Size ayıp etmiş eşiniz davranmışi hiç hoş değil peki bebeğinizi hiç kucağına almıyor mu sevmiyor muherkese iyi akşamlar,o kadar doldum ve etrafımda anlatıp rahatlıyacak bir kimsemde olmadığı için buraya kusucam tüm sıkıntımıEvlendiğime gün geçtikçe daha da pişman oluyorum.eşim o kadar çekti ki kendini anlamlandıramıyorum artık.evlenmeden önce o kadar titrerdi ki üstüme herkes "bu çocuk senin üstüne titriyo ne şanslısın derdi"ben ilk görüşte etkilenmemiştim ama onun tavırlarıyla ona ısındım ve sevdim.öle tam birbirimize uyuyormuyduk hayır ama birbirimizin isteklerine,tarzına saygı duyuyorduk.nişanlandık herşey çok güzel özel günler fln hep hatırlanıp jestler yapılıyo,evlendik ilk sene güzel 2.sene bu rutine bağladı,özel gün diye bişi kalmadı.ikimiz de çalışıyoruz.benim kurs,okul,özel ders derken ben o sene iyice sıkıldım ,eşimin tavırlarına bakıyom hiç bu kadın sıkılıyodur ben bi dışarı çıkarayım tüm gün çalışıyor demiyor.ben patladım insan eşiyle hiç mi ilgilenmez keyfime mi çalışıyom diyom.bu iyice ilgisizleşmeye başladı ne zaman sorsam bak iyice uzaklaştık birbirimizden diye ne alakası var abartıyosun deyip durdu.hamile oldum hamileliğimde duygusal açlığım hat safhadaydı.adama diyom gel fotoğrak çekinelim hatıra olsun hiç oralınolmadı.tek benim fotoğraflarım var.son ayımdayım tabi benim hevesim bebeğime onu ,bunu,hediyelikleri hepsini alıyom para da kazandığım için eşime sorma gereği duymuyorum.eşime bazen bak şu varmış diye sölediğimde de "heh çocuk doğdu ya bu eksik kalmıştı deyip rededip durdu,bişeyini almadı beşiğinden kıyafetlerine kadar herşeyi ben aldım.bunu dert etmem normalde çocuk benim de çocuğum e param da var benim sıkıntım onun hiç bişeyle ilgilenmemesi.ben de sinirlenip ben tek başıma yaptım babası yok zaten diyip durdum.doğum oldu hiç beni öpüp sarılıp kutlamadı.ya adam öküzsün de bu kadar mı duyarsızsın bu kadın senin evladını doğurduTabi ben taçlardır lohusa pijamalarıdır anlıcanız ne varsa almıştım hastaneyi süslemek için süsler vs.tabi normal olduğu için özel hastaneme yetişemedim devlette doğurdum ortam olmayonca da ne giyenildim ne oda süsleyebildim.neyse eve geldik odayı süsledik,ben pijamalarımı giydim fotoğraf çekinelim bebeğimizle dedim o yine öküzlüğüyle ha bugün ha yarın deyip durdu istemedi çekinmek ben hep kendim annem babamla çekindim.ortada bebeğin babası yok!!!bugün de mevlidi vardı şu yapılcak,hoca evinden alıncak dedim sanki zor bi iş buyurmuşuz adam öf pöfle yapıyo sinir oldum.misafirler gitti hadi oğlumun üstünde mevlid kıyafetleri var e bende kıyafetimle fotoğraf çekinelim dedim eşime de dedim hadi hatıra olsun çekinelim bu tabi zorla 2poz çektirdi.oğlum huysuzlandı neyse keyfi gelince çekiniriz ağlıyo şimdi dedim.bu da sanki allahın tek günü bugün sonra çekinilir dedi.ben de kızdım evet mevlüd günü bugün hergün hergün giyinip çekilmicez heralde dedim.ya bu adam bizi ailesi olarak mı görmüyo hiç bi karade biz yokuz.ben iyice taktım ve kafamda keşke evlenmeseydim bu adamla bu ilgisizlikle çıcuğuma nasıl babalık yapçak soruları beliriyor.iyice soğuttu kendinden.bazen diyorum benim hareketlerim mi bunu böle yapıyo diye.çünkü önceden üstüme titrerdi şimdi eşi olduğumu bile hissetmiyom ev arkadaşı gibiyiz.sarılmak öpmek ilgi yok.doluyorum doluyorum ben bu adamla nasıl seneler geçircem bile bile lades dedim.çok pişmanımm keske bebeğimin babası bu adam olmasaydı bile diyorum
