-
- Konu Sahibi Firindatavuk_
Arkadaşlar ben bakireyim evet bakireyim. Ne birinin elinden tuttum nede öpüştüm. Başlarda yani 20 li yaşlarda çok önemli değildi. Öyle herkesle beraber olamam ben. Hep özel, değerli birini bekledim ama öyle biri karşıma çıkmadı. Niye hiç bir şey olmadı?, yaşamadın? sevgilin olmadı?
Seks ve ceza by firintavukRus edebiyatı giriş paragrafı adeta. Boşverin siz seksi falan hiç edebiyata ilgi duydunuz mu?
Niye sordun bchxhhxNerdesin canım hangi sehirdesin?
Ben bakireyim ebet bakireyim dedi diye mi hxhxhxhRus edebiyatı giriş paragrafı adeta. Boşverin siz seksi falan hiç edebiyata ilgi duydunuz mu?
Çok güzel devrik cümleler, adeta bir monolog içinde. Ben beğendim sjfgijfgki. Sorgulama, iç hesaplaşma bir rus klasiğinden beklediğim herşey fırında tavukta var.Ben bakireyim ebet bakireyim dedi diye mi hxhxhxh
Yardımcı olmak icinNiye sordun bchxhhx
Hfjfhfhfhhfjfjjfjjf işte beklenen cevap jfjfjfjhfjfjfjYardımcı olmak icin
Nasi yardımcı olursunuz cok merak ediyorumYardımcı olmak icin
Yazik baksana nasıl isyanlarda kıyamadımNasi yardımcı olursunuz cok merak ediyorum
bu topic gittikçe tuhaf noktalara gidiyorNasi yardımcı olursunuz cok merak ediyorum
Ben bakire değilim banada yardımcı olabiler misinizYazik baksana nasıl isyanlarda kıyamadım
Ne dmeek tabikiBen bakire değilim banada yardımcı olabiler misiniz
İş bulmazsanız dışarı da çıkamayacaksınız ,nasıl seviseceksiniz anlamadım?Kreş öğretmeni çocukları sevmiyorum o yüzden çalışmak istemedim Ailem mecbur ettiği için okudum Başka işlerde çalıştım şu anda işsizim
Ya gözümde kemerli memerli cok agir sahneler canlaniyo Allani siversen yapman gari bfbhfjdbbfNe dmeek tabiki
Off şermin hep korkunçlu seyler hatrlatıyosun yok banlanırsın yok g.tünü pıçahlarlar