bu bir ihanet mi.....

nurhayatferda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
31
0
36
Balıkesir
arkadaşlar bende eşimle bir skıntı yaşadım sizinle paylaşmak istedim. ben eşimle evlendiğimde çok açık bir bayandım eşimde bende aşırı kıskancız, eşimle flört ederek evlendik. biz evlendikten sonra eşim istediği için kapandım ama ben kapanmayı istemiyordum en azından hiç hazır değildim ama eşimi kırmamak için hemde hayırlı bir durum olacağı için kapanmıştım, ama kapanırken eşimden bişey istedim hiçbir zaman bana yalan söylememesini hiçbir kıza göz ucuyla bile bakmamasını vs şeyler istedim, çünkü eşim aşırı baskılar yapıyordu bana mesela kapanırken pardesü giymemi pantolon asla giymememi boynumu tamamen kapatacak şeyler giymemi pardesünün altında bile uzun geniş etek giymemi . onun ailesini ziyaret ettiğimizde herkese tek başıma dört dörtlük hizmet etmemi vs vs şeyler istiyordu, ben istediği herşeyi çok zorlansamda yaptım, hatta bütün gün evden çıkmıyordum o gelicek diye evde tabiri caizse koşturuyordum. o geldiğinde okadar memnun etmeye çalışıyordumki bir ayaklarını yıkamadığım kalıyordu. ayrıca dışarıda aşırı kapalı olmak zorunda olduğum için eşime güzel görünemiyordum bende bu yüzden evin içinde bakım çok yapıyordum açık giyiniyordum ancak eşim geldiğinde okadar kıskançtıki bana çok çirkin olmuşsun deyip hiç ilgilenmeyip tüm hevesimi kaçırıyordu bana pijama geniş etek evin içindede giymemi söylüyordu bende onun dediğini yapıp evin içindede öyle giyiniyordum ama yine ilgilenmiyordu çünkü bu defada güzel bulmuyordu neyse aslında konum bu değil ama bu ayrıntıları bilmeniz yorum yapmanız açısından önemli diye anlattım. eşimin bir yakın arkadaşı vardı eşim benimle tanıştırdığı zaman ben fazla hoşnut kalmamıştım çünkü adam çok rahat günü birlik flörtleri olan içki içen benimlede lüzumsuz yere ilg,lendiğini hissettiğim biriydi ama ben mesafeyi çok fazla kurunca sorun çıkmadı, bu kişi kadınlar konusunda kötüydü ama insanlık olarak iyiydi yani çok merhametli yardımsever gibi tarafları vardı eşim bu nedenle onunla arkadaşlık kuruyordu, ben adamı ilk gördüğümde eşime ona fazla takılmamasını söylemiştim ancak eşime güğveniyordum bu yüzden fazla üstünde durmamıştım... birgün bu kişi evlenmeye karar verdi ve bir kız bulmuştu kendisine eşim bana bunu söyleyince ben hemen eşime dedimki sakın bulduğu kızla tanışıyım selam veriyim deme çünkü kendisi gibi bir kız bulmuştur, olurda kızı görmek ister sakın onunla buluşmaya gitme vs vs tembihledim, normalde eşim bana okadar baskı yapıyorki zaten kendisi gitmez diye düşünüyordum, bu kız bir yerde çalışıyormuş, eşim bu olaydan sonra her gün eve geç gelmeye başladı benimle hiç ilgilenmemeye başladı ,benim boyuma dış görünüşüme olumsuz sözler söylemeye başladı, bu kızı bana devamlı anlatmaya başladı tabi ben rahatsız olmaya kuşkulanmaya başladım. eşimin arkadaşı ve o kız nışanlandılar bende eve davet ettim çünkü eşimin görüşmüş olma korkusu sarmıştı ,kızı kendim tanımak istedim. sonra evimize geldiler kız aşırı uzun ama güzel sayılmazdı ancak çok rahat çok açık eşimlede çok göz teması kuran bir durumdaydı ben kızı tanıdığımda şüphelerim arttı, neyse ben bu kızla görüşmeyi sürdürdüm amacım eşim gizlice onların ortamında bulunuyormu bunu öğrenmekti, sonra bir bayan arkadaşımızın evinde kız aynen şunları söyledi kendi eşinin tüm arkadaşları tabi bunların arasında benim eşimde var o kızın çalıştığı yere gidiyormuş herkes karısını kandırıyormuş, kız onları söylerken sanki prenses vbizim kocalarımız onu görmek istemişler gibi konuşuyordu sonra dediki özellikle benim kocam onunla çok ilgilenmiş onun eşinden çok ilgilenmiş her işlerine koşmuş herkes benim kocamla onu evli sanıyormuş vs vs bunu söylediğinde kıskanç durumuna düşmemek ve kendimi toparlamak için sustum eve gidince resmen savaş açtım eşime eşim yalvardı yakardı bir daha asla konuşmatyacağını pişman oldupğunu kötü niyeti olmadığını arkadaşının hatırı için o kızın çalıştığı yere gittiğini arkadaşı istiyor diye onların her işine koşturduğunu vs vs anlattı şimdi sorarım size ben duygusal olarak aldatıldımmı eşim o kıza hisler beslediği için mi bu kadar zaman ayırdı okızın yılışık davranışlarından hoşlandı mı o kızla kıyasladığı için mi benim dış görünüşümü aşağıladı ....

