Bu benim dünyadaki sınavımmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi biraz geri çekin. Bir konu hakkında şikayet ettiğinde görmemezlikten gelin. Kulağınızı tıkayın. Tepki vermeyin. Üzüldüğünüzü göstermeyin. Gerekirse tamam canım sorun değil deyin. Eğer cezalandırıyorsa bunun sizi üzmediğini farkedince geri çekilir belki. Başka bir çözüm gelmedi aklıma. 😔
Şimdiye kadar kulak tıkadım olmadı tartıştım olmadı güzellikle söyledim olmadı 3 çocuklu evde dörtdörtlük temizlik yapamamki evde bebek artı ev işi artı yemek artı bulaşık çocukların dersleri herşey bende bey efendi çalışıyormuş akşama kadar

İzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördük
Adam eşine güvenmiyor mu? Eşine değil çevresine güvenmiyor klişesini yapmayacaksınız diye umuyorum. Ayrıca bence adamın istememe sebebi de bu değil.
Bütün hayatınız ev olsun, üstelik çocukların ve evin ihtiyaçlarını tek başınıza görün. Eşinizden de ilgi görmeyin. Bu durumda insan kendisini nasıl hisseder biliyor musunuz?

Valla işiniz çok zor o zaman. En iyisi uygun şartları oluşturup boşanmak. Bebeğiniz büyüsün biraz, siz de kenara para atın. Şartlar olgunlaşınca da ayrılırsınız. Evde küçük işler yaparak para kazanabilirsiniz diyeceğim ama zaten evin ve çocukların yükü üstünüzde. Allah yardımcınız olsun.
Şimdiye kadar kulak tıkadım olmadı tartıştım olmadı güzellikle söyledim olmadı 3 çocuklu evde dörtdörtlük temizlik yapamamki evde bebek artı ev işi artı yemek artı bulaşık çocukların dersleri herşey bende bey efendi çalışıyormuş akşama kadar

Hayırlı ramazanlar herkese çok uzun yazıp sizi sıkmak istemem ama uzun olursada kusuruma bakmayın daha öncede konu açmıştım kaynanamla 10 yıl oturduk anlaşamadık ayrı eve çıktık hatırlayan olur belki suçlu ben değildim kesinlikle eşimle onların yanından ayrıldığımızdan beri koptuk resmen 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var ne yapsam yaranamıyorum bu eş kişisine parmağının ucundan tartışacak konu buluyor ben 3 çocukla uğraşıyorum zaten temizliği mi aksatmamaya çalışıyorum ama yinede akşam geldimi yerdeki bir oyuncaktan bile tartışma çıkarır yok efendim bu niye yerdeymiş yeni topladım çocuklar atmıştır diyorum toplasaydın diyor ev içinde başka sosyal hayatım yok arkadaş bile edinmeme izin vermiyor komşum geldi ikikere 3 cüsünde niye alıştırmışsın buraya deyip durdu evime gelen bir insanda kovmam ya ne yapsam yaranamıyorum nasıl olacak nasıl baş edecem bu şekilde bilmiyorum boşanmak istiyorum. Ama aile desteğide yok maalesef. Anneme anlatıyorum bazen böyle diye ne dese iyi boşver senden yemek esirgemiyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bırak takma kafana diyor. Yok bide bunuda mı yapsın çalışmaktan korkmam ne iş olsa yaparım ama bebeğim küçük 8 aylık kime bırakıp çalışırım artık eş kişisinin yüzüne bakmaya tahammülüm yok akşam olsunda eve gelsin istemiyorum ne yapabilirim Bi akıl veren olurmu aceba teşekkür ederim şimdiden uzun olmuşsa kusuruma bakmayın lütfen
ne demek arkadaş edinmeme izin vermiyor? onun arkadaşları da yok mu? alın karşınıza konuşun önce. resmen kafese konulmuşsunuz farkında mısınız?, bu kişi çocuklarına karşı nasıl? çocuklarına karşı kötü biriyse ayrılın, zaten devlet yeni doğan çocuklara para yardımı da yapıyor ilk aylar onla geçinirsiniz sonra işe girer çalışırsınız, ancak sadece size karşı bu kadar gaddar ise önce konuşun, baktınız anlamıyor boşanmakla tehdit edin

ne demek arkadaş edinmeme izin vermiyor? onun arkadaşları da yok mu? alın karşınıza konuşun önce. resmen kafese konulmuşsunuz farkında mısınız?, bu kişi çocuklarına karşı nasıl? çocuklarına karşı kötü biriyse ayrılın, zaten devlet yeni doğan çocuklara para yardımı da yapıyor ilk aylar onla geçinirsiniz sonra işe girer çalışırsınız, ancak sadece size karşı bu kadar gaddar ise önce konuşun, baktınız anlamıyor boşanmakla tehdit edin
Çocuklarını çok seviyor boşanmaklada defalarca tehtid ettim ikigün düzeltip üçüncü gün aynı oldu

