Ya gerçekten sabırlıyım.kendisine de diyom herkes seni çekmez yat kalk bana dua et diye.bunun için artık kendime kızar oldum konuşamıyorum adamla varsa yoksa içime atıyom hasta olcam o olcak.adama sölemeye kalksam ne alakası var diyo ve olay kapanıyp.Annemle babamın evliliğine benzeyen bu hikayeyi çok üzülerek okudumAllah annemdeki sabırdan size de versin...
Yani bi gun boyunca hic aramadiysa ve onemli bi sey olmadiysa bence baya ilgisiz.Simdiden sikildiysaniz bence biraz dusunArkadaslarinin yanina gidiyo ya da evde.Bulusunca gayet iyiyiz ama diger zamanlar sanki konuscak sey kalmamis gibi hissediyorum.Ben aradim iki kez bugun.O aramadi.Bi de bana cok guveniyo merak etmiyo beni artik
Ya zaten şu sıralar kendimi bileyip duruyom.ailem yanımda doğumdan dolayı onların yanında da çok belli edemiyom.üzülsem biraz ağlasam annemin dikkatini çekiyo yazık onlarında gidince gözünün arkada kalmasını istemiyom ama yalnız kalınca bi gerginlik olcak gibizor tabii. önce az ve öz cümleler ile eşinle konumayı dene. istemeyi de dene.
O aramadi kendiliginden.Aslinda cok ilgiliydi.Dunde o aramadi hic ben aradim gene.Gece msj atti sadece konustuk az.Ben zaten simdi boyleysek evlenince daha cok sikilir diye cidden gec evlenmek istiyorumYani bi gun boyunca hic aramadiysa ve onemli bi sey olmadiysa bence baya ilgisiz.Simdiden sikildiysaniz bence biraz dusun
Zamana birak canim sakin acele karar verme dedigim seyleri dikkate al.Eger bi iki gunluk olaysa onemli degilO aramadi kendiliginden.Aslinda cok ilgiliydi.Dunde o aramadi hic ben aradim gene.Gece msj atti sadece konustuk az.Ben zaten simdi boyleysek evlenince daha cok sikilir diye cidden gec evlenmek istiyorum
Yok bir haftadir falan bu sekildeyiz.Tabi arada ilgisi artiyo.Simdi peki benim kafama hep su takiliyo.Bizimki evlilikten korkuyo.Bende korkuyorum.Diyelim ikimiz 33yasina falan geldik.Ben calisiyorum o calisiyo diyelim.Para skntimiz yok.Halaa evlilik lafi acmazsa nolcak :-( gerci hep ciddi dusunuyorum falan diyo ama evde kalma korkum var :-(Zamana birak canim sakin acele karar verme dedigim seyleri dikkate al.Eger bi iki gunluk olaysa onemli degil
:) :) ya bu kadar olur sinem, ayni kisiyle mi evliyiz acabaBenim eski esimde nisanliyken ve sevgiliyken cok ilgiliydi suprizler ,hediyeler surekli disarda yemekler.Bi evlendik hic beraber disari cikmadik,beraber bi film izlemedik ,muhabbet sohbet yok , foto cekinmeyi hic sevmezdi zaten hic gulmezdi fotolarda da asik suratliydi,issizde kalmisti bi ay evliyken ama hic evde durmadi yani ilgisizligin ,yalnizligin alasini bilirim.Tabi senin bebeginde var simdi daha cok bekliyorsun.Peki evliliginizin ilk senesinde iyiymis sonra bi olay mi yasandi
Hic evlilik ile ilgili konusmuyor mu ? Kalmazsin merak etme hele bi atan bak neler gelcek ayagina illa bu sevgilin olcak diye kafanda sakin oyle bi dusunce olusturma olmazsa biter bosanmaktan cok daha kolay.Ben mesela sevgiliyken hic taliplerime felan bakmadim umrumda degildi aklim sadece onla evlenmekteydi.Ama cok pismanim mecburi degiliz ki hatasi varsa bitirebiliriz.Suan yasiniz kacYok bir haftadir falan bu sekildeyiz.Tabi arada ilgisi artiyo.Simdi peki benim kafama hep su takiliyo.Bizimki evlilikten korkuyo.Bende korkuyorum.Diyelim ikimiz 33yasina falan geldik.Ben calisiyorum o calisiyo diyelim.Para skntimiz yok.Halaa evlilik lafi acmazsa nolcak :-( gerci hep ciddi dusunuyorum falan diyo ama evde kalma korkum var :-(
25iz.O simdi dukkan acicak is kurcak.nikah yapariz evleniriz sen buraya gelirsin diyo.Belki de haklisiniz.Zamana birakmak en iyisi bakalim.Zaten bu aralar sadece kpss dusunuyorum.Sonra psikologa gidicem kendime bakim yapicam baya.Konusuyo tabi de.Şu zaman evleniriz demiyo daha.Hic evlilik ile ilgili konusmuyor mu ? Kalmazsin merak etme hele bi atan bak neler gelcek ayagina illa bu sevgilin olcak diye kafanda sakin oyle bi dusunce olusturma olmazsa biter bosanmaktan cok daha kolay.Ben mesela sevgiliyken hic taliplerime felan bakmadim umrumda degildi aklim sadece onla evlenmekteydi.Ama cok pismanim mecburi degiliz ki hatasi varsa bitirebiliriz.Suan yasiniz kac
Canim zaten ikimizinki ayni tornodan cikmis:) :) ya bu kadar olur sinem, ayni kisiyle mi evliyiz acabaBenimki senin ex miydi acaba Benimki de hic foto cektirmeyi sevmez, zorla cekilenlerde de hic gulmez. Tum fotolar asik suratlidir. Zaten nisanda, dugunde de hic guldugu foto yok. Fotocu yorulmustu artik surekli damat bey biraz gulumseyin demekten. Dis mekan cekimine de goturmedi beni, kavga etti benimle o yuzden. Birkac dandik studyo fotomuz var o kadar.
