Merhaba arkadaşlar.Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak.
Kardeşim estetik ameliyat amacıyla doktor aramaya başladı.Aramaları sonucu ise Esabil EKER'i buldu.Sorup soruşturmaya başladık çünkü yaşı gençti ve genç yaşlarda psikilojisi çok önemli.O yüzden baya sorguladık.
Esasen Doktoru sorarken olumlu yorumlar almamıştık.Örneğin Benim fakülteden arkadaşım Aşırı soguk ve egoist tavırları var ve vazgeçtim demişti.Ama kardeşim internet vasıtasıyla baya etkilenmiş.Reklamlar, abartmalar, sahte övgüler işte sonuç hüsran oluyor.İnternetten etkilenerek hata ettik.
Görüşmeye geçelim..4 gibi ameliyatları bitip görüşmeler yapıyor dendi ve bizde o saati ayarlayıp Sincan'da olduk.
Doktorla ilgili izlenimlerim; gerçekten arkadaşım haklıymış, baya soğuk. Koridordan gelirken bir sürü bekleyenin yüzüne dahi bakmadı.Pat diye odasına girdi.Sıra bize gelince girdik..İçeride yüzümüze bakmıyor,öyle bekliyoruz.Neyse ekrandan başını kaldırdı buyrun falan dedi.Kardeşim anlatmaya başladı ama cidden dinliyor gibi yapıyor,dinlediği falan yok.Bir telefon bir ekran.
NET BİR ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ;PARAYA DOYMUŞ.
Peşin satıcı modunda. Ameliyat günleri 3 ay dolu ve hasta sıkıntısı yok.Özel de her gün ameliyat yapıyor. E, bu adam hastayla ilgilenir mi?Tavırları kısacası beni rahatsız etti.Ama önemli olan yeteneğidir dedim ses etmedim.
Yalandan ayağa kalktı kardeşime işte burayı az kaldıracağız şu bu derken kardeşim zaten dünden tav oldu.Günümüzü de aldık. Ama inanın içime sinmedi.Bunu burnu mahvetti diye falan söylemiyorum.
Ameliyat günü geldi çattı..Küçük bir oda da yatmayı kabul ederseniz ilk sizi alayım dedi.Kabul ettik.Mahkum odası galiba.Ameliyat bitti tamponlar falan alındı birde alçı falan var onların hepsi 7-10 gün arasında tek tek alındı.Başladık beklemeye.
VE;
Tam 1 buçuk sene oldu ve kardeşimin yüzüne söyleyemiyorum ama burun 'estetik budalası' manken burunları gibi...
En son Kendisiyle görüşmeye gittigimizde tabii ki hata kabul etmedi..Düzeltme ihtimaline yer dahi vermedi.O inanılmaz itici ve bilmiş tavırlarıyla yüzümüze karşı 'müdahale etmiyeceğim' dedi.Neden müdahale etsin ki? asistan mı bu adam.Dünya kadar para kazanmış. O-bu-şu umrunda mı olur? uğraşıp hata kabul eder mi?Etmez tabii..Nitekim etmedi de..
Ama Kardeşimin dolan gözlerini görmeliydiniz.Neyse uzatmayacagım olan biten budur.
Rezilligimizle kaldık ve gittigimiz yerler 10 bin liradan kapı açıyor.Bunu vicdaniniza hitaben yazıyorum.Uzak durmanızı sadece tavsiye edebilirim.Bizim canımızı yaktı.Başkasına denk gelsin istemem.
Süreci, her ne kadar sinirli olsam da, biz saygı görmeyip etik olmayan davranışlara maruz bırakılsak da,
saygı, etik ve hukuki değerlere aykırı olmayacak şekilde anlatmaya çalıştım.