- Konu Sahibi nurhayatferda
-
bu eşini de anlamak zor. evde seni kapatıyor gidiyor kızlarla vakit geçiriyor. kusura bakma ama arkadaşının nişanlısından ona ne. ne hali varsa görsün. bunlar resmen birbirlerine kur yapmış. bir de eşin çok mu mükemmel ki sana kısasın filan diyor. çok ayıp o zaman evlenmeseymiş...neyse umarım gerçekten pişmandır. ve de bu konu uzamaz aranız düzelir.
canım söylenecek tek bir şey var. çok fazla ödün vermişsin kendinden. onun istediklerini yaptıkça sana değersizmişsin gibi davranıyor ve elin saçma sapan hatunlarının bir dediğini iki etmiyorlar. biraz kendinin ve kendi değerinin farkına varman lazım. bir kere yaşadığımız toplumda hiç bir kadın başkasının kocası hakkında bunları söyleyemez. ayıplanır. ama bu fırsatıda ona kocan vermiş. bence her dediğine evet deme. biraz o uğraşsın senin için.
arkadaşlar bende eşimle bir skıntı yaşadım sizinle paylaşmak istedim. ben eşimle evlendiğimde çok açık bir bayandım eşimde bende aşırı kıskancız, eşimle flört ederek evlendik. biz evlendikten sonra eşim istediği için kapandım ama ben kapanmayı istemiyordum en azından hiç hazır değildim ama eşimi kırmamak için hemde hayırlı bir durum olacağı için kapanmıştım, ama kapanırken eşimden bişey istedim hiçbir zaman bana yalan söylememesini hiçbir kıza göz ucuyla bile bakmamasını vs şeyler istedim, çünkü eşim aşırı baskılar yapıyordu bana mesela kapanırken pardesü giymemi pantolon asla giymememi boynumu tamamen kapatacak şeyler giymemi pardesünün altında bile uzun geniş etek giymemi . onun ailesini ziyaret ettiğimizde herkese tek başıma dört dörtlük hizmet etmemi vs vs şeyler istiyordu, ben istediği herşeyi çok zorlansamda yaptım, hatta bütün gün evden çıkmıyordum o gelicek diye evde tabiri caizse koşturuyordum. o geldiğinde okadar memnun etmeye çalışıyordumki bir ayaklarını yıkamadığım kalıyordu. ayrıca dışarıda aşırı kapalı olmak zorunda olduğum için eşime güzel görünemiyordum bende bu yüzden evin içinde bakım çok yapıyordum açık giyiniyordum ancak eşim geldiğinde okadar kıskançtıki bana çok çirkin olmuşsun deyip hiç ilgilenmeyip tüm hevesimi kaçırıyordu bana pijama geniş etek evin içindede giymemi söylüyordu bende onun dediğini yapıp evin içindede öyle giyiniyordum ama yine ilgilenmiyordu çünkü bu defada güzel bulmuyordu neyse aslında konum bu değil ama bu ayrıntıları bilmeniz yorum yapmanız açısından önemli diye anlattım. eşimin bir yakın arkadaşı vardı eşim benimle tanıştırdığı zaman ben fazla hoşnut kalmamıştım çünkü adam çok rahat günü birlik flörtleri olan içki içen benimlede lüzumsuz yere ilg,lendiğini hissettiğim biriydi ama ben mesafeyi çok fazla kurunca sorun çıkmadı, bu kişi kadınlar konusunda kötüydü ama insanlık olarak iyiydi yani çok merhametli yardımsever gibi tarafları vardı eşim bu nedenle onunla arkadaşlık kuruyordu, ben adamı ilk gördüğümde eşime ona fazla takılmamasını söylemiştim ancak eşime güğveniyordum bu yüzden fazla üstünde durmamıştım... birgün bu kişi evlenmeye karar verdi ve bir kız bulmuştu kendisine eşim bana bunu söyleyince ben hemen eşime dedimki sakın bulduğu kızla tanışıyım selam veriyim deme çünkü kendisi gibi bir kız bulmuştur, olurda kızı görmek ister sakın onunla buluşmaya gitme vs vs tembihledim, normalde eşim bana okadar baskı yapıyorki zaten kendisi gitmez diye düşünüyordum, bu kız bir yerde çalışıyormuş, eşim bu olaydan sonra her gün eve geç gelmeye başladı benimle hiç ilgilenmemeye başladı ,benim boyuma dış görünüşüme olumsuz sözler söylemeye başladı, bu kızı bana devamlı anlatmaya başladı tabi ben rahatsız olmaya kuşkulanmaya başladım. eşimin arkadaşı ve o kız nışanlandılar bende eve davet ettim çünkü eşimin görüşmüş olma korkusu sarmıştı ,kızı kendim tanımak istedim. sonra evimize geldiler kız aşırı uzun ama güzel sayılmazdı ancak çok rahat çok açık eşimlede çok göz teması kuran bir durumdaydı ben kızı tanıdığımda şüphelerim arttı, neyse ben bu kızla görüşmeyi sürdürdüm amacım eşim gizlice onların ortamında bulunuyormu bunu öğrenmekti, sonra bir bayan arkadaşımızın evinde kız aynen şunları söyledi kendi eşinin tüm arkadaşları tabi bunların arasında benim eşimde var o kızın çalıştığı yere gidiyormuş herkes karısını kandırıyormuş, kız onları söylerken sanki prenses vbizim kocalarımız onu görmek istemişler gibi konuşuyordu sonra dediki özellikle benim kocam onunla çok ilgilenmiş onun eşinden çok ilgilenmiş her işlerine koşmuş herkes benim kocamla onu evli sanıyormuş vs vs bunu söylediğinde kıskanç durumuna düşmemek ve kendimi toparlamak için sustum eve gidince resmen savaş açtım eşime eşim yalvardı yakardı bir daha asla konuşmatyacağını pişman oldupğunu kötü niyeti olmadığını arkadaşının hatırı için o kızın çalıştığı yere gittiğini arkadaşı istiyor diye onların her işine koşturduğunu vs vs anlattı şimdi sorarım size ben duygusal olarak aldatıldımmı eşim o kıza hisler beslediği için mi bu kadar zaman ayırdı okızın yılışık davranışlarından hoşlandı mı o kızla kıyasladığı için mi benim dış görünüşümü aşağıladı ....
bu kafa yapısında ki adamın yapacağı bu
sizi kapatıp, dışarıya yönelir işte...
Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.
Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?