- 26 Ocak 2021
- 89
- 39
- 3
- 37
- Konu Sahibi Derbeder 4747
-
Aynen öyle nasıl olacak bende bilmiyorum psikolojim alt üsteşiniz despot biri ama aileniz annenizde kusura bakmayın ama sizin eziyet çekmenize huzursuz mutsuz olmanıza nasıl göz yumuyor
ne derse sessiz ol ne demek birin de oldun birinde sustun birinde küstüm
sende insansın
aile desteğinde yok bu esininnyaotigindan daha ağır
yemek yatırıyor eve bakıyor ihtiyaç karşılıyor sus her şeyi sineye çek 3 çocuk var eşşek gibi o evin ihtiyacını yapicak
Tabiki susup kölelik yapmıyorum ama adam hiç tınlamıyor 1 2 gün iyi olur sonra aynıKarsılastım. Benim ex.
Bu arada bu adam vicdansızdan öte sorumsuz eriş zihniyete sahip. Burda problem çok çok farklı.
Böyle adamların karsısında ki kadın önemli. Ben bunu anlamaya çalışıyorum. Sanırm konu sahibi de onu alttan alacak bu durumlara ses çıkarmayacak bi tip.
Bu adama daha dişli bi kadın denk gelse iidi görrürdümm ben o vicdansızlığı...
Ben sunu anlamıyorm böyle davar adamlara kadınlar nasıl tepki veriyor. Hemen susuyor köle moduna mı geçiyor. Benim sorum bu.
Es kişisi, on sene annesine mecbur etmiş sizi. Şimdi de kendi zulüm oluyor. Zerre sevildiğinize inanmıyorum. Neden üçüncüyü yaptınız bu kaba Saba bencil insanimsiya? Yazık günah, onlar da bu meymenetsizle yaşamak zorunda kalmis.
3cocugunu babasız bırakacak kadar önemli bir konu değil komşu.gelmez olur biterHayırlı ramazanlar herkese çok uzun yazıp sizi sıkmak istemem ama uzun olursada kusuruma bakmayın daha öncede konu açmıştım kaynanamla 10 yıl oturduk anlaşamadık ayrı eve çıktık hatırlayan olur belki suçlu ben değildim kesinlikle eşimle onların yanından ayrıldığımızdan beri koptuk resmen 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var ne yapsam yaranamıyorum bu eş kişisine parmağının ucundan tartışacak konu buluyor ben 3 çocukla uğraşıyorum zaten temizliği mi aksatmamaya çalışıyorum ama yinede akşam geldimi yerdeki bir oyuncaktan bile tartışma çıkarır yok efendim bu niye yerdeymiş yeni topladım çocuklar atmıştır diyorum toplasaydın diyor ev içinde başka sosyal hayatım yok arkadaş bile edinmeme izin vermiyor komşum geldi ikikere 3 cüsünde niye alıştırmışsın buraya deyip durdu evime gelen bir insanda kovmam ya ne yapsam yaranamıyorum nasıl olacak nasıl baş edecem bu şekilde bilmiyorum boşanmak istiyorum. Ama aile desteğide yok maalesef. Anneme anlatıyorum bazen böyle diye ne dese iyi boşver senden yemek esirgemiyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bırak takma kafana diyor. Yok bide bunuda mı yapsın çalışmaktan korkmam ne iş olsa yaparım ama bebeğim küçük 8 aylık kime bırakıp çalışırım artık eş kişisinin yüzüne bakmaya tahammülüm yok akşam olsunda eve gelsin istemiyorum ne yapabilirim Bi akıl veren olurmu aceba teşekkür ederim şimdiden uzun olmuşsa kusuruma bakmayın lütfen
ESınavın değil tercihin.
İradeniz yokmuş gibi davranmayın.
Psikolojik ve maddi yönden zayıflıklarınız nedeniyle iradesiz gibi davranıyorsanız bunları değiştirin.