zor tabii. önce az ve öz cümleler ile eşinle konumayı dene. istemeyi de dene.herkese iyi akşamlar,o kadar doldum ve etrafımda anlatıp rahatlıyacak bir kimsemde olmadığı için buraya kusucam tüm sıkıntımıEvlendiğime gün geçtikçe daha da pişman oluyorum.eşim o kadar çekti ki kendini anlamlandıramıyorum artık.evlenmeden önce o kadar titrerdi ki üstüme herkes "bu çocuk senin üstüne titriyo ne şanslısın derdi"ben ilk görüşte etkilenmemiştim ama onun tavırlarıyla ona ısındım ve sevdim.öle tam birbirimize uyuyormuyduk hayır ama birbirimizin isteklerine,tarzına saygı duyuyorduk.nişanlandık herşey çok güzel özel günler fln hep hatırlanıp jestler yapılıyo,evlendik ilk sene güzel 2.sene bu rutine bağladı,özel gün diye bişi kalmadı.ikimiz de çalışıyoruz.benim kurs,okul,özel ders derken ben o sene iyice sıkıldım ,eşimin tavırlarına bakıyom hiç bu kadın sıkılıyodur ben bi dışarı çıkarayım tüm gün çalışıyor demiyor.ben patladım insan eşiyle hiç mi ilgilenmez keyfime mi çalışıyom diyom.bu iyice ilgisizleşmeye başladı ne zaman sorsam bak iyice uzaklaştık birbirimizden diye ne alakası var abartıyosun deyip durdu.hamile oldum hamileliğimde duygusal açlığım hat safhadaydı.adama diyom gel fotoğrak çekinelim hatıra olsun hiç oralınolmadı.tek benim fotoğraflarım var.son ayımdayım tabi benim hevesim bebeğime onu ,bunu,hediyelikleri hepsini alıyom para da kazandığım için eşime sorma gereği duymuyorum.eşime bazen bak şu varmış diye sölediğimde de "heh çocuk doğdu ya bu eksik kalmıştı deyip rededip durdu,bişeyini almadı beşiğinden kıyafetlerine kadar herşeyi ben aldım.bunu dert etmem normalde çocuk benim de çocuğum e param da var benim sıkıntım onun hiç bişeyle ilgilenmemesi.ben de sinirlenip ben tek başıma yaptım babası yok zaten diyip durdum.doğum oldu hiç beni öpüp sarılıp kutlamadı.ya adam öküzsün de bu kadar mı duyarsızsın bu kadın senin evladını doğurduTabi ben taçlardır lohusa pijamalarıdır anlıcanız ne varsa almıştım hastaneyi süslemek için süsler vs.tabi normal olduğu için özel hastaneme yetişemedim devlette doğurdum ortam olmayonca da ne giyenildim ne oda süsleyebildim.neyse eve geldik odayı süsledik,ben pijamalarımı giydim fotoğraf çekinelim bebeğimizle dedim o yine öküzlüğüyle ha bugün ha yarın deyip durdu istemedi çekinmek ben hep kendim annem babamla çekindim.ortada bebeğin babası yok!!!bugün de mevlidi vardı şu yapılcak,hoca evinden alıncak dedim sanki zor bi iş buyurmuşuz adam öf pöfle yapıyo sinir oldum.misafirler gitti hadi oğlumun üstünde mevlid kıyafetleri var e bende kıyafetimle fotoğraf çekinelim dedim eşime de dedim hadi hatıra olsun çekinelim bu tabi zorla 2poz çektirdi.oğlum huysuzlandı neyse keyfi gelince çekiniriz ağlıyo şimdi dedim.bu da sanki allahın tek günü bugün sonra çekinilir dedi.ben de kızdım evet mevlüd günü bugün hergün hergün giyinip çekilmicez heralde dedim.ya bu adam bizi ailesi olarak mı görmüyo hiç bi karade biz yokuz.ben iyice taktım ve kafamda keşke evlenmeseydim bu adamla bu ilgisizlikle çıcuğuma nasıl babalık yapçak soruları beliriyor.iyice soğuttu kendinden.bazen diyorum benim hareketlerim mi bunu böle yapıyo diye.çünkü önceden üstüme titrerdi şimdi eşi olduğumu bile hissetmiyom ev arkadaşı gibiyiz.sarılmak öpmek ilgi yok.doluyorum doluyorum ben bu adamla nasıl seneler geçircem bile bile lades dedim.çok pişmanımm keske bebeğimin babası bu adam olmasaydı bile diyorum
