• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir iç dökmedir..

Benim eski esimde nisanliyken ve sevgiliyken cok ilgiliydi suprizler ,hediyeler surekli disarda yemekler.Bi evlendik hic beraber disari cikmadik,beraber bi film izlemedik ,muhabbet sohbet yok , foto cekinmeyi hic sevmezdi zaten hic gulmezdi fotolarda da asik suratliydi,issizde kalmisti bi ay evliyken ama hic evde durmadi yani ilgisizligin ,yalnizligin alasini bilirim.Tabi senin bebeginde var simdi daha cok bekliyorsun.Peki evliliginizin ilk senesinde iyiymis sonra bi olay mi yasandi
Bi olay yok işte bazen düşünüyorum ben mi atladım diye ama o ilgisizleştikçe ben çekmeye başladım kendimi tamam çoğu kişi evlilikte bu yapılmaz diyo ama bana yaklaşmayan bi eşe de ben yaklaşınca kendimi aciz hissediyorum sevgi dilenir gibi bu sefer de bı benim gururumu kırıyo

Bu tarz adamlara yokmuş gibi davranın.
Cocugunuzu alıp çıkın dışarı gezin hava alın. Tabii insan esiyle beraber biseyler yapmak ister ama oyle insan eğlenmeyi bile bilmez ki sizi sıkar daha çok yanınızdayken.

burdan anlıyoruzki eşiniz fotoğraf çektirmeyi sevmiyor.
üstelemeyin sizde..
erkekler evlendikleri zaman birer kütüğe dönüşüyor, nedendir bilinmez.

ben eşime hep şunu derdim :) tıp gelişsede duygu nakli mümkün olsa, tüm maddiyatımı kullanır, sana naklettirdim.
gülerdi hödük..
Ya inanın ben de sevmem çekinmeyi ama bunlar özel anlar ilk doğumu mevlidi ilk yaşı .fotoğraf albümü aldım şu ana kadar ben ve benim ailemin fotoğrafı var bu bebeğin babası yok mu .1 tane de olsa aile fotosu olmasın mı?benim istediğim onlarca fotoğraf çekilip adamı sıkmak değil ki

Bu tarz adamlara yokmuş gibi davranın.
Cocugunuzu alıp çıkın dışarı gezin hava alın. Tabii insan esiyle beraber biseyler yapmak ister ama oyle insan eğlenmeyi bile bilmez ki sizi sıkar daha çok yanınızdayken.
Ama o zaman da ne anladım evlilkten bazen yok sayıyorum eve gelmese rahatlıyorum olay onu istememk değil o evdeyken bişi paylaşamamak beni kızdırıyo içimden evde olmasaydı daha huzurlu olurdum diyorum

Size ayıp etmiş eşiniz davranmışi hiç hoş değil peki bebeğinizi hiç kucağına almıyor mu sevmiyor mu
Yook bebeğini sever.selfisini çeker ama nedense birlikte olunca sıkılır istemez.sanki bebeğinin bakıcısıyım

