• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak

Eskisinden kötü kaba geniş burnum var . Eskisinden kötü olmasa para helal olsun diyeceğim ama gerçekten kötü. Yoksa isim gücüm yok doktoru mu kötüleyeceğim . Bu kişi eleştirmek de çok haklı gerçekten ilgisiz bir doktor . Burnun sol kenarında bombe gibi şişlik var . Hocam bu niye sis kemik mi dedim bakmadı dokunmadı bile burna ödem ödem dedi geçiştirdi.. insan bir dokunur kontrol eder burnu . Umarım çok tecrubelidir de bakmaya ihtiyaç duymamıştır . Hala umudumu kaybetmedim inşallah düzelecek. He bu arada burun ucum çok sis ve indikçe eskiye çok benziyor bu beni umutlandırıyor

Doktor kötü demem için biraz daha zaman lazım benim için çünkü çok sis hala. Eğer iyi olursa da kötü olursa da muhakkak yazacağım bu sayfaya

Tabi ki de eskisinden ıyi olsun diye ameliyat oluyoruz . Ben de o yüzden oldum ki zaten eskisi güzeldi. Biraz daha güzel olsun istedim 5 ay sonra da düğünüm var . Düğünde çok güzel gelin olucam dedim çok ufak bir kemeri gözünde buyuttum . Sonuç hüsran

Allah yardimcimiz olsun gerci bana hic yardımı dokunmadi allahtan bile süphe ediyom artık yalvardım yakardım o anda aklıma tek bisi geldi ameliyata girmeden önce "annende bukadar yalvardın yakardın allaha dua ettin o dua kabul olmadi bu dua acaba nasil kabul olur "dememe ragmen nasil etrafdaki insanlari dinliyip o yere girdim"

Allah yardimcimiz olsun gerci bana hic yardımı dokunmadi allahtan bile süphe ediyom artık yalvardım yakardım o anda aklıma tek bisi geldi ameliyata girmeden önce "annende bukadar yalvardın yakardın allaha dua ettin o dua kabul olmadi bu dua acaba nasil kabul olur "dememe ragmen nasil etrafdaki insanlari dinliyip o yere girdim"
Öyle deme bizim hatamız oldu . Insan hatalarıyla yüzleşebilmeli. Benim eskisi çok güzeldi fotoğraf çekinmeye doyamazdım. Şimdi makine görünce kaçıyorum o kadar kötü görünüyor ama dediğim gibi çok sis. Aklı olan olmasin bu ameliyatı ama inancımi kaybetmedim ne hastalığı olanlar var ıyi bir doktor bulursam belki düzelir diyorum . Ama sis inince belki buna gerek bile kalmayacak . Inşallah herkesin istediği gibi olur

Öyle deme bizim hatamız oldu . Insan hatalarıyla yüzleşebilmeli. Benim eskisi çok güzeldi fotoğraf çekinmeye doyamazdım. Şimdi makine görünce kaçıyorum o kadar kötü görünüyor ama dediğim gibi çok sis. Aklı olan olmasin bu ameliyatı ama inancımi kaybetmedim ne hastalığı olanlar var ıyi bir doktor bulursam belki düzelir diyorum . Ama sis inince belki buna gerek bile kalmayacak . Inşallah herkesin istediği gibi olur

Baska doktor kaburgakıkırdagi diyor haha

Doktoru kötülemek değil ki eskisi ile yenisi arasındaki farkı koy herkes neyin ne olduğunu anlar