Bi de meslegi de onemli canim belki bana satasan olabilir ama ben memurdum esim ozelde calisiyordu hep beni ezmeye calisti ,komplekse girdi.Sen zamana birak zaten sikistirmamasi cok daha iyi su zamanda evlenelim diye25iz.O simdi dukkan acicak is kurcak.nikah yapariz evleniriz sen buraya gelirsin diyo.Belki de haklisiniz.Zamana birakmak en iyisi bakalim.Zaten bu aralar sadece kpss dusunuyorum.Sonra psikologa gidicem kendime bakim yapicam baya.Konusuyo tabi de.Şu zaman evleniriz demiyo daha.
Mesela ataninca evleniriz diyo kaccak delik ariyom.Ama evlilik icin zaman deyince ben ustune gidiyorum.O da özelde kendine dukkan acicak insallah.Atanmami cok istiyo.Bakalim zaman ne gostericek.O da ego yapcak mi merak ediyorumBi de meslegi de onemli canim belki bana satasan olabilir ama ben memurdum esim ozelde calisiyordu hep beni ezmeye calisti ,komplekse girdi.Sen zamana birak zaten sikistirmamasi cok daha iyi su zamanda evlenelim diye
Canim zaten ikimizinki ayni tornodan cikmisBu kadar benzer yani adam cok yorulmustu gul demekten hatta laf sokmustu Benim de dis cekim yoktu bu ikisini alip kafalarini tokusturmak lazim Benimkinin de hic guldugu foto yoktu ya zaten normalde de suratsizdi
Ya 2foto çekildik ama bebek ağlayınca dedim biraz sakinleşsin bi kaç foto çekilelim ağlamayanda.sürekli ben yapıyom demem onun yapmaması.beşik alalım diyorum alırız daha doğmadı diyo,dükkana gideriz kredi kartını ben çıkarırım ben öderim ,daha dün bak şu oyun halısı çok güzelmiş dedim ben o kadar para vermem bizim zamanımızda varmıydı diyo,doğum için hediyelik baktım dağıtmak için çok pahalı ne gereği var bunlara dedi,ya afedersiniz bebek bezi baktım huggiesintabi ki aile hatıralarına ben de önem veririm ama dedigim gibi o güne ait 1 poz olsa yeterli benim için.. konu sahibi de sürekli fotograf cekilme konusundan yakınınca dedim acaba çok mu bunaltıyor eşini bu konuda. e adam 2 poz cekilmiş yine tatmin olamamış konu sahibi.. bir de sürekli ben kazanıyorum, ben yapıyorum, ben muhtaç degilim söylemleri.. bana sadece konu sahibinin eşi hatalı gelmedi nedense..
ya o 2foto olayı bebek ağlayınca dedim biraz sakinleşsin öle çekinelim dedim hepsi bu zaten evdeyiz tamam diyebilir saten sakinleşince biz annemlerle çekildik kendisi çekti diyebilir çekinelim diye ben teklif etmedim bu sefer.hep ben olayına da gelince öle bişi ki o hiç yanaşmaz,beşik alalım dedim "ha doğdu ya çocuk yatçak yeri yok "diyip durdu.mağazaya gittik beşiği ben aldım.doğuma gelenlere hediyelik magnet fln baktım ne gerek var bunlara diye yanaşmadı ,ya dün muhabbeti geçti oyun halısı bakıyom bak bu güzelmiş babası oğluna alsın dedim pahalıymış bu almam gibilerine getirdi gereksiz gördü.ee benimde hevesim var bu sefer de insan lanet olsun ben alırım durumları oldu.o gereksiz buna ne gerek var.ya benim oğluma aldığım hiç gözümde değil ama ona gösterdiğimde bu pahalı bu böle diyip hiç yanaşmıyo.beni sıkan bu .bence buna da alıştı nasılsa ben alıyomtabi ki aile hatıralarına ben de önem veririm ama dedigim gibi o güne ait 1 poz olsa yeterli benim için.. konu sahibi de sürekli fotograf cekilme konusundan yakınınca dedim acaba çok mu bunaltıyor eşini bu konuda. e adam 2 poz cekilmiş yine tatmin olamamış konu sahibi.. bir de sürekli ben kazanıyorum, ben yapıyorum, ben muhtaç degilim söylemleri.. bana sadece konu sahibinin eşi hatalı gelmedi nedense..