evdeki baskın kartakter siz misiniz ?herkese iyi akşamlar,o kadar doldum ve etrafımda anlatıp rahatlıyacak bir kimsemde olmadığı için buraya kusucam tüm sıkıntımıEvlendiğime gün geçtikçe daha da pişman oluyorum.eşim o kadar çekti ki kendini anlamlandıramıyorum artık.evlenmeden önce o kadar titrerdi ki üstüme herkes "bu çocuk senin üstüne titriyo ne şanslısın derdi"ben ilk görüşte etkilenmemiştim ama onun tavırlarıyla ona ısındım ve sevdim.öle tam birbirimize uyuyormuyduk hayır ama birbirimizin isteklerine,tarzına saygı duyuyorduk.nişanlandık herşey çok güzel özel günler fln hep hatırlanıp jestler yapılıyo,evlendik ilk sene güzel 2.sene bu rutine bağladı,özel gün diye bişi kalmadı.ikimiz de çalışıyoruz.benim kurs,okul,özel ders derken ben o sene iyice sıkıldım ,eşimin tavırlarına bakıyom hiç bu kadın sıkılıyodur ben bi dışarı çıkarayım tüm gün çalışıyor demiyor.ben patladım insan eşiyle hiç mi ilgilenmez keyfime mi çalışıyom diyom.bu iyice ilgisizleşmeye başladı ne zaman sorsam bak iyice uzaklaştık birbirimizden diye ne alakası var abartıyosun deyip durdu.hamile oldum hamileliğimde duygusal açlığım hat safhadaydı.adama diyom gel fotoğrak çekinelim hatıra olsun hiç oralınolmadı.tek benim fotoğraflarım var.son ayımdayım tabi benim hevesim bebeğime onu ,bunu,hediyelikleri hepsini alıyom para da kazandığım için eşime sorma gereği duymuyorum.eşime bazen bak şu varmış diye sölediğimde de "heh çocuk doğdu ya bu eksik kalmıştı deyip rededip durdu,bişeyini almadı beşiğinden kıyafetlerine kadar herşeyi ben aldım.bunu dert etmem normalde çocuk benim de çocuğum e param da var benim sıkıntım onun hiç bişeyle ilgilenmemesi.ben de sinirlenip ben tek başıma yaptım babası yok zaten diyip durdum.doğum oldu hiç beni öpüp sarılıp kutlamadı.ya adam öküzsün de bu kadar mı duyarsızsın bu kadın senin evladını doğurduTabi ben taçlardır lohusa pijamalarıdır anlıcanız ne varsa almıştım hastaneyi süslemek için süsler vs.tabi normal olduğu için özel hastaneme yetişemedim devlette doğurdum ortam olmayonca da ne giyenildim ne oda süsleyebildim.neyse eve geldik odayı süsledik,ben pijamalarımı giydim fotoğraf çekinelim bebeğimizle dedim o yine öküzlüğüyle ha bugün ha yarın deyip durdu istemedi çekinmek ben hep kendim annem babamla çekindim.ortada bebeğin babası yok!!!bugün de mevlidi vardı şu yapılcak,hoca evinden alıncak dedim sanki zor bi iş buyurmuşuz adam öf pöfle yapıyo sinir oldum.misafirler gitti hadi oğlumun üstünde mevlid kıyafetleri var e bende kıyafetimle fotoğraf çekinelim dedim eşime de dedim hadi hatıra olsun çekinelim bu tabi zorla 2poz çektirdi.oğlum huysuzlandı neyse keyfi gelince çekiniriz ağlıyo şimdi dedim.bu da sanki allahın tek günü bugün sonra çekinilir dedi.ben de kızdım evet mevlüd günü bugün hergün hergün giyinip çekilmicez heralde dedim.ya bu adam bizi ailesi olarak mı görmüyo hiç bi karade biz yokuz.ben iyice taktım ve kafamda keşke evlenmeseydim bu adamla bu ilgisizlikle çıcuğuma nasıl babalık yapçak soruları beliriyor.iyice soğuttu kendinden.bazen diyorum benim hareketlerim mi bunu böle yapıyo diye.çünkü önceden üstüme titrerdi şimdi eşi olduğumu bile hissetmiyom ev arkadaşı gibiyiz.sarılmak öpmek ilgi yok.doluyorum doluyorum ben bu adamla nasıl seneler geçircem bile bile lades dedim.çok pişmanımm keske bebeğimin babası bu adam olmasaydı bile diyorum
AynenMaddi olarak degil ama duygusal olarak tamamen benim adami anlatmissin. Bazen bende duygularini tamamen aldirdigini dusunmeye basladim.
