malesef o olumlu yorumları beni de etkilemişti ama yanılmışım burdaki herkesin her dediğine bakmamak lazım çok mu kötü bin şükür iyi ama bayılmıyorum da burnuma ...bigunmutlaka 'Siz burnum özürülü burnu gibi oldu diyen miydiniz acaba' ? Sizin hep olumlu yorumlarınız bizi çok etkilemişti açıkcası..
Canim benim o uyelik kotuleme amacli belli ki. Kiz kardesi Esabil beye ameliyat olmusta burnu estetik budalasi manken burnu gibi olmusmus o nasil oluyorsa. Gosterin fotosunu dedik gostermedide.malesef o olumlu yorumları beni de etkilemişti ama yanılmışım burdaki herkesin her dediğine bakmamak lazım çok mu kötü bin şükür iyi ama bayılmıyorum da burnuma ...
bilemiyorum abla burada herkes kendine göre yorum yapıyor.kimsenin günahını alamam ama çok iyiydi şöyleydi böyleydi dememeye özenle dikkat ediyorum.kimseyi etkilememek adına...fakat bazıları bunu yapıyor yok ayrıntılı ayrıntılı anlatmalar yardımcı olmalar falan aldanmayalım herkesin kendine göre burun yapısı iyileşme süreci var herkesi dikkate almamak gerekCanim benim o uyelik kotuleme amacli belli ki. Kiz kardesi Esabil beye ameliyat olmusta burnu estetik budalasi manken burnu gibi olmusmus o nasil oluyorsa. Gosterin fotosunu dedik gostermedide.
Ben hep bunu soyluyorum. Herkesin burun yapisi cilt yapisi farklidir. Doktordan sihirbazlik beklememek gerek.bilemiyorum abla burada herkes kendine göre yorum yapıyor.kimsenin günahını alamam ama çok iyiydi şöyleydi böyleydi dememeye özenle dikkat ediyorum.kimseyi etkilememek adına...fakat bazıları bunu yapıyor yok ayrıntılı ayrıntılı anlatmalar yardımcı olmalar falan aldanmayalım herkesin kendine göre burun yapısı iyileşme süreci var herkesi dikkate almamak gerek
evet abla aynen ama bekliyoruz işte o kadar eziyete acıya değsin diye iki burun deliğini eşitlemek zor olmasa gerek en basiti :)))Ben hep bunu soyluyorum. Herkesin burun yapisi cilt yapisi farklidir. Doktordan sihirbazlik beklememek gerek.
Yok canım ben kimseye bişi demedim zaten kendi problemimi paylaştım.Canlar kimse ustune alinmasin lutfenMechanicx ortaya konustu sahsa konusmadi.
Sana demedim zaten :)) Ortaya yazdim. Yazan arkadasta ortaya yazdi.Yok canım ben kimseye bişi demedim zaten kendi problemimi paylaştım.
o burunda doktor şaheser yaratmış zaten bişey demiyorum ona 6 ay 1 yıl oturması zaman alır diyor doktor zaten.Bunu da göze alıyoruz zaten siteye girdiğimde direk sizin bi ton yorumlarınızı okudum A....dan Z ...ye mesaj da attım hatta size kaale almadınız ona rağmen çok etkilendim hikayenizden yok böyle güüzeldi şöyle güzeldi ameliyat öncesi şöyle ameliyat sonrası böyle demenizden sizin gibi bi burnum da yoktu üstelik ondan sonra gittim doktora ben tabiki sonrasında sıkıntınızda olacak begenmediğiniz yerde belki ama o kadar abartmaya gerek yoktu demek istediğim burnum kötü mü değil bin şükür ama kusurlar var NETTT...onun için hocayı sevmeme rağmen ne yerdim ne övdüm...Iyide yalan mi soyledik o an nasil hissediyosam onu yazdim her ani mi paylastim bi laf atip ortadan kaybolmadim alcim cikti ve burnuma bayildim o ilk anki sevincimi tarif edemem hemen hicaya mesaj attim mukemmel etesi olmustu hersey superdi zaman gectikce odemler arttikca burun delikleri yamulmaya sekli bozulmaya basladi bi ara bu ne bicim is deyim cok taktim kafaya deliklerin biri yuvarlak digeri dik ve uzundu cok cirkin ve cok belirgindi
Nasil en basta cok iyi cok memnunum diye soylediysem sonrasinda yasadigim sorunlarida tum samimiyetimle acik acik yazdim
Suanki haline gelince genel durum iyi aradan gecti 1.5 yil aneliyati olduguma pisman degilim hatta iyiki diyorum cunku oncesi cok kotuydu cok guzel olmamakla birlikte alistim seviyorum deliklerde odemler gectikce duzeldi gozd batmiyor
aynen öyle abla ama alındı oda sitede görüşlerini beyan edenlerden biri benim gibi mutlaka sizde okumuşsunuzdurCanlar kimse ustune alinmasin lutfenMechanicx ortaya konustu sahsa konusmadi.