herkese iyi akşamlar,o kadar doldum ve etrafımda anlatıp rahatlıyacak bir kimsemde olmadığı için buraya kusucam tüm sıkıntımıEvlendiğime gün geçtikçe daha da pişman oluyorum.eşim o kadar çekti ki kendini anlamlandıramıyorum artık.evlenmeden önce o kadar titrerdi ki üstüme herkes "bu çocuk senin üstüne titriyo ne şanslısın derdi"ben ilk görüşte etkilenmemiştim ama onun tavırlarıyla ona ısındım ve sevdim.öle tam birbirimize uyuyormuyduk hayır ama birbirimizin isteklerine,tarzına saygı duyuyorduk.nişanlandık herşey çok güzel özel günler fln hep hatırlanıp jestler yapılıyo,evlendik ilk sene güzel 2.sene bu rutine bağladı,özel gün diye bişi kalmadı.ikimiz de çalışıyoruz.benim kurs,okul,özel ders derken ben o sene iyice sıkıldım ,eşimin tavırlarına bakıyom hiç bu kadın sıkılıyodur ben bi dışarı çıkarayım tüm gün çalışıyor demiyor.ben patladım insan eşiyle hiç mi ilgilenmez keyfime mi çalışıyom diyom.bu iyice ilgisizleşmeye başladı ne zaman sorsam bak iyice uzaklaştık birbirimizden diye ne alakası var abartıyosun deyip durdu.hamile oldum hamileliğimde duygusal açlığım hat safhadaydı.adama diyom gel fotoğrak çekinelim hatıra olsun hiç oralınolmadı.tek benim fotoğraflarım var.son ayımdayım tabi benim hevesim bebeğime onu ,bunu,hediyelikleri hepsini alıyom para da kazandığım için eşime sorma gereği duymuyorum.eşime bazen bak şu varmış diye sölediğimde de "heh çocuk doğdu ya bu eksik kalmıştı deyip rededip durdu,bişeyini almadı beşiğinden kıyafetlerine kadar herşeyi ben aldım.bunu dert etmem normalde çocuk benim de çocuğum e param da var benim sıkıntım onun hiç bişeyle ilgilenmemesi.ben de sinirlenip ben tek başıma yaptım babası yok zaten diyip durdum.doğum oldu hiç beni öpüp sarılıp kutlamadı.ya adam öküzsün de bu kadar mı duyarsızsın bu kadın senin evladını doğurduTabi ben taçlardır lohusa pijamalarıdır anlıcanız ne varsa almıştım hastaneyi süslemek için süsler vs.tabi normal olduğu için özel hastaneme yetişemedim devlette doğurdum ortam olmayonca da ne giyenildim ne oda süsleyebildim.neyse eve geldik odayı süsledik,ben pijamalarımı giydim fotoğraf çekinelim bebeğimizle dedim o yine öküzlüğüyle ha bugün ha yarın deyip durdu istemedi çekinmek ben hep kendim annem babamla çekindim.ortada bebeğin babası yok!!!bugün de mevlidi vardı şu yapılcak,hoca evinden alıncak dedim sanki zor bi iş buyurmuşuz adam öf pöfle yapıyo sinir oldum.misafirler gitti hadi oğlumun üstünde mevlid kıyafetleri var e bende kıyafetimle fotoğraf çekinelim dedim eşime de dedim hadi hatıra olsun çekinelim bu tabi zorla 2poz çektirdi.oğlum huysuzlandı neyse keyfi gelince çekiniriz ağlıyo şimdi dedim.bu da sanki allahın tek günü bugün sonra çekinilir dedi.ben de kızdım evet mevlüd günü bugün hergün hergün giyinip çekilmicez heralde dedim.ya bu adam bizi ailesi olarak mı görmüyo hiç bi karade biz yokuz.ben iyice taktım ve kafamda keşke evlenmeseydim bu adamla bu ilgisizlikle çıcuğuma nasıl babalık yapçak soruları beliriyor.iyice soğuttu kendinden.bazen diyorum benim hareketlerim mi bunu böle yapıyo diye.çünkü önceden üstüme titrerdi şimdi eşi olduğumu bile hissetmiyom ev arkadaşı gibiyiz.sarılmak öpmek ilgi yok.doluyorum doluyorum ben bu adamla nasıl seneler geçircem bile bile lades dedim.çok pişmanımm keske bebeğimin babası bu adam olmasaydı bile diyorum
sende biraz soğuk davransana o yokmuş gibi davran bi sen bi bebeğin var gibi kendini geri çek biraz anlasın takmamazlığın ne olduğunu belki bişeyler dank eder

benim de kendi yegenimin ne dogumgununde ne mevlidinde dogru duzgun bir fotografim yok. ben o anı yaşamayı seviyorum ve çok gerek de duymuyorum, 1 poz yeter. ama kimisi de bir ton cekilip aralarindan en guzellerini sosyal medyada paylasmayi sever, saygi duyarim ama bana gore degil. bazen arkadaslarim da yanimda surekli fotograf cekilince bunaliyorum, siz de esinizi bunaltmis olabilir misiniz?
Ya öle yok fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan biri değilimdir.benimkisi bi heves bebeğim için.aile albümü aldım ve bizim fotolarımız olsun istedim.doğumu ilk zamanları.yoksa bizim düğün albümüz bile yokturEvde ikimizin olduğu bi çerçeve bile yoktur o kadar diyeyim size ama bu bebek bizim bebeğimiz böle yapması iice kızdırıyor beni