bu eşini de anlamak zor. evde seni kapatıyor gidiyor kızlarla vakit geçiriyor. kusura bakma ama arkadaşının nişanlısından ona ne. ne hali varsa görsün. bunlar resmen birbirlerine kur yapmış. bir de eşin çok mu mükemmel ki sana kısasın filan diyor. çok ayıp o zaman evlenmeseymiş...neyse umarım gerçekten pişmandır. ve de bu konu uzamaz aranız düzelir.

canım söylenecek tek bir şey var. çok fazla ödün vermişsin kendinden. onun istediklerini yaptıkça sana değersizmişsin gibi davranıyor ve elin saçma sapan hatunlarının bir dediğini iki etmiyorlar. biraz kendinin ve kendi değerinin farkına varman lazım. bir kere yaşadığımız toplumda hiç bir kadın başkasının kocası hakkında bunları söyleyemez. ayıplanır. ama bu fırsatıda ona kocan vermiş. bence her dediğine evet deme. biraz o uğraşsın senin için.

bende öyle düşünüyorum beni eve hapsetmiş gece yarılarına kadar onu evde beklerken o ise konuşma dediğim kadının yanındaymış madem açık yılışık bir bayan onu ilgisini daha çok çekmişse beni neden kapatıp robot durumuna getirdi sinir bozucu

aynen katılıyorum...ne sanıyor kendini yaa...

Seni acik gorup begeniyor,sonra kapatiyor. Iste en sinir oldugum durum!
Bir insan sirf biri istiyor diye icinden gelmiyorsa yapmamali birseyi..
oldu olacak , siyah carsaf giyseydiniz daha kolay olurdu sizin icin...

aldatma konusuna deginmiyorum.Ugruna fedakarliklar yaptiginiz adam iste???

Adam sizi zorla kapatmaya çalışırken anlamadınız mı kendi niyetini?
Arkadaşım eşiniz her açık kadına potansiyel cinsel obje olarak bakıyor,sizi de öyle göreceklerini düşündüğü için kapatmış.
O kadın veya başkası farketmez eşinizin kendi içsel sorunları var.

bu kafa yapısında ki adamın yapacağı bu

sizi kapatıp, dışarıya yönelir işte...

Son düzenleme:
bence kapalı olmanda bi mahsur yok ama en azından insan evinde rahat giyinebilmeli.açıkçası eşini gerçekten anlayamadım.hani diyecem eşin dindar biri sana giyim kuşam konusunda o yüzden baskı yapıyor dicem ama anladığım kadarıyla arkadaşının nişanlısıyla baya baya ilgilenmiş.sana şunu tavsiye ederim artık eşinin her dediğini yapma mesela dışarı çıktığın zaman bakımlı ol makyaj yap kapalı olmak bakımlı olamamak değildir sen kendine bak eşin kızsada..bırak anlasın hatasını iyice kıskansn seni ki gözü başka yerlere kaymasın