Ben soyle soyleyim ben ameliyati okup alcim ciktiginda dunyanin en mutlu insaniydim yillardir kafama taktigim benim psikolojimi mahveden burnum tam istedigim gibiydi ve hep fotoraf koyup doktora minnettar oldugumu yazdim cunku durum buydu doktoru ovmem kendi yasadigim tecrubeden memnun oldugum icindi
Bu surec cok uzun sinra odemler en son burun ucuna dogru indikce zaman gectikce burun deliklerinde sekil bozuklugu artti bi donem gercekten sinirlerim bozuldu bu ne yaa boyle dedim sislikler ucuna indikce ucu meger ondan top gibi buyumuz ve delikler de baya asimetrik alakasiz bi sekil almisti kizdigim zaman bu ne bicim is diye onuda yazdim sonucta ameliyat sureci en cok psikolojini etkiliyor ve bu surecte insan cok gelgitler yasiyor ben kendi icimden gecen yasadigim her ani paylasitim
Suana gelince aradan 1.5 yil gecti
Burnum hayalimdeki gibi kusursuz cok iyi bi estetik operasyon olmasada eskisi halimden bin kat iyi ve alistigimdan da olsa gerek memnunum seviyorum ben cunku oncekini halini takinti yapmistim
Burasi herkesin yasadigi surecleri adim adim anlatip ne yasadigini her acidan anlatmasi icin var doktura guzel biseu demissem su asagiya koycagim fotodan bu hale burnumu getirip beni mutlu ettigi icin eger kizmissam o donemki odemlerin etkisiyle artan kotu gorunumdendir yani korukorune savunmak degil iyisiyle kotusuyle paylasmaktir bu
Son durumu soran arkadaslara son halimi ve oncekinide koyuyorum

Eklentiler

• 2018-02-07_09.06.24.jpg
    2018-02-07_09.06.24.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 857
Yapacak bir şey yok kendimiz gittik hepimiz resitiz. Benim tek amacım insanlar her yoruma inanmasınlar. Burda herkes esabil hocadan çok memnundu ama ben hiç değilim .

Ayşenur diye bir kız vardı kötü diyen tek kişi oydu. Inanmadim ona eski burnu çok kotu olduğu için kötü olmuştur dedim . Meğer tek gerçek konuşan oymuş. Eğer burdaysa ve görüyorsa ondan özür diliyorum . Sana inanmadığım için de kendime çok kızıyorum

Sen de 6.ayında sorunsuz bir şekilde düzelyrceğinden eminim hatta bence şimdisen 3 ay sonraya gün al derim geçmiş olsun.
Siz esabil ekere mi aml oldunuz?

Türkcem herhalde iyi degil estetik demek mükemmel demek degilmi yaw? Gösterisli burun yani?? Madem gösterisli burun istemiyonuz daha ne diye ameliyata yatiyonuz? Bende kimse eskiye göre fark görmedikleri icin kafayi yiyom surda ! Eskisyle yenisiyle arada bi fark yokmus , tek fark eskisine göre önden kalinlasmis diyenler oldu
Bence bu kişiden kişiye değişir. Mesela benim küçük bir kemerim vardı onu aldırdım ve başka da bi şey istemedim. Hatta eski hali gibi olsun sadece oradaki çıkıntı gitsin diye de belirttim. Diğer tarafları zaten düzgündü ve seviyordum. Bence bu kişisel bir tercih. :)

Ayşenur diye bir kız vardı kötü diyen tek kişi oydu. Inanmadim ona eski burnu çok kotu olduğu için kötü olmuştur dedim . Meğer tek gerçek konuşan oymuş. Eğer burdaysa ve görüyorsa ondan özür diliyorum . Sana inanmadığım için de kendime çok kızıyorum
Aslında o arkadaşta ilk ameliyat olduğu zamanlar burnumda beğenmediğim şeyler var ama esabil hocamı çok seviyorum diyenlerdendi.sonra burnunun genişliği geçmeyince revizyon için para istemiş sanırım esabil bey ondan sonra memnun olmadığını belirtti.yani ilk ameliyat sonrası herkes heyecanla beklentiyle yorum yapıyor tecrübeli ameliyattan aylar sonra mesaj atanlara bakmak lazım.benimde daha 4 ay oldu bugüne kadar genel anlamda memnunum dedim ama şuan resmen kemer var herkes söylüyor.yinede umutla bekliyorum umarım gerçekten ödemdir pek umudum olmasada..herkesin gönlüne göre olsun inşaAllah

Siz esabil ekere mi aml oldunuz?

hayir ben bu doktora olmadim... benim aslinda forumda yazmamin nedeni.. kendi doktorum nekadar mutsuz oldumu görmesi icin.. ekmeginde gözüm yok... burnumda dedigi gibi oldu 1 di 6 oldu kötü degil yani.. ne kötü nede mükemmel aynen öylede demisti.. kendisi..... 2. ameliyatda 10 olcakmis.. ufak tefek seyler var iste... rötus gibi seyler...

hayir ben bu doktora olmadim... benim aslinda forumda yazmamin nedeni.. kendi doktorum nekadar mutsuz oldumu görmesi icin.. ekmeginde gözüm yok... burnumda dedigi gibi oldu 1 di 6 oldu kötü degil yani.. ne kötü nede mükemmel aynen öylede demisti.. kendisi..... 2. ameliyatda 10 olcakmis.. ufak tefek seyler var iste... rötus gibi seyler...
Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar.Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak.

