Bu bir iç dökmedir..

Bi olay yok işte bazen düşünüyorum ben mi atladım diye ama o ilgisizleştikçe ben çekmeye başladım kendimi tamam çoğu kişi evlilikte bu yapılmaz diyo ama bana yaklaşmayan bi eşe de ben yaklaşınca kendimi aciz hissediyorum sevgi dilenir gibi bu sefer de bı benim gururumu kırıyo

Bu tarz adamlara yokmuş gibi davranın.
Cocugunuzu alıp çıkın dışarı gezin hava alın. Tabii insan esiyle beraber biseyler yapmak ister ama oyle insan eğlenmeyi bile bilmez ki sizi sıkar daha çok yanınızdayken.

Ya inanın ben de sevmem çekinmeyi ama bunlar özel anlar ilk doğumu mevlidi ilk yaşı .fotoğraf albümü aldım şu ana kadar ben ve benim ailemin fotoğrafı var bu bebeğin babası yok mu .1 tane de olsa aile fotosu olmasın mı?benim istediğim onlarca fotoğraf çekilip adamı sıkmak değil ki

Ama o zaman da ne anladım evlilkten bazen yok sayıyorum eve gelmese rahatlıyorum olay onu istememk değil o evdeyken bişi paylaşamamak beni kızdırıyo içimden evde olmasaydı daha huzurlu olurdum diyorum

Size ayıp etmiş eşiniz davranmışi hiç hoş değil peki bebeğinizi hiç kucağına almıyor mu sevmiyor mu
Yook bebeğini sever.selfisini çeker ama nedense birlikte olunca sıkılır istemez.sanki bebeğinin bakıcısıyım

sende biraz soğuk davransana o yokmuş gibi davran bi sen bi bebeğin var gibi kendini geri çek biraz anlasın takmamazlığın ne olduğunu belki bişeyler dank eder

Ya öle yok fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan biri değilimdir.benimkisi bi heves bebeğim için.aile albümü aldım ve bizim fotolarımız olsun istedim.doğumu ilk zamanları.yoksa bizim düğün albümüz bile yokturEvde ikimizin olduğu bi çerçeve bile yoktur o kadar diyeyim size ama bu bebek bizim bebeğimiz böle yapması iice kızdırıyor beni

Yook bebeğini sever.selfisini çeker ama nedense birlikte olunca sıkılır istemez.sanki bebeğinin bakıcısıyım
Zamanla herşey düzelir canınızı sıkmayin daha yeni doğum yapmışsiniz Allah yuvanizi Mutlu huzurlu etsin inşaallah

Canım sakinola olumsuz dusunmeee hayır hayır bence kesinlikle senin düşündüğün gibi değil.Haline şükret adam dovmuyor sövmuyor sadece çok yorgun..Sen dahada yorgun..o senin eşin ve tatlı bebeğinin babası ve eşinin artilarini düşün.bikere soğukluk sadece esinizde değil sizde de var.sogumussunuz ve pişmanlık hissediyorsunuz.bikere doğumdan sonra birçok kişi bu duyguyu yaşıyor eminol.sadece sabret ve biraz toparlaninca eşine vakit ayırmaya calis ona saril.Sen onu sevdiğini bı hissettir bakalım.Bikere çok güçlü bir profil cizdiginiz için herşeyin üstesinden gelebileceginizi düşünüyor.sorumluluk almak istemiyor.Hamilelik ve bununla beraber gelen değişim sizin kadın modundan çıkıp anne olmanız ve bitanecik yavrunuza tüm sevginizi vermeniz filan.esinizde kendisini geri planda hissedebilir.Halimize sukredin.ne eşler var karısını rezil ediyor.Erkekler çocuk gibidir siz nasıl ilgi bekliorsaniz onlarda ovulmek takdir edilmek isterler.Sizin sorunumuz aşilmicak gibi değil inanin.bakis acinizi biraz olsun yumsatin olumsuz dusunmemeye çalışın ki sizde mutlu olun

sende biraz soğuk davransana o yokmuş gibi davran bi sen bi bebeğin var gibi kendini geri çek biraz anlasın takmamazlığın ne olduğunu belki bişeyler dank eder
İnanın artık içimden bile gelmiyo.zaten tüm gün evdeyim bi de eve gelip de iki kelam etmemesi iyice uzaklaştırdı,artık daha ne kadar böle dayanırım düşüncesi var