Allah hakkinda hayirlisini versin.Zaten insan hissediyor bazi seylerden sorun yasayacagini.İcin tamamen rahat degilse aklinda en ufak soru isareti varsa o kisiyle evlenmemk gerekirmisMesela ataninca evleniriz diyo kaccak delik ariyom.Ama evlilik icin zaman deyince ben ustune gidiyorum.O da özelde kendine dukkan acicak insallah.Atanmami cok istiyo.Bakalim zaman ne gostericek.O da ego yapcak mi merak ediyorum
Hayır yani oğluyla kendini selfi çekiyo hadi birlikte çekinelim diyince yok.siz olsanız ne hissedersinizFotolara bakıyom sadece ben oğlum,annem,babam var.albüme koymaya bi karemiz yok.ben sadece geçmişe bakınca anı olsun istiyorumDogru haklisin konu sahibi foto olayina takmis cunku adam cok ilgisiz olunca her seyine takiyorsun,gozunde buyuyor.
Kesinlikle içinde acabalık bi durum varsa iyi düşünmek gerekiyor.Allah hakkinda hayirlisini versin.Zaten insan hissediyor bazi seylerden sorun yasayacagini.İcin tamamen rahat degilse aklinda en ufak soru isareti varsa o kisiyle evlenmemk gerekirmis
Biz zaten senle ikimiz numuneligiz.Benim ki hep siritiyordu dugunde muhtemelen bu safi kandirdim artik sirtim yere gelmez diye guluyorduay inanmiyorum bak senin de yokmus dis mekan. Ya inan duydugum ilk ya da ikinci kisisin boyle. Herkeste dis mekan var, benimki kavga etti benimle, zaten foto cekmeyi sevmez, goturmedi beni dugun gunu bir dandik parka. Benimki de normalde de hep asik suratlidir. Akrabalarima karsi cok mahcup olmustum dugunde, hicbirine gulumsemedi, hicbirine samimi durmadi, onlar da laf sokmustu bana esimin asik suratliligindan dolayi. Zaten nisanda da millet demisti, sen cok guluyordun ama damat surat asiyordu diye. Sanki zorla variyoruz.
Olay foto olayi degil seni anliyorum.Sanki senle cekinmek istemiyor gibi hissediyorsun sanki senden sogumus gibi bu gercekten kiriyor insani.Belki de erkekler bu kadar ince dusunemiyorHayır yani oğluyla kendini selfi çekiyo hadi birlikte çekinelim diyince yok.siz olsanız ne hissedersinizFotolara bakıyom sadece ben oğlum,annem,babam var.albüme koymaya bi karemiz yok.ben sadece geçmişe bakınca anı olsun istiyorum
Yok ben zaten genellemedim,çünkü dediğiniz gibi evlilikler çok var.bende kendimi,bizi sorguluyorum,ne oldu da böle bu duruma geldik.o bana ilgi göstermeyince ben de çekiyom kendimi gelmiyo içimden ona yaklaşmak sevgi dilenir gibi,çünkü bi kaç kez yaptım sonra içimden kendime kızdım.sizin adınıza sevindim keşke benim de böle olabilseydiSize değil ama "evlilik duyguları öldürür" diye yorum yapanlara cevabım var.
Ne demek öldürür? Insan tabii ki alışıyor, flört dönemi gibi iki dirhem bir çekirdek olmuyorsun, ayni evi paylasmanin rahatligi oluyor. Ama bunlar ilginin bitmesi anlamina gelmez. 4 yıllık evliyim, eşim eve girdiği andan itibaren asla ayrı odalarda durmayiz. Sürekli birbirimize dokunuruz, sohbet ederiz, evimizde tv yok, ayni kitabi okuyup yorumlariz, puzzle yaparız vs.
Tabii ki insanın suskun sessiz günleri de olur. Ama evlilik aradaki ilginin ve iletisimin bitmesi anlamina gelmez. Bu şekilde olanlar kesinlikle normal karsilamasin! Evlilik hali demesin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?