Her soyledigimde ne alakasi var ben ne yaptim yine gibi cevaplar almaktan biktim.
İnsanin yegeni ayri esi ve cocuklariyla fotigrafi ayri.Ben mesela sosyal medyaya hic koymadim cunku o zaman kullanmiyordum cikartip hatira kalsin isterdim guzel bi fotograf.Bizlerin bile var cocukluk fotolari annemiz babamizla.Tamam foto cok onemli degil zaten adamin her hareketi ofsaytbenim de kendi yegenimin ne dogumgununde ne mevlidinde dogru duzgun bir fotografim yok. ben o anı yaşamayı seviyorum ve çok gerek de duymuyorum, 1 poz yeter. ama kimisi de bir ton cekilip aralarindan en guzellerini sosyal medyada paylasmayi sever, saygi duyarim ama bana gore degil. bazen arkadaslarim da yanimda surekli fotograf cekilince bunaliyorum, siz de esinizi bunaltmis olabilir misiniz?
Aynen
İnsanin yegeni ayri esi ve cocuklariyla fotigrafi ayri.Ben mesela sosyal medyaya hic koymadim cunku o zaman kullanmiyordum cikartip hatira kalsin isterdim guzel bi fotograf.Bizlerin bile var cocukluk fotolari annemiz babamizla.Tamam foto cok onemli degil zaten adamin her hareketi ofsayt
Dogru haklisin konu sahibi foto olayina takmis cunku adam cok ilgisiz olunca her seyine takiyorsun,gozunde buyuyor.tabi ki aile hatıralarına ben de önem veririm ama dedigim gibi o güne ait 1 poz olsa yeterli benim için.. konu sahibi de sürekli fotograf cekilme konusundan yakınınca dedim acaba çok mu bunaltıyor eşini bu konuda. e adam 2 poz cekilmiş yine tatmin olamamış konu sahibi.. bir de sürekli ben kazanıyorum, ben yapıyorum, ben muhtaç degilim söylemleri.. bana sadece konu sahibinin eşi hatalı gelmedi nedense..
Cidden bile bile nasıl cesaretle çocuk yaptın.ben bu adamla nasıl seneler geçircem bile bile lades dedim.çok pişmanımm keske bebeğimin babası bu adam olmasaydı bile diyorum
Evet kesinlikle doğru ve ben ne yazık ki şansız kesimdeyim,ben sadece onun da özeli bu ilk çocuğu ilk heyecan ben tek başıma yaşamak istemiyorum bazı şeyleri.hiç mi istemez bi fotoğraf ya seneler sonra albümde bakabileceği tek bi aile fotoğrafı.hep ben çocuğumla kendimi mi koyacağımO zaman babaya ne gerek varEvliliğiniz ikinizinde beklentilerini karşılayamamış gibi
Çok şey beklemeyin bu koca profilinden sizin tarif ettiğiniz koca tipi 1000 de 1 dir
Annem şunu derdi koca ve ev biraz şans işidir
Ya ben de onla konuşmak bile istemiyom bu durumu çünkü kestirip atıyo saçmalama deyip iyice şiştim ona karşı ben nasıl seneler geçircem bilmiyorumMaddi olarak degil ama duygusal olarak tamamen benim adami anlatmissin. Bazen bende duygularini tamamen aldirdigini dusunmeye basladim.
Her soyledigimde ne alakasi var ben ne yaptim yine gibi cevaplar almaktan biktim.
Valla doğru en azından benim evliliğimde böle.ya kimseyi istemiyom deyip dururdum çünkü evlilik çok korkuturdu beni ve yaptım ve o korktuğum durum içinde buldum kendimiçook üzülüyorumEvlilik tüm duyguların katili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?