikten 2,5 yıl sonra (ki ben çok bile dayandıklarını düşünüyorum) o bayanı kendi iş yerinde çalışan bir kadınla aldattı? Bilin bakalım kadın nasıl bir kadın?

Sarışın (çakma) incecik, mavi gözleri olan. Gayet açık giyinen. Şuh kahkalar atan bir kadın. Ve şu an geride kalan eşi kendine özgüvenini kaybeden eşi hala ona dönsün diye yalvaran onsuz bir hiç olacağını düşünen biri.

Ama o kadın akıllı olsaydı. Kapanmasaydı işten ayrılmasaydı. o kadının etrafında aşkım sevgilim diye pervane olacaktı. Seven insan aldatmaz arkadaşım. Kimseye bakmaz, gözü görmez. Birşeyler bitmiştir ki başkasına kaymıştır gözleri. Bir kadın bir adam için her zaman gizemli kalmalı. Yoksa bu durumlarda adam için evdeki faturalı buzdolabından farkınız kalmıyor. Yapmayın bunu kendinize.

Son düzenleme:
Çok saçma değil. Kızmayın bana nolur ama aksine çok da doğru olduğu bu olaylada kanıtlanıyor.

Sizi açık giyiminizle beğenen adam evlenince kapananızı istiyor bu bir hata, siz hazır olmadığınız halde kabul ediyorsunuz bu 2. bir hata. Düşünmediniz mi bu adamın sizi neden kapatmak istediğini? Ben size şunu anlatayım siz burdan kendinize bir pay çıkarın.

Bir tanıdığı vardı sarışın yemyeşil gözlü 1.80 boyunda incecik yürüdü mü herkesi baktıran bir kız. Sonra bir adama aşık oldu anında birden bire evleniverdiler. Adam önce seni çok kıskanıyrum sende beni. O yüzden lütfen bu kadar açık giyinme dedi. Kız bildiğin başörtülü gibi sadece baş kapama dışında kapattı kendini yaz günü bile. Sonra saç rengini çok şuh bulduğunu o yeşil gözlere siyahın yakışacağını söyledi. Kız gitti o güzelim doğal sarı saçlarını siyaha boyattı. Sonra çalışma evimin kadını ol dedi. Kadın evde çalışmayınca acayip kilo aldı. Evlendikten 2,5 yıl sonra (ki ben çok bile dayandıklarını düşünüyorum) o bayanı kendi iş yerinde çalışan bir kadınla aldattı? Bilin bakalım kadın nasıl bir kadın?

Sarışın (çakma) incecik, mavi gözleri olan. Gayet açık giyinen. Şuh kahkalar atan bir kadın. Ve şu an geride kalan eşi kendine özgüvenini kaybeden eşi hala ona dönsün diye yalvaran onsuz bir hiç olacağını düşünen biri.

Ama o kadın akıllı olsaydı. Kapanmasaydı işten ayrılmasaydı. o kadının etrafında aşkım sevgilim diye pervane olacaktı. Seven insan aldatmaz arkadaşım. Kimseye bakmaz, gözü görmez. Birşeyler bitmiştir ki başkasına kaymıştır gözleri. Bir kadın bir adam için her zaman gizemli kalmalı. Yoksa bu durumlarda adam için evdeki faturalı buzdolabından farkınız kalmıyor. Yapmayın bunu kendinize.

Kesinlikle haklısın!!! eşim veya bi baskası icin asla kapanmam... Bu insanın icinden gelmedigi sürece cok sacma..!
Ve sunuda söylemeliyimkii herseyi karsılıklı oturup konusarak cözebilirsiniz! baska yolu yok.. kapris yaparak küserek yada kıskandırmaya calısarakk hicbisey cözüm bulmaz...
en temizi alıcaksın karsına tek tekk sorucaksın hesabını..
Allah yardımcın olsunn ben olsamm bırakk o kızın is yerine gitmesini selam verdigini dahi görsem mahvederim esimi (Allah göstermesin) ama cok zor bi durum..
bende cok kıskancımm önceden cok belli ederdim ama yıllar gectikce adamın dogasını cözdüm:) artık o beni kıskanıoo ve benim onu kıskanmamı gerektircek hicbişey yaşanmmıyo cok sükür:)
Allah herksin yuvasına huzur ve mutluluk versin GERİSİ BOŞŞ...:50:

walla istemeden kapanmayın. ilerde çok sorun yaşarsınız. bu zaten eşin istemesinden önce insanın kendi istemesiyle alakalı bir konu.

ne zaman istersen o zaman kapan örtün ya da istemiyorsan hiç yapma herkes kendinden sorumludur.

Alenı bır ıhanet war ewet eşin senı aldatmaıs ...Ama,esının arkadası da bunun ılgısıne ,dewamlı kızın işyerıne gıtmesıne nasıl bırsey demıyor..Ne kadar geniş bünyelıler etrafındakıler..Restını çek bence..Ya o kız ve arkadasınla görusmeyeceksın,ya da eskısı gıbı olacagım ve bana karısamayacaksın felan de..Bir erkege bu kadar tavız werılmez kı canım ne yaptın sen öyle..

kocası istedi diye kapanan insanları aklım almıyor
ya sizin kendi iradeniz yokmu arkadasım !!!

siz bu kadar ödün verirseniz kendinizden bu olanlarda gayet normal

Back