Yook bebeğini sever.selfisini çeker ama nedense birlikte olunca sıkılır istemez.sanki bebeğinin bakıcısıyım
Zamanla herşey düzelir canınızı sıkmayin daha yeni doğum yapmışsiniz Allah yuvanizi Mutlu huzurlu etsin inşaallah

Canım sakinola olumsuz dusunmeee hayır hayır bence kesinlikle senin düşündüğün gibi değil.Haline şükret adam dovmuyor sövmuyor sadece çok yorgun..Sen dahada yorgun..o senin eşin ve tatlı bebeğinin babası ve eşinin artilarini düşün.bikere soğukluk sadece esinizde değil sizde de var.sogumussunuz ve pişmanlık hissediyorsunuz.bikere doğumdan sonra birçok kişi bu duyguyu yaşıyor eminol.sadece sabret ve biraz toparlaninca eşine vakit ayırmaya calis ona saril.Sen onu sevdiğini bı hissettir bakalım.Bikere çok güçlü bir profil cizdiginiz için herşeyin üstesinden gelebileceginizi düşünüyor.sorumluluk almak istemiyor.Hamilelik ve bununla beraber gelen değişim sizin kadın modundan çıkıp anne olmanız ve bitanecik yavrunuza tüm sevginizi vermeniz filan.esinizde kendisini geri planda hissedebilir.Halimize sukredin.ne eşler var karısını rezil ediyor.Erkekler çocuk gibidir siz nasıl ilgi bekliorsaniz onlarda ovulmek takdir edilmek isterler.Sizin sorunumuz aşilmicak gibi değil inanin.bakis acinizi biraz olsun yumsatin olumsuz dusunmemeye çalışın ki sizde mutlu olun

sende biraz soğuk davransana o yokmuş gibi davran bi sen bi bebeğin var gibi kendini geri çek biraz anlasın takmamazlığın ne olduğunu belki bişeyler dank eder
İnanın artık içimden bile gelmiyo.zaten tüm gün evdeyim bi de eve gelip de iki kelam etmemesi iyice uzaklaştırdı,artık daha ne kadar böle dayanırım düşüncesi var

Zamanla herşey düzelir canınızı sıkmayin daha yeni doğum yapmışsiniz Allah yuvanizi Mutlu huzurlu etsin inşaallah
İnşallah belki lohusalıktır diyom ama mevcut durum bu herkim olursa aynı düşünür diye düşünüyorum

Size değil ama "evlilik duyguları öldürür" diye yorum yapanlara cevabım var.
Ne demek öldürür? Insan tabii ki alışıyor, flört dönemi gibi iki dirhem bir çekirdek olmuyorsun, ayni evi paylasmanin rahatligi oluyor. Ama bunlar ilginin bitmesi anlamina gelmez. 4 yıllık evliyim, eşim eve girdiği andan itibaren asla ayrı odalarda durmayiz. Sürekli birbirimize dokunuruz, sohbet ederiz, evimizde tv yok, ayni kitabi okuyup yorumlariz, puzzle yaparız vs.
Tabii ki insanın suskun sessiz günleri de olur. Ama evlilik aradaki ilginin ve iletisimin bitmesi anlamina gelmez. Bu şekilde olanlar kesinlikle normal karsilamasin! Evlilik hali demesin!

Benim eski esimde nisanliyken ve sevgiliyken cok ilgiliydi suprizler ,hediyeler surekli disarda yemekler.Bi evlendik hic beraber disari cikmadik,beraber bi film izlemedik ,muhabbet sohbet yok , foto cekinmeyi hic sevmezdi zaten hic gulmezdi fotolarda da asik suratliydi,issizde kalmisti bi ay evliyken ama hic evde durmadi yani ilgisizligin ,yalnizligin alasini bilirim.Tabi senin bebeginde var simdi daha cok bekliyorsun.Peki evliliginizin ilk senesinde iyiymis sonra bi olay mi yasandi
Ayy iyice sogudum evlilikten yaa.:-(

