Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak

Kanada teşekkür ederim. işte bende ameliyata karar vermeden popülerliktten uzak durmaya çalışıyorum.Ama bilgi de bulamıyorum.Bu gibi eleştiri,övgü ,düşünce yorumlarını arıyorum ama bulamıyorum.Genelde sohbet.

Özellikle eleştiriyi ögrenememişiz.Anayasa bile eleştiri hakkını ifade özgürlügünü insana tanıyor ama eleştirene çat diye saldırıyorlar.
Baktıgım her hocada durum böyle. hocama öyle deme,karalama,çirkin konuşma,hakaret etme :) İstisnasız baktıgım her doktorun sayfasında böyle bir savunucu kitle oluşmuş.Ve eleştirene saldırıyorlar.
Saldırı oluncada hasta doktor agındaki bilgilere ulaşamıyoruz çünkü kimse yazmak paylaşmak istemiyor.Esabil hocayı düşünüyorum ama hocanın 600 sayfası var toplasan 10-15 kişinin burnu arasında dönmüş muhabbet.Böyle bir beyin fırtınası ortamı olmadıgı için hep şişirme yanlış bilgiler.Neyse araştırmaya devam. Hoca hakkında önerilerinize düşüncelerinize açıgım

Tamamen konu altına yazılan yorumlar sinirimi bozduğu için yazıyorum. Eleştireni eleştiren arkadaşlar "Manken burnu diyorsun kötü diyorsun yaaaa" tarzı şeyler söylemiş. Burun estetiğinden beklenen şey tarzla alakalı arkadaşlar. Kimi manken burnu sever kimi(mesela ben) doğal yapılan burunları sever. Manken burnu denen şey kimisine göre ciddi anlamda kabus. Çok soft bir imajı, çok yumuşak bir mizacı olan insana yakışmayabilir de örneğin. İnsanlara kendi zevkiniz üzerinden saldırmayın bence.

Hayır estetik mükemmel burun demek değil. Mükemmellik te görecelidir. Biliyosunuz herkesin burnu hokka değil. Hatta hemen hemen hiç kimsenin. Ama herkes ameliyat olmuyo. Çünkü hokka burun istemiyor aslında insanlar. Bi insan burnunu kemerli ve düşük olmasına rağmen seviyo olabilir. İstediği çok ufak bi kaç çıkıntının düzeltilmesi olabilir. Çok ufak milimetrik te olsa bunun adı estetik oluyormuş. İllaki komple düzeltilmesi gerekmiyo.çünkü bu yüzden yapay oluyo.3 mm lik bi düzeltme de isteyebilir insan.bunun da adı estetik oluyo.yani diyolar ister az ister çok değişiklik iste paradan kaçamazsın.e zaten paradan kaçmıyorum diyosun bu sefer estetiğin dozunu kaçırıyolar.maalesef doktorların gözü paradan başka bi şey görmediği için senin ne istediğini de anlayamıyolar. E bizler de 50 kere ameliyat olmuş olmadığımız için anladığını düşünüp giriyoruz ameliyata. E bi de internette konuyla ilgili görsel bi araştırma da yapamadıysan bilmiyosun işte bilmiyosun

aysbell aynen benimde sinirimi bozdular.Halbuki bırakın insanlar bir derdini anlatsın.Hem biz ameliyat olacaklar bir fikir sahibi olalım.Neden olumsuz düşündügünü anlamak yerine hemen saldırıyorlar.Konu sahibide zaten bıkmış olacak ki ilk sayfada terk etmiş.mesaj attım dönmedi.Ayrıca şuan baktım 'estetik budalası mankenler demiş' bu cümleden manken burnu çıkmaz bence, olumsuzluk olarak yazmış.Esabil beyi aylardır araşrıtıyorum görüştüm,hakkında yazlan 600 sayfayı okudum ve inanın en ufak bir fikir edinemedim.Neden?Çünkü böyle insanlar yüzünden kimse iyi kötü eleştiri,düşüncelerini yazmamış.Hep sohbet muhabbet.Bu saldırgan tutum sergileyen fan club tarzı arkdaşlar bundan vazgeçsin.Kimseyi iyi kötü etkilemesin

Son düzenleme:
Arkadsşım sen zaten bu kadar ön yargı ile bahasettiğin doktora ameliyat olmayı düşünme bence.

