• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak

Canım benimde yer değiştirmiyor hocaya sorduğumda oraya bastırarak masaj yapmamaı söyledi oraya bastırdığımda sanırım o kıkırdak bu seferde öne kayıyor ve kemer gibi duruyor.yani kemerim hala var görünüyor.6 ay dolunca kontrole gel demişti ama bu geçici bişi değil gibi.umarım düzeltir lokal bi işlemle falan yoksa kafama çok taktım artık dışardanda belli herkes söylüyor.kemer kısmı şiş gibi diye.umarım dediğin gibi 1 yıl sonra boşa üzülmüşüz deriz.umarım benimde burun ucum incelir ve biraz kavisli görünür.şuan kavisi ve kalkıklığı tamamen yok oldu çünkü.
Senin burnun kemer yerinde mi şişlik benim tam ucunda ve hiç oynamıyor ama etin içinde şişlik onu hissediyorum

Senin burnun kemer yerinde mi şişlik benim tam ucunda ve hiç oynamıyor ama etin içinde şişlik onu hissediyorum
Kemer kısmında ve sağ yanda.kıkırdak gibi bişi sanırım.normal ödem değil belli yani.eğri gösteriyo oda ve hala kemer varmış gibi duruyor.sizin burnunuz gayet iyi görünüyor şimdiki fotolarda ödem var sadece onlarda inince güzel durur.benim kavis bile kalmadı bu şişlik yüzünden sanırım.yada kavis hiç yoktu bikemiyorum.ben hafif kavis istemiştim oysa.

Kemer kısmında ve sağ yanda.kıkırdak gibi bişi sanırım.normal ödem değil belli yani.eğri gösteriyo oda ve hala kemer varmış gibi duruyor.sizin burnunuz gayet iyi görünüyor şimdiki fotolarda ödem var sadece onlarda inince güzel durur.benim kavis bile kalmadı bu şişlik yüzünden sanırım.yada kavis hiç yoktu bikemiyorum.ben hafif kavis istemiştim oysa.
Canim sen bana ozelden atarmisin fotolarini merak ettim yine.

Benim yanlardan kavisli dururken önden düşük duruyordu ilk 3 ay . Bütün ödem muhtemelen burnun ucuna toplanmıştı. Üstelik ben ince deriliyim . Sizde de öyle bir şey olabilir . Benim fotolarıma baktıysanız burnum benim de yamuk ve bende de kikirdak gibi bir şey var ama kemer kısmında değil fotolarıma baktıysanız burnum sağ tarafında tam benin altında mercimek tanesi kadar şişlik. Aşırı sert ve ses çıkartıyor. Kikirdak diye korkmuyor değilim . Her şey olacağına varır benim düğünüm olmasa ben takmam da 4 ay sonra düğünüm var. Olmasaydı biraz bekler kusurlu olan taraflarını bir şekilde duzelttirmeye çalışırdım ama vaktim yok

Benim burun 3 aydan sonra kalkmaya başladı. Ama yandan değil önden kalkık durmaya başladı. On profil hala da sis yan duvarlar da sis bakalım umarım herkesin istediği gibi olur

Benim burun 3 aydan sonra kalkmaya başladı. Ama yandan değil önden kalkık durmaya başladı. On profil hala da sis yan duvarlar da sis bakalım umarım herkesin istediği gibi olur
İnşaAllahhhhh.. bende ilk başlarda sanki hafif kavis vardı şuan düz iniyor doğal olsun istemiştim ama bukadarda değildi yani hafif kavis hafif kalkık olsun demiştim ama maalesef hem düz iniyor hem kalkıklık yok.yinede bi umut bekliyorum.sizinkinde fotolarda anlayamadım normal gibi gözüküyor benimkide fotoda bazen belli olmuyor ama normalde baya belli herkes anlıyo yani.

Benim de tam tersi fotolarda belli oluyor . Tam karşı profilden o şişlik burnu yamuk gösteriyor. Neyse olan olmuş diyorum artık saçlarım da beyazlar çıkmaya başladı gencecik yaşımda . En kötü 1 ay sonra lokalla sorunlarıma bir şekilde çözüm bulurum diye umuyorum . Güzel gelin olalım dedik eskisinden kötü olacak bu gidişle:) Allah sağlık versin gerisi bir şekilde hallolur .Ben en çok aslında iki burun deliğinin tam ortası var orası geniş duruyor ona sınır oluyorum . Özellikle gülümserken burun ucu iyice genişliyor. Bir de ne hikmetse yakından çektiğim fotolar güzel uzaktan çentiklerim çirkin çıkıyor . Tam oturana kadar bunlar olacak sanırım sabırla beklemekten başka çare yok

Canim sen bana ozelden atarmisin fotolarini merak ettim yine.
20180303_233718.jpg 20180303_233702.jpg 20180303_233621.jpg
Bu şekilde canım fotoda önden belli sanırım.ama normalde burdakilerden daha net belli.fotoda tam çıkmıyo.öndende hiç kalkıklık yok zaten.5 aydan sonra bi değişim olurmu onuda tecrübeli arkadaşlar bilirler ama ümidim kalmadı.

