Arkadsşım madem bu kadar olumsuzlukla karşılaştın neden oldun zaman?bigunmutlaka 'Siz burnum özürülü burnu gibi oldu diyen miydiniz acaba' ? Sizin hep olumlu yorumlarınız bizi çok etkilemişti açıkcası..
Ar
Arkadsşım madem bu kadar olumsuzlukla karşılaştın neden oldun zaman?
Devlet hastaneleri ödemeyi hemen taburculukta alır esabil hocanın ödemeyi bekletmesi tamamen anlayışındandır.Açıkçası soğuk davranması 3.aydan sonra başladı benim açımdan.ondan öncede övmedim ama kötüde diyemem.mesela ödeme konusunda falan bunaltmadı.devlet hastaneleri genelde böyle olduğu için öyle deyip geçiştirdim.burnuma gelince evet eskisinden iyi ama sanırım düzelmesi mümkün olmayan şeyler var.bazılarını ücretsiz düzeltmiş düzeltirmi onuda 6.ayda görücez.sizede çok geçmiş olsun diyorum çok zor bi süreç gerçekten olup bitmiyor.insanın psikolojisi bozuluyor.
Ben zaten anlayışına laf etmedim sanırım yanlışlık oldu tam tersi o konuda anlayışlı davrandı yazdım hatta ben vermek istediğimde kendisi öteledi.benim devlet hastanesi anlayışı dediğim doktorların çok ilgili davranmamaları anlamında.yani devlet hastesinde zaten ilgili doktor çok az.Devlet hastaneleri ödemeyi hemen taburculukta alır esabil hocanın ödemeyi bekletmesi tamamen anlayışındandır.
Bazıları galiba çay kahve ikram edilsin istiyorlar bende sana katılıyorum devlet hastaneleri çok yogun ve ben esabil hocanın sabrına diyecek birşey bulamıyorum ben her gittigimde kontrollerde bile asla giriş bile yaptırmadan ilğilendi.B
Ben zaten anlayışına laf etmedim sanırım yanlışlık oldu tam tersi o konuda anlayışlı davrandı yazdım hatta ben vermek istediğimde kendisi öteledi.benim devlet hastanesi anlayışı dediğim doktorların çok ilgili davranmamaları anlamında.yani devlet hastesinde zaten ilgili doktor çok az.
Sen de 6.ayında sorunsuz bir şekilde düzelyrceğinden eminim hatta bence şimdisen 3 ay sonraya gün al derim geçmiş olsun.B
Ben zaten anlayışına laf etmedim sanırım yanlışlık oldu tam tersi o konuda anlayışlı davrandı yazdım hatta ben vermek istediğimde kendisi öteledi.benim devlet hastanesi anlayışı dediğim doktorların çok ilgili davranmamaları anlamında.yani devlet hastesinde zaten ilgili doktor çok az.
İnşaAllah canım kontrole gittim ama masaja devam etmemi 6 ay dolunca gelmemi söyledi hoca.bakalım inşaAllah ya kendiliğinden düzelir bu süreçte yada düzeltir.bakalım 6.ayı bekliyorum.Sen de 6.ayında sorunsuz bir şekilde düzelyrceğinden eminim hatta bence şimdisen 3 ay sonraya gün al derim geçmiş olsun.
Ben de bu doktora ameliyat oldum . Malesef 4.5 ay olmasına rağmen keşke demedigim bir gün dahi olmadı. Burun ucum çok kaba görünüyor hala sis inşallah sis olduğu için ucu kaba duruyordur . Ama estetik olmuş gibi durmuyor benim ki kaba geniş duruyor burun ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?