Zamanla herşey düzelir canınızı sıkmayin daha yeni doğum yapmışsiniz Allah yuvanizi Mutlu huzurlu etsin inşaallah
İnşallah belki lohusalıktır diyom ama mevcut durum bu herkim olursa aynı düşünür diye düşünüyorum

Size değil ama "evlilik duyguları öldürür" diye yorum yapanlara cevabım var.
Ne demek öldürür? Insan tabii ki alışıyor, flört dönemi gibi iki dirhem bir çekirdek olmuyorsun, ayni evi paylasmanin rahatligi oluyor. Ama bunlar ilginin bitmesi anlamina gelmez. 4 yıllık evliyim, eşim eve girdiği andan itibaren asla ayrı odalarda durmayiz. Sürekli birbirimize dokunuruz, sohbet ederiz, evimizde tv yok, ayni kitabi okuyup yorumlariz, puzzle yaparız vs.
Tabii ki insanın suskun sessiz günleri de olur. Ama evlilik aradaki ilginin ve iletisimin bitmesi anlamina gelmez. Bu şekilde olanlar kesinlikle normal karsilamasin! Evlilik hali demesin!

Ayy iyice sogudum evlilikten yaa.:-(

Evet daha yasadigim onlarca kotu olay var ama guzel evliliklerde var yukarda arkadasin dedigi gibi.Nisanliyken,sevgiliyken her seyi iyi incelemeli ustunu ortmemrk gerekir.İnsallah hakkinda hayirli birisini bulursun
İnsallah canim.Bizim bir bucuk yil oldu sevgilimle.Şuan ilgisiz bir haftadir.Sence nasil davranim.Skldi galiba :-(

İnsallah canim.Bizim bir bucuk yil oldu sevgilimle.Şuan ilgisiz bir haftadir.Sence nasil davranim.Skldi galiba :-(
Yani yasadigi kotu bi olaya mi cani sikkin sana mi sadece ilgisiz.Dediklerini onemsiyor mu gecistiriyor mu,cok anneci mi,maddi olarak sana yaklasimi nasil cimri davraniyor mu,hic hakaret etti mi,haksizken hatasini kabul edebilecek olgunlukta mi,genel olarak ilgisiz mi,yalani var mi,senin kararlarina saygi duyuyor mu dinliyor mu seni,sen uzgunken yaninda mi,hesap vermem havasinda mi vs.Bunlara hep dikkat et sakin ustunu ortme beni seviyor diye cnm

Arkadaslarinin yanina gidiyo ya da evde.Bulusunca gayet iyiyiz ama diger zamanlar sanki konuscak sey kalmamis gibi hissediyorum.Ben aradim iki kez bugun.O aramadi.Bi de bana cok guveniyo merak etmiyo beni artik

Ne kadar güzel yazmışsınız çok sağolun. Tamam evet bazen kendi kendine de diyorum millette ne kocalar var bizimkisi bağırmaz çağırmaz kötü bi huyı yok.ama bi tarafta da ilgi sıfır yanında eşiymiş gibi hissedemiyorum.duygu paylaşımımız yok varsa yoksa elinde tel onla zaman geçirir.bişiler sölesem kısa cevaplar.çok sıkıldım artık bi de doğuda görev yapıyorum burası zaten sıkıcı bi de eşle bi paylaşım yok ben niye evlendim düşünceleri var

Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk canım.
Ama böle de nereye kadar kendimi dışlanmış hissediyorum.evli gibi hissetmiyorum artık kendimi.ev arkadaşlarının bile daha çok paylaşımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…