Eki Görüntüle 2118757 Eki Görüntüle 2118758 Eki Görüntüle 2118759
Bu şekilde canım fotoda önden belli sanırım.ama normalde burdakilerden daha net belli.fotoda tam çıkmıyo.öndende hiç kalkıklık yok zaten.5 aydan sonra bi değişim olurmu onuda tecrübeli arkadaşlar bilirler ama ümidim kalmadı.
Evet onden daha belli. Yandan da hafif belli o kemer dedigin yer Benimde kalkiklik indi. insallah daha fazla inmez. Onden benimde uzun duruyor. Eski fotolara bakinca su şiş hali bile guzel geliyor.

Evet onden daha belli. Yandan da hafif belli o kemer dedigin yer Benimde kalkiklik indi. insallah daha fazla inmez. Onden benimde uzun duruyor. Eski fotolara bakinca su şiş hali bile guzel geliyor.
Eskiye göre evet iyi diyoruz başta ama sonuçta okadar eziyetede değsin istiyor insan.şuan çok mutsuzum

Senin yazdiklarini okuyunca inan cok uzuluyorum. Acaba bende de olurmu diye korkuyorum inan. Insallah cabuk duzelir.
Herkeste olacak diye bişi yok burda güzel burunlarda çok.bu benim şanssızlığım umarım sende bi sıkıntı çıkmaz.umatım benimkide bi şekilde düzelir hallolur.

Kızlar esabil hocanın ameliyattan sonra tekrar düzeltme yaptığı birileri var mı acaba.yani lokal anestiziyle falan.yada tekrar bi revizyon vs.

Aslında o arkadaşta ilk ameliyat olduğu zamanlar burnumda beğenmediğim şeyler var ama esabil hocamı çok seviyorum diyenlerdendi.sonra burnunun genişliği geçmeyince revizyon için para istemiş sanırım esabil bey ondan sonra memnun olmadığını belirtti.yani ilk ameliyat sonrası herkes heyecanla beklentiyle yorum yapıyor tecrübeli ameliyattan aylar sonra mesaj atanlara bakmak lazım.benimde daha 4 ay oldu bugüne kadar genel anlamda memnunum dedim ama şuan resmen kemer var herkes söylüyor.yinede umutla bekliyorum umarım gerçekten ödemdir pek umudum olmasada..herkesin gönlüne göre olsun inşaAllah
Merhaba ben doktoru hala cok seviyorum benden 2. Kez ameliyat parası ıstedıgi icin kotulemedım neyse onu yazdım ilk basta heyecanla anlamıyorsunuz dedım zaman gectıkce ortaya cıkıyor dedım pazartesi gunu yanına gideceğim hala seviyorum yaparsa ya da yapmazsa ben kısısel kotulemedım zaten hakkım yok benim istedıgım burun degıl malesef kötü cok kötü

Merhaba ben doktoru hala cok seviyorum benden 2. Kez ameliyat parası ıstedıgi icin kotulemedım neyse onu yazdım ilk basta heyecanla anlamıyorsunuz dedım zaman gectıkce ortaya cıkıyor dedım pazartesi gunu yanına gideceğim hala seviyorum yaparsa ya da yapmazsa ben kısısel kotulemedım zaten hakkım yok benim istedıgım burun degıl malesef kötü cok kötü
merhabalar Zaten bende kötülediniz demedim memnuniyetsizliğini belirtti dedim.esabil beyle burada hiçkimsenin kişisel bi problemi yoktur heralde herkes olumlu yada olumsuz yorumunu estetik sonrası beklentisinin karşılanıp karşılanmadığını yazıyor.dediğinize katılıyorum heyecanla yapılan yorumlara değil aylar sonra yapılan yorumlara bakmak lazım.benimde sorunlarım var mayısta gideceğim yanına yapar yada yapmaz orasını bilemiyorum.bekleyip görücem.siz revizyon düşünüyor musunuz hatırlıyorum sanırım geniş duruyordu önden.

merhabalar Zaten bende kötülediniz demedim memnuniyetsizliğini belirtti dedim.esabil beyle burada hiçkimsenin kişisel bi problemi yoktur heralde herkes olumlu yada olumsuz yorumunu estetik sonrası beklentisinin karşılanıp karşılanmadığını yazıyor.dediğinize katılıyorum heyecanla yapılan yorumlara değil aylar sonra yapılan yorumlara bakmak lazım.benimde sorunlarım var mayısta gideceğim yanına yapar yada yapmaz orasını bilemiyorum.bekleyip görücem.siz revizyon düşünüyor musunuz hatırlıyorum sanırım geniş duruyordu önden.
Ben kesinlikle dusunuyoRum cunku burnum gercekten kötü pazartesi insallah konusmaya gıdecegım

Back