- Konu Sahibi Derbeder 4747
-
Kendi seçimini yaşıyor aslındaİşte aynı seyi diyoruz evlenirken zaten kabul etmiş
Bence eşinize boşanma konusunu açmadan evvel ailenize bu isteğinizde kararlı olduğunuzu söyleyin ve desteklerini almaya çalışın. Aile desteği olmadan boşanma süreçleri çok daha zor geçiyor. Ailenize bu düşüncenizi kabul ettirebilirseniz hiç vakit kaybetmeden ayrılın.Hayırlı ramazanlar herkese çok uzun yazıp sizi sıkmak istemem ama uzun olursada kusuruma bakmayın daha öncede konu açmıştım kaynanamla 10 yıl oturduk anlaşamadık ayrı eve çıktık hatırlayan olur belki suçlu ben değildim kesinlikle eşimle onların yanından ayrıldığımızdan beri koptuk resmen 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var ne yapsam yaranamıyorum bu eş kişisine parmağının ucundan tartışacak konu buluyor ben 3 çocukla uğraşıyorum zaten temizliği mi aksatmamaya çalışıyorum ama yinede akşam geldimi yerdeki bir oyuncaktan bile tartışma çıkarır yok efendim bu niye yerdeymiş yeni topladım çocuklar atmıştır diyorum toplasaydın diyor ev içinde başka sosyal hayatım yok arkadaş bile edinmeme izin vermiyor komşum geldi ikikere 3 cüsünde niye alıştırmışsın buraya deyip durdu evime gelen bir insanda kovmam ya ne yapsam yaranamıyorum nasıl olacak nasıl baş edecem bu şekilde bilmiyorum boşanmak istiyorum. Ama aile desteğide yok maalesef. Anneme anlatıyorum bazen böyle diye ne dese iyi boşver senden yemek esirgemiyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bırak takma kafana diyor. Yok bide bunuda mı yapsın çalışmaktan korkmam ne iş olsa yaparım ama bebeğim küçük 8 aylık kime bırakıp çalışırım artık eş kişisinin yüzüne bakmaya tahammülüm yok akşam olsunda eve gelsin istemiyorum ne yapabilirim Bi akıl veren olurmu aceba teşekkür ederim şimdiden uzun olmuşsa kusuruma bakmayın lütfen
İlk isteme olayı olduğu zaman eşim bir süre yaşar bir birikim yapıp ayrılırız dedi ilk 3 4 yıl iyi geçti ondan sonra çocuklarda oldu görümceleri gelir günlerce kalır tek bir işe yardım etmez kalkıp içme sularını bile almaz benden beklerdi yapardımda hiç gocunmadan birgün bile surat etmeden kayınlar gelirdi her hafta sonu yer içer giderlerdi iki çocuk büyüttüm orda kaynana dan tek yardım almadan eve işe çocuğa herşeye yetişmeye çalışırdım eşim artık kabullenmemeye başladı çıkalım ayrı eve çok yoruluyorsun VS ailesiyle bir tartışmadan sonra çıktık 2 yıldır çıktıktan 2 3 ay sonra ben pişmanım çıktığım için geri dönelim dedi ben kabul etmedim etmemde kendin gidiyorsan git ben çocuklarımla gelmem dedim ailesinden ayrıldığımız zaman takılarıma kadar satıp evin ihtiyaçlarını aldık sırf borca girmesin diye verdimNasıl evlenmiş peki evlenirken nişan arifesinde ayrı tutup düğün ertesi kv birlik oturmaya gitmemiştir heralde bunlar konuşulmuştur.
İlk isteme olayı olduğu zaman eşim bir süre yaşar bir birikim yapıp ayrılırız dedi ilk 3 4 yıl iyi geçti ondan sonra çocuklarda oldu görümceleri gelir günlerce kalır tek bir işe yardım etmez kalkıp içme sularını bile almaz benden beklerdi yapardımda hiç gocunmadan birgün bile surat etmeden kayınlar gelirdi her hafta sonu yer içer giderlerdi iki çocuk büyüttüm orda kaynana dan tek yardım almadan eve işe çocuğa herşeye yetişmeye çalışırdım eşim artık kabullenmemeye başladı çıkalım ayrı eve çok yoruluyorsun VS ailesiyle bir tartışmadan sonra çıktık 2 yıldır çıktıktan 2 3 ay sonra ben pişmanım çıktığım için geri dönelim dedi ben kabul etmedim etmemde kendin gidiyorsan git ben çocuklarımla gelmem dedim ailesinden ayrıldığımız zaman takılarıma kadar satıp evin ihtiyaçlarını aldık sırf borca girmesin diye verdim
Destek olmaz annem hem maddi sıkıntılar yüzünden hemde nasıl bir mantıkla söyleyebiliyor o adamın çocuklarına bakmam diyorBence eşinize boşanma konusunu açmadan evvel ailenize bu isteğinizde kararlı olduğunuzu söyleyin ve desteklerini almaya çalışın. Aile desteği olmadan boşanma süreçleri çok daha zor geçiyor. Ailenize bu düşüncenizi kabul ettirebilirseniz hiç vakit kaybetmeden ayrılın.