Kardeşim estetik ameliyat amacıyla doktor aramaya başladı.Aramaları sonucu ise Esabil EKER'i buldu.Sorup soruşturmaya başladık çünkü yaşı gençti ve genç yaşlarda psikilojisi çok önemli.O yüzden baya sorguladık.

Esasen Doktoru sorarken olumlu yorumlar almamıştık.Örneğin Benim fakülteden arkadaşım Aşırı soguk ve egoist tavırları var ve vazgeçtim demişti.Ama kardeşim internet vasıtasıyla baya etkilenmiş.Reklamlar, abartmalar, sahte övgüler işte sonuç hüsran oluyor.İnternetten etkilenerek hata ettik.

Görüşmeye geçelim..4 gibi ameliyatları bitip görüşmeler yapıyor dendi ve bizde o saati ayarlayıp Sincan'da olduk.
Doktorla ilgili izlenimlerim; gerçekten arkadaşım haklıymış, baya soğuk. Koridordan gelirken bir sürü bekleyenin yüzüne dahi bakmadı.Pat diye odasına girdi.Sıra bize gelince girdik..İçeride yüzümüze bakmıyor,öyle bekliyoruz.Neyse ekrandan başını kaldırdı buyrun falan dedi.Kardeşim anlatmaya başladı ama cidden dinliyor gibi yapıyor,dinlediği falan yok.Bir telefon bir ekran.
NET BİR ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ;PARAYA DOYMUŞ.
Peşin satıcı modunda. Ameliyat günleri 3 ay dolu ve hasta sıkıntısı yok.Özel de her gün ameliyat yapıyor. E, bu adam hastayla ilgilenir mi?Tavırları kısacası beni rahatsız etti.Ama önemli olan yeteneğidir dedim ses etmedim.
Yalandan ayağa kalktı kardeşime işte burayı az kaldıracağız şu bu derken kardeşim zaten dünden tav oldu.Günümüzü de aldık. Ama inanın içime sinmedi.Bunu burnu mahvetti diye falan söylemiyorum.

Ameliyat günü geldi çattı..Küçük bir oda da yatmayı kabul ederseniz ilk sizi alayım dedi.Kabul ettik.Mahkum odası galiba.Ameliyat bitti tamponlar falan alındı birde alçı falan var onların hepsi 7-10 gün arasında tek tek alındı.Başladık beklemeye.
VE;
Tam 1 buçuk sene oldu ve kardeşimin yüzüne söyleyemiyorum ama burun 'estetik budalası' manken burunları gibi...
En son Kendisiyle görüşmeye gittigimizde tabii ki hata kabul etmedi..Düzeltme ihtimaline yer dahi vermedi.O inanılmaz itici ve bilmiş tavırlarıyla yüzümüze karşı 'müdahale etmiyeceğim' dedi.Neden müdahale etsin ki? asistan mı bu adam.Dünya kadar para kazanmış. O-bu-şu umrunda mı olur? uğraşıp hata kabul eder mi?Etmez tabii..Nitekim etmedi de..

Ama Kardeşimin dolan gözlerini görmeliydiniz.Neyse uzatmayacagım olan biten budur.
Rezilligimizle kaldık ve gittigimiz yerler 10 bin liradan kapı açıyor.Bunu vicdaniniza hitaben yazıyorum.Uzak durmanızı sadece tavsiye edebilirim.Bizim canımızı yaktı.Başkasına denk gelsin istemem.

Süreci, her ne kadar sinirli olsam da, biz saygı görmeyip etik olmayan davranışlara maruz bırakılsak da,
saygı, etik ve hukuki değerlere aykırı olmayacak şekilde anlatmaya çalıştım.
Özelde mi bu doktor

Alabalık merhaba.Ben elenor.Forumda yeni oldugum ve pek kullanmayı beceremedigim için yanlışlıkla hesabımı kilitlemeyi becerdim.Bu yeni hesabım..Sağlık olsun diyelim.