Çocuklarını çok seviyor boşanmaklada defalarca tehtid ettim ikigün düzeltip üçüncü gün aynı oldu
Eyleme geçmeyecekseniz tehdit etmeyin. Sonra böyle yalama oluyor, gevşiyor adamlar.
Çünkü hiç bir şey yapmayacağınızı öğrenip iyice palazlanıyorlar.🤦‍♀️

Bende yoruluyorum diyorum azıcık el atsan yardım etsen diyorum akşama kadar zaten çalışıyorum diyor ve yine tartışıyoruz ben ondan daha çok yoruluyorum ama
Anladım. Demiş olmanıza sevindim. Bunu teklif etmeyip yakınan o kdr çok kadın var ki...
Şimdi daha net anladım.

maddi imkan olmadığı için muhtemelen anneniz otur boşver Kv yanından da taşındın diyor.

Şiddet vs var mı ?

Bence ilk önce 4. Çocuğu yapmayın.

Her ay gizlice para ayın kenara çocuk büyüyünce çalışırsınız.

Anneme anlatıyorum bazen böyle diye ne dese iyi boşver senden yemek esirgemiyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bırak takma kafana diyor.
bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz. adamın çocuklarına bakıp gömleklerini ütüleyip evini temizleyip önüne yemeği koyuyorsunuz. yaranmaya çalışmanız baştan bir hata zaten. şımardıkça şımarıyorlar böyle yaranmaya çalışınca. iki gün yemeğini yapmayın ocağı açmayı bilmeyen dolapta ne var evde ne bitti lavabo tuvalet neyle ovulur bilmeyen herifler yerdeki oyuncağa söyleniyor. bunları duydukça doğuşun delirme videosu gibi dişlerimi sıkıyorum ya.

bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz. adamın çocuklarına bakıp gömleklerini ütüleyip evini temizleyip önüne yemeği koyuyorsunuz. yaranmaya çalışmanız baştan bir hata zaten. şımardıkça şımarıyorlar böyle yaranmaya çalışınca. iki gün yemeğini yapmayın ocağı açmayı bilmeyen dolapta ne var evde ne bitti lavabo tuvalet neyle ovulur bilmeyen herifler yerdeki oyuncağa söyleniyor. bunları duydukça doğuşun delirme videosu gibi dişlerimi sıkıyorum ya.
Öyle ama anneden bile görmeyince el alemin oğlundan ne beklenir diyorum bazen

Öyle ama anneden bile görmeyince el alemin oğlundan ne beklenir diyorum bazen
anneniz eski kafalı bir kadınmış. kocan eve para getirip sana bakıyor sus demiş kendince de artık olay öyle yürümüyor. eve para getiriyor diye siz onun her istediğini yapmak zorunda değilsiniz. sizin yaptığınız işleri dışardan bir kadın tutup yaptırmaya kalksa tüm kazandığı parayı vermesi gerekir. kaldı ki siz eşisiniz zaten size kanunen de bakmak zorunda bunu bilerek evleniyor. size iyilik falan yapmıyor. güçlü durun bağırırsa siz de bağırın erkekler bağırarak bastırmayı çok seviyor.

Ona yaranmak gibi bir derdim yok artık gerçekten. Hepinize çok teşekkür ederim yargılamadan yardımcı olmaya çalıştığınız için Allah hepinizin evine huzur versin inşallah huzurun olmadığı yerde çabalamak çok zor çünkü.

Son düzenleme:
anneniz eski kafalı bir kadınmış. kocan eve para getirip sana bakıyor sus demiş kendince de artık olay öyle yürümüyor. eve para getiriyor diye siz onun her istediğini yapmak zorunda değilsiniz. sizin yaptığınız işleri dışardan bir kadın tutup yaptırmaya kalksa tüm kazandığı parayı vermesi gerekir. kaldı ki siz eşisiniz zaten size kanunen de bakmak zorunda bunu bilerek evleniyor. size iyilik falan yapmıyor. güçlü durun bağırırsa siz de bağırın erkekler bağırarak bastırmayı çok seviyor

Bu hayattaki dertler bile bizim kendi seçimizmiş ilk kaynanan ile otururken ilk sene bu adamı terk etsen şimdiye kadar hayatını kurmuş olurdun iyi yada kötü hemde belki çocuk olmadan.

İyj de konu sahibi evlenirken kv ile oturacağını bilerek evlenmiştir heralde neden terk etsin ki ilk sene? Tamamen kendi seçimi olmuş

Bence boşanmanız zor. Allah kolaylık versin ama eşinizin de huyu suyu değişmez.

İyj de konu sahibi evlenirken kv ile oturacağını bilerek evlenmiştir heralde neden terk etsin ki ilk sene? Tamamen kendi seçimi olmuş

Bence boşanmanız zor. Allah kolaylık versin ama eşinizin de huyu suyu değişmez.
Nasıl evlenmiş peki evlenirken nişan arifesinde ayrı tutup düğün ertesi kv birlik oturmaya gitmemiştir heralde bunlar konuşulmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back