En bilindik yalan bu bir süre oturalim birikim yapalım çıkalım hâlbuki orada demeniz gereken şey canım sen birikim yap bir yıl sonra evlenelim demeniz lâzımdı ben aynı eve girmem deseydiniz.İlk isteme olayı olduğu zaman eşim bir süre yaşar bir birikim yapıp ayrılırız dedi ilk 3 4 yıl iyi geçti ondan sonra çocuklarda oldu görümceleri gelir günlerce kalır tek bir işe yardım etmez kalkıp içme sularını bile almaz benden beklerdi yapardımda hiç gocunmadan birgün bile surat etmeden kayınlar gelirdi her hafta sonu yer içer giderlerdi iki çocuk büyüttüm orda kaynana dan tek yardım almadan eve işe çocuğa herşeye yetişmeye çalışırdım eşim artık kabullenmemeye başladı çıkalım ayrı eve çok yoruluyorsun VS ailesiyle bir tartışmadan sonra çıktık 2 yıldır çıktıktan 2 3 ay sonra ben pişmanım çıktığım için geri dönelim dedi ben kabul etmedim etmemde kendin gidiyorsan git ben çocuklarımla gelmem dedim ailesinden ayrıldığımız zaman takılarıma kadar satıp evin ihtiyaçlarını aldık sırf borca girmesin diye verdim
Geçti akıl başa girdi ama yıllarımı kaybettim bende heba olan okadar yılEn bilindik yalan bu bir süre oturalim birikim yapalım çıkalım hâlbuki orada demeniz gereken şey canım sen birikim yap bir yıl sonra evlenelim demeniz lâzımdı ben aynı eve girmem deseydiniz.
Biraz dişlerini çıkar ben böyleyim yetmiyor beğenmiyorsan hizmetçi tut paşam kolaysa sen de.Geçti akıl başa girdi ama yıllarımı kaybettim bende heba olan okadar yıl
Allah yardımcınız olsun. Araya girip durumu yumuşatabilecek bir aile büyüğünüz yok mu? Anneniz size kapılarını açsa bile yeter bir iş bulur çalışırsınız ona kendinizin ve çocuklarınızın maddi yükümlülüğünü bırakmazsınız.Destek olmaz annem hem maddi sıkıntılar yüzünden hemde nasıl bir mantıkla söyleyebiliyor o adamın çocuklarına bakmam diyor
Çocukları neden bırakıyor?Bu hayattaki dertler bile bizim kendi seçimizmiş ilk kaynanan ile otururken ilk sene bu adamı terk etsen şimdiye kadar hayatını kurmuş olurdun iyi yada kötü hemde belki çocuk olmadan.
Eşiniz gibi adamlar düzelmez birde fırsatını bulsa aldatır seni kötüler. Yeni kadına tanrıça gibi davranırlar.
Ben olsam çocuk ,bebek falan demen çocukları bırakır annemin yanına giderim en fazla 1 ayda muma döner en azından gözü korkar belki daha anlayışlı olur.
Canım pahasına Çocuklarımı bırakmam aslaÇocukları neden bırakıyor?
Çoğu kez söyledim asla bakmam diyor anne demeye bin şahit ister kendisiAllah yardımcınız olsun. Araya girip durumu yumuşatabilecek bir aile büyüğünüz yok mu? Anneniz size kapılarını açsa bile yeter bir iş bulur çalışırsınız ona kendinizin ve çocuklarınızın maddi yükümlülüğünü bırakmazsınız.
Çünkü çocukları bırakınca bu erkek milleti bakamıyor o ev işini beğenmediği yerdeki oyuncağa kadar kusur bulan adam eşinin değerini anlıyor havlu atıyorÇocukları neden bırakıyor?
Uslanmaz ama olan çocuklara olur siz yapabilirmiydiniz gerçekten.Çünkü çocukları
Çünkü çocukları bırakınca bu erkek milleti bakamıyor o ev işini beğenmediği yerdeki oyuncağa kadar kusur bulan adam eşinin değerini anlıyor havlu atıyor
Yaparım ders alması için 3 tane çocuğa kimse bakmaz babaannesi bile bakmazUslanmaz ama olan çocuklara olur siz yapabilirmiydiniz gerçekten.
Öfff nefret ediyorum şu eli belinde kaynana gibi adamlardan. Hiç cevap bile vermeyin, açıklama yapmayın ya. Gerçekten yokmuş gibi davranın kendi kendine söylensin. Çocuklu ev tiril tiril olabilir mi allah aşkına? Tabi ki yerlerde oyuncaklar olacak, benim kedim var onun bile oyuncakları her yerde ne yapalım yaşam alanımız, dağınıklıkta yaşanmışlık var bitanem diyin olmazsa, anlamaz ama olsun belki karım deliriyor diyip biraz tırsabilir
İnanın ders almaz böylesi yuvasını düşünmeyen huzurunu kendi eliyle bozan bir insan çocuklardan çıkarır hıncını ben yapamam birgün gidecek olsamda çocuklarımla çıkar giderimYaparım ders alması için 3 tane çocuğa kimse bakmaz babaannesi bile bakmaz
Siz hayata karşı çok olumsuz yaklaşıyorsunuz ben sadece örnek verdim siz eşinize etki edemiyorsunuz onu değiştiremezsiniz ama törpülerin bazı değişimler şart ama önce sizde.İnanın ders almaz böylesi yuvasını düşünmeyen huzurunu kendi eliyle bozan bir insan çocuklardan çıkarır hıncını ben yapamam birgün gidecek olsamda çocuklarımla çıkar giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?