Ben 1 gün içinde görüştüm 2 gün ameliyat oldum ama benim doktorum çok iyiydi baya ilgilendi ilk bas ben tedirgin oldum aceleye geliyor falan diye bugün 8.günüm muazzam sis hali bile o kadar güzelki nefes almamda gayet iyi

Yeni trend hafif kemerli ve dogal burunmus. Bizde gorseydik o arkadasin kotu olan burnunu manken burnunu yani. Belki bize cok guzel gozukecekti. Herkesin guzellik anlayisi farkli diye doktoru kotulemek hos degil.

Halbuki bırakın insanlar bir derdini anlatsın.

Konuyu açan siz (elonor), hata ile ikinci üyelikle yazan da siz(yenielenor) şifremi unuttum demişsiniz ama sanırım ciddi bir hafıza sorunu var ve meryem54 ile ters manyal yapan gene siz.

Şimdi sizin samimiyetinize nasıl inansınlar ?

Supersiniz Kazen bey. Yazdiklari tutarsizdi zaten. Estetik budalasi manken burnu nasil oluyorsa artik.. Tuhh goremedik su burunuda :))

ayrı hesapmış, sahte hesapmış bilmem ama benim bi tanıdığım da kendisine ameliyat oldu...10 metre öteden bağırıyor burnu; ben kötü bir ameliyat ürünüyüm diye.... derdim elbette bir doktoru karalamak falan değil ama o burna şahit olunca üzülüyo insan

Ben estetigim dememesi icin orasini soyle yap burasini soyle yap denmeyecek o zaman. Dogal bir burun istiyorum denecek.

Ben estetigim dememesi icin orasini soyle yap burasini soyle yap denmeyecek o zaman. Dogal bir burun istiyorum denecek.

bana neden çıkış yapıyorsunuz ki, hastanın doktora ne dediğini nasıl bir burun istediğini bilmiyorum, sadece kötü göründüğünü söyledim.

Ben hocaya görüşmeye gidip doğru dürüst konuşmadan tahlilleri yap gel dediği için içime sinmedi, Ankarada başka bir hocaya ameliyat oldum 3 ayı geçti yinede kötü deil ve memnunum zaman ne gösterir bilemem, ama Bu hocaya bir arkadaşım ameliyat oldu, onunda çok yeni henüz, soğuk bulduğum için eledim hocayı. Büyük beklentilerle girmeyin ameliyata sonuçta burun yüzün ortası , hocada ekmeğinin peşinde karalama amaçlı yazmadım.

Simdi oraya devlet hastanesi oldugu icin bir anlik hevelse giden gun alip gitmeyen o kadar cokki esabil bey once tahlilleri bi yaptir ondan sonra ayrintilari konusur gun veririm diyor ve kendince hakli cogu bi kez gelip bir daha ugramiyor esabil beyin kapida bekleyen o kadar cok hastasi varki ciddi isen tahlili yaptirirsin konusurz kafasinda olmasi cok normal

Bence önce psikiyatristten tahlil istenmeli.bu çok daha önemli kapıda bekleyenlerin paralarını değil ruh sağlıklarını düşünmeli önce.

annem de öyle diyor. plastik cerraha gidecegine kendine psikolog bul da burnunla baris
Lütfen burnunuzun ön planda çıktığı ve hoşunuza gitmeyen fotoğraflarınıza bakmak ve ameliyat olmayı düşünmekten ziyade güzel çıktığınızı düşündüğünüz fotoğraflarınıza ve anlarınıza odaklanın. Güzel çıktığınızı düşündüğünüz fotoğraflardaki sizsiniz ve beğenmediğiniz burnunuzla. Geri dönüşü olmayan bir operasyon geçirip o güzel fotoğraflarınıza bakıp bakıp kahrolursunuz sonra, burnunuza değil yüzünüzün tamamının güzelliğine odaklanın inanın daha mutlu olursunuz. Ameliyat olup iki haftada atlatılan bir süreç gibi düşünmeyin burun estetiğini, inanın hic kolay değil. Sağlıklıysanız nefes alabiliyorsanız kıymetini bilin ve mutlu olun. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…