Belliki cezalandırmaya çalışıyor öyle biri değildi gün ve gün daha kötü biri oluyor fiziksel şiddet yok ama bu yaptıkları daha kötü benim için çok anlayışsız hiç bir şekilde onu memnun etmek imkansız malesefDaha önce de bu şekilde davranıyor muydu? Neden böyle davranıyor? Kayınvalidenizle ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya başladı? Eğer öyleyse kendince sizi cezalandırmaya mı çalışıyor?
3cocugunu babasız bırakacak kadar önemli bir konu değil komşu.gelmez olur biter
3cocugunu babasız bırakacak kadar önemli bir konu değil komşu.gelmez olur biter
ay adam tam boğmalıkmış yaaHayırlı ramazanlar herkese çok uzun yazıp sizi sıkmak istemem ama uzun olursada kusuruma bakmayın daha öncede konu açmıştım kaynanamla 10 yıl oturduk anlaşamadık ayrı eve çıktık hatırlayan olur belki suçlu ben değildim kesinlikle eşimle onların yanından ayrıldığımızdan beri koptuk resmen 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var ne yapsam yaranamıyorum bu eş kişisine parmağının ucundan tartışacak konu buluyor ben 3 çocukla uğraşıyorum zaten temizliği mi aksatmamaya çalışıyorum ama yinede akşam geldimi yerdeki bir oyuncaktan bile tartışma çıkarır yok efendim bu niye yerdeymiş yeni topladım çocuklar atmıştır diyorum toplasaydın diyor ev içinde başka sosyal hayatım yok arkadaş bile edinmeme izin vermiyor komşum geldi ikikere 3 cüsünde niye alıştırmışsın buraya deyip durdu evime gelen bir insanda kovmam ya ne yapsam yaranamıyorum nasıl olacak nasıl baş edecem bu şekilde bilmiyorum boşanmak istiyorum. Ama aile desteğide yok maalesef. Anneme anlatıyorum bazen böyle diye ne dese iyi boşver senden yemek esirgemiyor. Evinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bırak takma kafana diyor. Yok bide bunuda mı yapsın çalışmaktan korkmam ne iş olsa yaparım ama bebeğim küçük 8 aylık kime bırakıp çalışırım artık eş kişisinin yüzüne bakmaya tahammülüm yok akşam olsunda eve gelsin istemiyorum ne yapabilirim Bi akıl veren olurmu aceba teşekkür ederim şimdiden uzun olmuşsa kusuruma bakmayın lütfen
Sizce sorun gercekten burda komsunun gelip gelmemesi mi?! Bir adam bir kadini neden sizce izole etmeye gayret eder?
İzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördükSizce sorun gercekten burda komsunun gelip gelmemesi mi?! Bir adam bir kadini neden sizce izole etmeye gayret eder?
Sadece o komşuma değil örnek vereyim ablasının oğlu gelmişti geçenlerde 2 gün kaldı diye 3 gün söylenmeye başladı yok efendim burda ne işi varmış yahu senin akrabandır benim değilkiİzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördük
İzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördük
Neden 3. Cocugu yaptınız? Cok mucizevi korunma yontemlerini bile delip geçen bir gebelik değilse eğer neden ?Yok canim olur mu hic nasıl bilsin!! Siz hayatınızda hiç mi vicdansız biriyle karşılaşmadınız? Vicdansizlarla bas edilemediğini bilmediğinize göre karşılaşmadınız.
Konu sahibin derdi komşusu mu ? Pes artık.3cocugunu babasız bırakacak kadar önemli bir konu değil komşu.gelmez olur biter
Kendinizi biraz geri çekin. Bir konu hakkında şikayet ettiğinde görmemezlikten gelin. Kulağınızı tıkayın. Tepki vermeyin. Üzüldüğünüzü göstermeyin. Gerekirse tamam canım sorun değil deyin. Eğer cezalandırıyorsa bunun sizi üzmediğini farkedince geri çekilir belki. Başka bir çözüm gelmedi aklıma.E
Belliki cezalandırmaya çalışıyor öyle biri değildi gün ve gün daha kötü biri oluyor fiziksel şiddet yok ama bu yaptıkları daha kötü benim için çok anlayışsız hiç bir şekilde onu memnun etmek imkansız malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?