- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Bu başlığı bi bayan açmıştı,sanırım sahte hesapmış vs. tek şikayet edende o oldu zaten.yani başlık değişebilir hasta yorumları olabilir.geri kalan kimse şikayet için yada doktoru kötülemek adına bişi yazmadı buraya.herkes memnuniyetini yada memnun olmadığı yönleri yazıyo ki,buda bence olması gereken.evet doktor bey olacağı söylüyo ve gereksiz beklentilerden uzak tutuyo insanı.Fakat kemik çıkıntısı vs.olabiliyor bende olduğu gibi.ama bu demek değil ki bu doktorun yaptığı burunlarda hep böyle problemler var vs.bende bunu her seferinde söylüyorum yaptığı çok güzel burunlarda gördüm benim şanssızlığım sanırım düzeltirmi bi fikrim yok henüz gitmedim yanına.Ben doktor beyi çok iyi buldum ilk gittiğimde. Güleryüzlü. Herşeyi önce bi anlatıyor, sonra hastayı dinliyor sakince. Ve güven veriyor. Ameliyat öncesi olumlu düşünmek, doktora güvenmek biraz da burun yapısının elverdiği ne ise sonucun o olacağına ikna olmak , imkansızı istememek yararımıza olur diye düşünüyorum. Hem doktor da kendisine güvenildiğini hissederse daha severek yapar işini, olumlu duygularla yapar ve sonuç iyi olurAlabalik32 hanımda olduğu gibi.
10 kiside 1 kisi sorun cikti diye herkeste olacak diye birsey yok. Ufak tefek puruzler cikabilir. Esabil bey tecrubeli bir doktor kafaniz karismasin. Beklentide cok onemli bu konuda. Cilt yapiniza burun seklinize gore beklenti icine girin. Ben 2 doktor tarafindan reddedildim kalin ciltliyim diye. Esabil beyde basindan herseyi soyledi 19 subatta ameliyatimi oldum. Simdilik cok memnunum. Herseyden onemlisi rahatca nefesimi alabiliyorum.Arkadaşlar merhaba Esabil beye annemle birlikte ameliyat olmak istiyorduk tetkiklerimizi falan hep yaptrmştk ama şu son konuşmalar kafamızı çok karştırdı amelyat olan arkadaşlar memnun musunuz yeniden kemik falan çkanınız oldu mu yani fotoğraflarnız falanda varsa atabilir misiniz?
10 kiside 1 kisi sorun cikti diye herkeste olacak diye birsey yok. Ufak tefek puruzler cikabilir. Esabil bey tecrubeli bir doktor kafaniz karismasin. Beklentide cok onemli bu konuda. Cilt yapiniza burun seklinize gore beklenti icine girin. Ben 2 doktor tarafindan reddedildim kalin ciltliyim diye. Esabil beyde basindan herseyi soyledi 19 subatta ameliyatimi oldum. Simdilik cok memnunum. Herseyden onemlisi rahatca nefesimi alabiliyorum.
Tahlil sonuclari ciktiginda once anestezi size ameliyat olabilir kagidi verecek. Anestezici sigaradan tutunda kullandiginiz ilaclara kadar not aliyor zaten. O kagidida Esabil beye vereceksiniz ameliyat gunu verecek size. Ameliyat gunu servis kisminda calisanlarda soruyor herseyi.Doğru diyorsunuz aslında yani ben öyle mükemmel bişi olsun demiyorum baya kemerli bi burnum var ama kısa da hani düz olsun yeter mantğndaym bide benim annem numunede olmuştu 3 kere adam bi türlü doğru düzgn yapmadı son ameliyatında sol tarafnda ki kemiğe dokunmadğnı açkca söylüyo annemde olucak bu son olsun iyi olsun istiyoruz ondan bu kadar kafama takmştm ama bakalım bende yarın gidicem tahlil sonuçlarmı alıcam birde ben b12 ve d vitamini eksikliğinden ilaç kullanıyorum bunu söylemli miyim sizce?
Tahlil sonuclari ciktiginda once anestezi size ameliyat olabilir kagidi verecek. Anestezici sigaradan tutunda kullandiginiz ilaclara kadar not aliyor zaten. O kagidida Esabil beye vereceksiniz ameliyat gunu verecek size. Ameliyat gunu servis kisminda calisanlarda soruyor herseyi.
Esabil bey bilgisayarinda herseyi goruyor zaten. Ameliyat olacaginiz gunde soruyorlar. Ailenizdeki hastaliklardan tutun kullandiginiz ilaclara kadar soruyorlar.Teşekkür ederim ilk önce ilginizden dolayı ve özellikle esabil beye dememe gerek yok yani anestezici zaten soruyormuş o esabil beyi bilgilendirir diyi mi bu konuda?
Esabil bey bilgisayarinda herseyi goruyor zaten. Ameliyat olacaginiz gunde soruyorlar. Ailenizdeki hastaliklardan tutun kullandiginiz ilaclara kadar soruyorlar.
Rica ederim. Kafaniza takilan herseyi sorabilirsiniz.Peki çok teşekkür ederim tekrardan
Merhaba geç iş olsun sorun çözülmedi ise kendi doktorumu öneriyorum sizeAlabalık merhaba.Ben elenor.Forumda yeni oldugum ve pek kullanmayı beceremedigim için yanlışlıkla hesabımı kilitlemeyi becerdim.Bu yeni hesabım..Sağlık olsun diyelim.
Sorularına cevap veriyim;
1 buçuk yıl sonra gitmedik.Ameliyat 1 buçuk yıl oldu.Hatta belki de 2 yıla yakın olmuştur.Periyodik olarak hep gittik.7 ve 10. günler 1. ay 3.ay çağırdı hep.Resimler falan çekti.Ve o günlerde bizi hep geçiştirdi ve tavırları artık bunalttığı için en son konuşmamız 8.aydı ve ipler orada koptu zaten.O konuşmada da yapmayacagım dedi açıkca.Başkası yaparsa yapsın,bilemem dedi.
Resim atamam.Hem ne diyeyim senin uf olmuş burnunu foruma atacagım poz ver mi diyeyim.Zaten her şey olabildigine kötü gidiyor.Bunları da zaten bunaldıgım için yazdım.Gittigimiz her yer astronomik fiyatlar çıkarıyor.
Sana da şimdiden geçmiş olsun.Umarım her şey gönlünce ve istedigin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?