Sorularına cevap veriyim;
1 buçuk yıl sonra gitmedik.Ameliyat 1 buçuk yıl oldu.Hatta belki de 2 yıla yakın olmuştur.Periyodik olarak hep gittik.7 ve 10. günler 1. ay 3.ay çağırdı hep.Resimler falan çekti.Ve o günlerde bizi hep geçiştirdi ve tavırları artık bunalttığı için en son konuşmamız 8.aydı ve ipler orada koptu zaten.O konuşmada da yapmayacagım dedi açıkca.Başkası yaparsa yapsın,bilemem dedi.

Resim atamam.Hem ne diyeyim senin uf olmuş burnunu foruma atacagım poz ver mi diyeyim.Zaten her şey olabildigine kötü gidiyor.Bunları da zaten bunaldıgım için yazdım.Gittigimiz her yer astronomik fiyatlar çıkarıyor.

Sana da şimdiden geçmiş olsun.Umarım her şey gönlünce ve istedigin gibi olur.
Hem manken burnu gibi yapmis hemde kotu yapmis diyorsunuz. Mankenlerin burunlari kotumu. Kardesinizin hicmi fotosu yok sizde? Yuz kismini kapatip sadece burnunun fotosunu atsanizda bizde gorsek su manken burnunu.

arkdaşlar konuya hakim degilim ama arkdaş eleştirmiş ..eleştiri problemi ortaya koyma işidir.siz eleştiriler üzerinden konuşun eleştirene saldırmayın.Budoktorların işi insanla ugraşmak profesyonel insanlar olmalılar en agır eleştirileri gögüslemeliler.

Bakın ben günlerdir 3 ay ameliyat sırası olan doktorlar hakkında bilgi bulamıyorum.bunlardan biride esabil hoca..Hakkında 600 sayfa yazılmış 550 sayfası çöp-sohbet..burun yok şurayı iyi yapıyor,,şuarası hata diyen yok hoca şöyle problemli şöyle iyi diyen yok vs vs..neden?çünkü belkide bu tartışma ortamına girmemek adına insanlar yazmak istemiyor.o yüzden bırakın eleştiri olsun olmazsa tek düzelik olur.
Neyse hocayla ankaraya gelince bende görüştüm. soguk umursmaz olduguna katılıyorum.hatta kendime dedim ki bu adam benim burnu yapmak mı istemiyor dedim.neyse konuyu dagıtmayalım hoca hakkında bana özel mesaj atbilirsiniz özellikle sincandaki hastana, şehir dışından gelirsem kalacak bilgisi .. v.s daha karar vermedim araştırym anlayacagınız.

arkdaşlar konuya hakim degilim ama arkdaş eleştirmiş ..eleştiri problemi ortaya koyma işidir.siz eleştiriler üzerinden konuşun eleştirene saldırmayın.Budoktorların işi insanla ugraşmak profesyonel insanlar olmalılar en agır eleştirileri gögüslemeliler.

Bakın ben günlerdir 3 ay ameliyat sırası olan doktorlar hakkında bilgi bulamıyorum.bunlardan biride esabil hoca..Hakkında 600 sayfa yazılmış 550 sayfası çöp-sohbet..burun yok şurayı iyi yapıyor,,şuarası hata diyen yok hoca şöyle problemli şöyle iyi diyen yok vs vs..neden?çünkü belkide bu tartışma ortamına girmemek adına insanlar yazmak istemiyor.o yüzden bırakın eleştiri olsun olmazsa tek düzelik olur.
Neyse hocayla ankaraya gelince bende görüştüm. soguk umursmaz olduguna katılıyorum.hatta kendime dedim ki bu adam benim burnu yapmak mı istemiyor dedim.neyse konuyu dagıtmayalım hoca hakkında bana özel mesaj atbilirsiniz özellikle sincandaki hastana, şehir dışından gelirsem kalacak bilgisi .. v.s daha karar vermedim araştırym anlayacagınız.
Çok aklı başında bir yorum olmuş. Ben de bu forumda çok övülen bir hocayla görüştüm, istemedim burnumu emanet etmeyi.

Back