Eşiniz sizi resmen duygusal bakımdan sömürmüş de sömürmüş...
Buna etken de sizsiniz ama...
Bu kadın dışında da kadınlar olduğunu düşünüyorum hayatında...
Bu tarz düşünce yapısındaki erkekler dışarıdakileri de kendileri gibi görüp eşlerine bu şekilde baskı uygularlar çünkü.
Dikkatli olun, saf numarasına yatın izleyin...

bende eşimi bu şekilde suçladım inanın yazdıklarınızın hepsini düşündüm ve tartıştım onunla şimdi hala evliliğimiz sürüyor ancak benim için evliliğimin büyüsü bozuldu insan ne kadar çok emek vermişse okadar çok kırılıyor şimdi ona içimden hiçbir iyilik yapmak gelmiyor, çok üzülüyorum çünkü benim için evlilik böyle olmamalıydı her akşam sevgiyle karşılamak istediğim sadakatine sevgisine güvendiğim bir eşim yok artık şimdi hem onun hiçbir istediğini yapmıyorum hemde acaba bu olayda bile bunları yapan kişi benim bilmediğim daha birçok şey yaptı mı tyapıyor mu düşünceleri geli,yor akluıma sonuçta hem yalan hem sizinde yorumlarınızdaki gibi ihanet var işin içinde dıştan bakıldığında yüzeysel gibi duran ancak ayrıntıda büyük soruynların yattığı bir durum gibi görünüyor, aklıma geldikçe çok sinirleniyorum eşime aynı şeyleri yapmak geliyor içimden inancım durduruyor beni...

aynen katılıyorum.eve kapatma sebeplerine gelince
dışarıda yedikleri haltlar bilinmesin istiyorlar
bu bir ihanetmi demişsin,değil diyenler varsada çok az kaldığına emin olabilrsin.

Tipik 'kişi kendinden bilir işi' durumu bence. Kendi eşlerini neredeyse eve hapseden erkeklerin gözü genelde bakımlı ve alımlı kadınlarda oluyor.

yazık öyle bir kız için sizi böyle düşürmesi iğrenç birşey ayrıca kim olursa olsun bukadar kul köle olma herşey dozunda güzeldir

arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler , ben eş dosta bu durumu anlattığımda evliliğimi, düşünerek insanlar objektif yorum yapmamışlardı sanki ben abartıyormuşum gibi konuşuyolardı bende arada kalmıştım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum en kötüsü etrafımdakilerin yorumları doğrularımdan ödün verdirecekti bana.... ama yazdıklarınız benim tüm düşüncelerimle aynı demekki aklın yolu birdir demekki aldatıldım en azından artık buna göre davranıcağım.

üzüldüm durumunuza.gerçekten en çok kızdığım erkek modeli.hanımlarına kızlarına,kızkardeşlerine baskı yaparlar.ama başka bir kadına bakmaktan da geri kalmazlar.zaten bu kadar baskı yapmasının sebebi de her erkeği kendisi gibi zannetmesidir.
bence bundan sonra kendinize daha fazla bakım yapın,o istemese bile hiç olmazsa evinizde gönlünüzce giyinin.daha fazla taviz vermeyin.her dediği anında uygulandığı için egosu şişmiş te şişmiş.silkelenmesini sağlayın.

eşimin arkadaşının maddi durumu çok iyiydi o kızın ise maddi durumu çok kötüymüş ben kıza sormuştum sen aşkevliliğimi yaptın mantık evliliği mi, kız bana demiştiki teklifi getiren kişi maddi durumundan evinden arabasından bahsetmiş kıza bunları cazip buldum demişti bunu okadar rahat söylüyorduki eşi duymasında hiç korkmuyor gibiydi..

Nefret ediyorum böyle erkeklerden.
Çok fazla ödün vermişsiniz .
Ben olsam hiçbirşey eskisi gibi olmazdı artık
Bu saatten sonra kendiniz için yaşayın şimdide o size ayak uydursun

eşiniz bir güler yüz bulduğu yere yönlelicek bir tip.

bu konuda eşinizi iyice uyarmak için elinize fırsat geçmiş. bunu iyi değerlendirirn.
ve o bayanı da nişanlıısının yanında dediklerini yutturun.
eşinizin yaptığı eşşeklik bayanda hoşuna gitmiş ki başka bir ortamda bunun keyfini çıkarıyor. AYIP.
ikisinin de burnundan getirn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…