- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi nurhayatferda
-
eşiniz bir güler yüz bulduğu yere yönlelicek bir tip.
bu konuda eşinizi iyice uyarmak için elinize fırsat geçmiş. bunu iyi değerlendirirn.
ve o bayanı da nişanlıısının yanında dediklerini yutturun.
eşinizin yaptığı eşşeklik bayanda hoşuna gitmiş ki başka bir ortamda bunun keyfini çıkarıyor. AYIP.
ikisinin de burnundan getirn.
niye bir kadın kendinden bu kadar ödün verir anlamam. siz istemedikten sonra niye kapandınız, niye bu kadar itaaat ettiniz, niye bu kadar hizmet ettiniz. sevgiyse sevgi başka erkek mi yoktu.hepimiz sevdik. ben nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum ama beni olduğum gibi kabul etmezse kendi bilir. kimsenin mutluluğu için mutluluğumdan olamam.değdimi verdiğiniz ödünlere? gerçekten değmez erkeklere.yazık etmişsiniz kendinize. şimdi burnundan getirin size yaptıklarını. hakkından gelin
çok haklısın ama ben böyle yetiştim insanın eşi için herşeyi yapmalı düşüncesindeydim ve okadar çok seviyordumki inanın birlikte ölelim dese kabul ederdim , kimi bayanlar sizin gibi önceden mantıklıdırlar kimileride benim gibi tecrübeden sonra mantıklanırlar
eşime tahammül edemediğim bir konuda şu normalde benim onun arkadaşlarıyla asla konuşmamı istemezdi bir arkadaşı o yanımda yokken slm verse hemen arkadaşını yanlış anlar TAVIR YAPARDI BANA HEP DERDİKİ BİR BAYAN EĞERKİ ERKEK ARKADAŞININ VEYA EŞİNİN ARKADAŞLARIYLA RAHAT KONUŞUYORSA O BİR ÇOK AF EDERSİNİZ O.... dur derdi kotpantolon giyen kızlar çok af edersiniz o......dur derdi ozaman neden o tam tersini yaptı neden kendi arkadaşının eşiyle bunları yaşadı, o zaman onun gözünde o arkadaşının karısı o.... değil midir...ben bunları yüzüne haykırınca çok sinir bozucu bir şekilde sessiz kalıyor hiç konuşmuyoır, üstelik eşim bana o kızdan ilk bahsettiğinde okız hakkında senin sevmediğin tiplerden biri demişti , kızın nasıl biriolduğunu hemen bir görüşte anlayacak kadar kurnaz olan biri nasıl olurda o kızla hala görüşmeye devam eder.... aslında herşey ortada beni duygusal olarak aldattı peki neden hala inkar ediyor hakkıma giriyorsun diyor o öyle söyledikçe acaba haklı mı diye düşünüyorum
Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.
Bence kocani uyar ve kocana sahip ol o kadinla gorusmesini yasakla ve iyi bir Dirdiri hakedioçok güldüm 0001 çok dırdır ediyorumve onu savunmasını dinlemiyorum ah şu dırdır da olmazsa...
Eşiniz hayatınıza çok müdahale etmiş sizde buna izin vermişsiniz.Kozlar sizin elinizdeyken değişime başlayın derim..Sizin kızacağınızı bildiği için gizli kapaklı iş çevirmiş.Eşinizin arkadaşıda ne kadar genişmiş ya kız senin eşinle onunu nişanlısını evli sandığını söylerken öylece dinliyormuydu?
Yaşadıklarımdan sonra şunu anladım hani derlerya erkekler aldattığında kadın biraz kendine bakmalı acaba neden aldatılmış diye bu söz gerçekten çok saçmaymış çünkü ben üzerime düşen bütün görevleri yaptım ama yine aldatıldım ,oysa o malum kadın ise kötüye dair ne varsa herşeyi yaptı ancak eşi ona sımsıkı bağlanıp aldatmadı, bir erkeğin karakterinde varsa kesinlikle aldatır.... ihanetin bahanesi olmaz çünkü....
Çok saçma değil. Kızmayın bana nolur ama aksine çok da doğru olduğu bu olaylada kanıtlanıyor.
Sizi açık giyiminizle beğenen adam evlenince kapananızı istiyor bu bir hata, siz hazır olmadığınız halde kabul ediyorsunuz bu 2. bir hata. Düşünmediniz mi bu adamın sizi neden kapatmak istediğini? Ben size şunu anlatayım siz burdan kendinize bir pay çıkarın.
Bir tanıdığı vardı sarışın yemyeşil gözlü 1.80 boyunda incecik yürüdü mü herkesi baktıran bir kız. Sonra bir adama aşık oldu anında birden bire evleniverdiler. Adam önce seni çok kıskanıyrum sende beni. O yüzden lütfen bu kadar açık giyinme dedi. Kız bildiğin başörtülü gibi sadece baş kapama dışında kapattı kendini yaz günü bile. Sonra saç rengini çok şuh bulduğunu o yeşil gözlere siyahın yakışacağını söyledi. Kız gitti o güzelim doğal sarı saçlarını siyaha boyattı. Sonra çalışma evimin kadını ol dedi. Kadın evde çalışmayınca acayip kilo aldı. Evlendikten 2,5 yıl sonra (ki ben çok bile dayandıklarını düşünüyorum) o bayanı kendi iş yerinde çalışan bir kadınla aldattı? Bilin bakalım kadın nasıl bir kadın?
Sarışın (çakma) incecik, mavi gözleri olan. Gayet açık giyinen. Şuh kahkalar atan bir kadın. Ve şu an geride kalan eşi kendine özgüvenini kaybeden eşi hala ona dönsün diye yalvaran onsuz bir hiç olacağını düşünen biri.
Ama o kadın akıllı olsaydı. Kapanmasaydı işten ayrılmasaydı. o kadının etrafında aşkım sevgilim diye pervane olacaktı. Seven insan aldatmaz arkadaşım. Kimseye bakmaz, gözü görmez. Birşeyler bitmiştir ki başkasına kaymıştır gözleri. Bir kadın bir adam için her zaman gizemli kalmalı. Yoksa bu durumlarda adam için evdeki faturalı buzdolabından farkınız kalmıyor. Yapmayın bunu kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?