Mrhba arkadaşlar konuyu kuzenim için açıyorum. Kuzenim 5 senelik evli 2 çocuğu var eşi işten eve evden ise birisi. Kuzenim suan şehir dışında bugün eşinin instagram aratmasinda bi akrabalarinin kızını arattigini görmüş baya uzak bi akraba, bu kadın herkese yaklasmaya çalışan çokta iyi bi kız degil. Eşine soruyor ve su cevabi alıyor ben bi çok insana bakıyorum ne var bunda daha önce öyle bişeyle hiç karsilasmamis şimdiye kadar eşine güveni tamdır, çünkü böyle insanları sevmez eniste eşini aldatan insanlarla bile konuşmayan bir tiptir. Bu aralarda kuzene baya ilgisiz mesela kız seni çok özledim çok seviyorum diyor aldığı cevap hiimm öylemi. Veya daha güzel birsey söylesin çok mutlu oldum saol"gibi cevaplar asla karşılığı yok. Bugün işte kuzen o kızı neden arattigini sorunca evet sonuç ne ne diyorsun,ne yapacaksın arattiysam tarzı cevaplar alıyor. Ve bu eniste sürekli böyle tartismalarda napacaksin benimi bosayacaksin benim kimseye eyvallahim yok diyor. Şimdi kuzenimin sorusu şu bu adam hep böyle diyerek evet bosanalim cevabinimi bekliyor kendisi daha önce evlenip ayrıldığı için boşanmak istiyorda millet ona suç bulmasın diye kuzeninmi demesini bekliyor. Bide şu var eklemeyi unuttum herkese söyle sucumu herkes bilsin kizlara bakıyor de demiş bunlar ne demek yorumlarsaniz seviniriz şimdiden tesekkurler.