Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.
Bir erkekle evli olduğunu bile bile beraber olmak bu kadar kolay olmamalı.
hayır gercekten anlamıyorum..
evlenınce gorusmeyı kestım demesı onu temıze mı çıkarıyor?
adi bir kadın oldugu gercegını degıstırıyor mu?
hem hiç de kendını cekmiş gibi gorunmuyor..
hala mesajlasmalar falan..
kesinlikle hatayı tek tarafta gormuyorum ben..
erkek yuzde 90 hatalıysa kusura bakmayın o ş..k ta da yüzde 10 u var..
evlendikten sonra cekmişmiş kendini..
7 yıllık süreyi neden es geciyorsunuz?
nişanlılık sureci de evlilik kadar onemli degil midir?
ohh ne güzel nişanlıyken herseyı yaptık evlendiğinde cektim kendimi..
nişanlılıkta yaptıgını es gecelim o zaman..
sizi topa tuttugumu dusunmeyın sakın..
sadece katılmadıgımı one suruyorum..
Bir erkekle evli olduğunu bile bile beraber olmak bu kadar kolay olmamalı.
Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.
E işte sorun da orada,kadın zaten adam evlendikten sonra aradan çekilmiş ki.
Yani aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama benim düşünceme göre bu evliliği bitiren sadece konu sahibinin eşi olmuş.
kadın istemiyorsa neden hala görüşüyor o adamla bir şekilde? Gerçekten görüşmek istemeyen insan numarasını değiştirir bir şeyler yapar gene de izin kaybettirir. Bir de utanmadan mesaj çekmiş. "karın böyle yaparsa s...k" diye. O yüzden o da erkek kadar suçlu ve yuvanın dağılmasına sebep olmuş.
oyle bir yazmıssınızki o kızı bu derece koruyup savunmanızdan sizi konu sahibının esinin gorustugu kız arkadas oldugunuzu dusunmekten kendımı alamadım dogrusu...
kıllandırmayın la beni şimdi zaten psikopata bağlamışım
Bence konu sahibi de suçlu olabilir,sonuçta nişanlışıyla evlenerek onca zamanlık beraberliği zedelemiş,insanları çıkmaza sokmuş,adamı alkolik yapıp gayrimeşru ilişkideki kadını kötü kadın pozisyonuna düşürmüş,olacak şey değil..
Bence konu sahibi de suçlu olabilir,sonuçta nişanlışıyla evlenerek onca zamanlık beraberliği zedelemiş,insanları çıkmaza sokmuş,adamı alkolik yapıp gayrimeşru ilişkideki kadını kötü kadın pozisyonuna düşürmüş,olacak şey değil..
buna bayıldım işte bak bende hata nerde diyordum
ha bide konuda ekleyemedim hassas noktalar daha çok mesela evlendiğimizden beri maaş almamış eve para getirmeyişi olabilir...
buna bayıldım işte bak bende hata nerde diyordum
ha bide konuda ekleyemedim hassas noktalar daha çok mesela evlendiğimizden beri maaş almamış eve para getirmeyişi olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?