Okumazmiyim. Bastan sona okudum. Halende her yeri takip ediyorum :))aynen öyle abla ama alındı oda sitede görüşlerini beyan edenlerden biri benim gibi mutlaka sizde okumuşsunuzdur
O şikayet bende de var ama ben de hiçbir şekilde yer değiştirmiyor. Ses geliyor kıkırdak gibi ama ben de sizde olduğu gibi tümsek oluşmadı. Yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Benim burun ucunun şişliği rahatsız ediyor. Yaptığım masajdan mıdır bilmiyorum burnum 1.5 -2 ay civarı düşük duruyordu ödemler gittikçe burun kalkmaya başladı. Burun delikleri de büyümeye başladı ki küçükken çok kötü görünüyordu. Benim sol tarafta bombe gibi mercimek tanesi gibi bir şişlik sizdeki nasıl bilmiyorum. İlk aydan beri var ve hiçbir şekilde küçülmüyor. Esabil beye 3. ayda kontrolde sordum dokunmadı bile ödem dedi geçti. Geçen hafta mesaj attım hocam siz ödem dediniz ama bu geçmiyor 5 ay oldu dedim. Hocamızda gel bir bakalım dedi . Bir iki haftaya yanındayım inşallah. Bu arada burun ucu inceldikçe daha iyi görünmeye başladı benim. Eskisinden kötü ama en azından artık her aynaya baktığımda ağlayacağım kadar da kötü görünmüyor. Belki şişler tamamen inince güzel olur.Ya bi benimkinde mi sorun var acaba.5 ay oldu sağ tarafta kemik değilse bile kıkırdak gibi bişi var.bastırdığımda ses geliyor yan düzeliyor ama önden çıkıntı oluyor bu seferde.yani bu aya kadar şekil belli olur sanırım okuduğum kadarıyla.6.ay bitince gidicem kontrole ama korkuyorum düzeltme yapamam derse diye
Canım benimde yer değiştirmiyor hocaya sorduğumda oraya bastırarak masaj yapmamaı söyledi oraya bastırdığımda sanırım o kıkırdak bu seferde öne kayıyor ve kemer gibi duruyor.yani kemerim hala var görünüyor.6 ay dolunca kontrole gel demişti ama bu geçici bişi değil gibi.umarım düzeltir lokal bi işlemle falan yoksa kafama çok taktım artık dışardanda belli herkes söylüyor.kemer kısmı şiş gibi diye.umarım dediğin gibi 1 yıl sonra boşa üzülmüşüz deriz.umarım benimde burun ucum incelir ve biraz kavisli görünür.şuan kavisi ve kalkıklığı tamamen yok oldu çünkü.O şikayet bende de var ama ben de hiçbir şekilde yer değiştirmiyor. Ses geliyor kıkırdak gibi ama ben de sizde olduğu gibi tümsek oluşmadı. Yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Benim burun ucunun şişliği rahatsız ediyor. Yaptığım masajdan mıdır bilmiyorum burnum 1.5 -2 ay civarı düşük duruyordu ödemler gittikçe burun kalkmaya başladı. Burun delikleri de büyümeye başladı ki küçükken çok kötü görünüyordu. Benim sol tarafta bombe gibi mercimek tanesi gibi bir şişlik sizdeki nasıl bilmiyorum. İlk aydan beri var ve hiçbir şekilde küçülmüyor. Esabil beye 3. ayda kontrolde sordum dokunmadı bile ödem dedi geçti. Geçen hafta mesaj attım hocam siz ödem dediniz ama bu geçmiyor 5 ay oldu dedim. Hocamızda gel bir bakalım dedi . Bir iki haftaya yanındayım inşallah. Bu arada burun ucu inceldikçe daha iyi görünmeye başladı benim. Eskisinden kötü ama en azından artık her aynaya baktığımda ağlayacağım kadar da kötü görünmüyor. Belki şişler tamamen inince güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?