Herkes fotoğraf çektirmeyi sevmiyor, hele de erkekler nadiren foto meraklısı oluyor, 1000de bir erkek bir kadın kadar çekiriyor benim gördüğüm kadarıyla. Siz de tam tersisiniz anladığım kadarıyla instagramda olması gereken 100 fotoğraflık anıyı yazmışsınız, biraz fazla sosyal medya etkisinde kalmış gibisiniz. İlgisizliği konusunda haklı olabilirsiniz ama eşiniz de haksız değil, hocayı evden almak falan bana da gereksiz gelen şeyler, ben de niye derdim yani. Hastane süsleme olayına da hiç girmeyeyim, sadece karşıyım diyeyim.
Biraz orta yolu bulmaya çalışın, belli ki her zevkiniz her fikriniz uyuşmuyor ki gayet doğal , iki farklı insansınız. Mesela siz kendi fotolarınızı süslenip püslenip çekin, onu da doğal ortamda spontane çekin, seneler sonra bakınca habersiz birden çekilen fotolar çok daha güzel görünüyor, daha anı yüklü, duygusal oluyor, gülenler gerçekten gülüyor oluyor, foto için değil, bebeğinizle oynarken çıkarın çekin bi poz, bırakın dizi çıkmış pijamalı olsun, ev dağınık görünsün, gerçek anılarınızı çekmiş olursunuz, sizden başka kimse için bir önemi yok o fotoların.