Evet daha yasadigim onlarca kotu olay var ama guzel evliliklerde var yukarda arkadasin dedigi gibi.Nisanliyken,sevgiliyken her seyi iyi incelemeli ustunu ortmemrk gerekir.İnsallah hakkinda hayirli birisini bulursun
İnsallah canim.Bizim bir bucuk yil oldu sevgilimle.Şuan ilgisiz bir haftadir.Sence nasil davranim.Skldi galiba :-(

İnsallah canim.Bizim bir bucuk yil oldu sevgilimle.Şuan ilgisiz bir haftadir.Sence nasil davranim.Skldi galiba :-(
Yani yasadigi kotu bi olaya mi cani sikkin sana mi sadece ilgisiz.Dediklerini onemsiyor mu gecistiriyor mu,cok anneci mi,maddi olarak sana yaklasimi nasil cimri davraniyor mu,hic hakaret etti mi,haksizken hatasini kabul edebilecek olgunlukta mi,genel olarak ilgisiz mi,yalani var mi,senin kararlarina saygi duyuyor mu dinliyor mu seni,sen uzgunken yaninda mi,hesap vermem havasinda mi vs.Bunlara hep dikkat et sakin ustunu ortme beni seviyor diye cnm

Yani yasadigi kotu bi olaya mi cani sikkin sana mi sadece ilgisiz.Dediklerini onemsiyor mu gecistiriyor mu,cok anneci mi,maddi olarak sana yaklasimi nasil cimri davraniyor mu,hic hakaret etti mi,haksizken hatasini kabul edebilecek olgunlukta mi,genel olarak ilgisiz mi,yalani var mi,senin kararlarina saygi duyuyor mu dinliyor mu seni,sen uzgunken yaninda mi,hesap vermem havasinda mi vs.Bunlara hep dikkat et sakin ustunu ortme beni seviyor diye cnm
Arkadaslarinin yanina gidiyo ya da evde.Bulusunca gayet iyiyiz ama diger zamanlar sanki konuscak sey kalmamis gibi hissediyorum.Ben aradim iki kez bugun.O aramadi.Bi de bana cok guveniyo merak etmiyo beni artik

Canım sakinola olumsuz dusunmeee hayır hayır bence kesinlikle senin düşündüğün gibi değil.Haline şükret adam dovmuyor sövmuyor sadece çok yorgun..Sen dahada yorgun..o senin eşin ve tatlı bebeğinin babası ve eşinin artilarini düşün.bikere soğukluk sadece esinizde değil sizde de var.sogumussunuz ve pişmanlık hissediyorsunuz.bikere doğumdan sonra birçok kişi bu duyguyu yaşıyor eminol.sadece sabret ve biraz toparlaninca eşine vakit ayırmaya calis ona saril.Sen onu sevdiğini bı hissettir bakalım.Bikere çok güçlü bir profil cizdiginiz için herşeyin üstesinden gelebileceginizi düşünüyor.sorumluluk almak istemiyor.Hamilelik ve bununla beraber gelen değişim sizin kadın modundan çıkıp anne olmanız ve bitanecik yavrunuza tüm sevginizi vermeniz filan.esinizde kendisini geri planda hissedebilir.Halimize sukredin.ne eşler var karısını rezil ediyor.Erkekler çocuk gibidir siz nasıl ilgi bekliorsaniz onlarda ovulmek takdir edilmek isterler.Sizin sorunumuz aşilmicak gibi değil inanin.bakis acinizi biraz olsun yumsatin olumsuz dusunmemeye çalışın ki sizde mutlu olun
Ne kadar güzel yazmışsınız çok sağolun. Tamam evet bazen kendi kendine de diyorum millette ne kocalar var bizimkisi bağırmaz çağırmaz kötü bi huyı yok.ama bi tarafta da ilgi sıfır yanında eşiymiş gibi hissedemiyorum.duygu paylaşımımız yok varsa yoksa elinde tel onla zaman geçirir.bişiler sölesem kısa cevaplar.çok sıkıldım artık bi de doğuda görev yapıyorum burası zaten sıkıcı bi de eşle bi paylaşım yok ben niye evlendim düşünceleri var

Back