Bu benim dünyadaki sınavımmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle nasıl olacak bende bilmiyorum psikolojim alt üst

Tabiki susup kölelik yapmıyorum ama adam hiç tınlamıyor 1 2 gün iyi olur sonra aynı

Yapılacak belli ama zor...

Ekonomik özgürlük elde edebilirseniz adam değişir bence.

Hoş değişmezse de zaten ayrılırsınız.

Üçüncü çocuk benim kızım kadar ona çok üzüldüm. Olan olmuş doğurmasaydınız demek de olmuyor.

Daha önce de bu şekilde davranıyor muydu? Neden böyle davranıyor? Kayınvalidenizle ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya başladı? Eğer öyleyse kendince sizi cezalandırmaya mı çalışıyor?

3cocugunu babasız bırakacak kadar önemli bir konu değil komşu.gelmez olur biter

Sınavın değil tercihin.
İradeniz yokmuş gibi davranmayın.
Psikolojik ve maddi yönden zayıflıklarınız nedeniyle iradesiz gibi davranıyorsanız bunları değiştirin.
E
Daha önce de bu şekilde davranıyor muydu? Neden böyle davranıyor? Kayınvalidenizle ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya başladı? Eğer öyleyse kendince sizi cezalandırmaya mı çalışıyor?
Belliki cezalandırmaya çalışıyor öyle biri değildi gün ve gün daha kötü biri oluyor fiziksel şiddet yok ama bu yaptıkları daha kötü benim için çok anlayışsız hiç bir şekilde onu memnun etmek imkansız malesef

Sadece buna takılmanıza onay vermenize şaşırdım 3 çocuğum bir komşumun evime gelmesi içinmi babasız kalacak

ay adam tam boğmalıkmış yaa

İzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördük
Sadece o komşuma değil örnek vereyim ablasının oğlu gelmişti geçenlerde 2 gün kaldı diye 3 gün söylenmeye başladı yok efendim burda ne işi varmış yahu senin akrabandır benim değilki

İzole değil belki sevmiyordur herkese mi böyle ydpiyor komşusu kocasına göz diken kadınları çok gördük

Adam kadinin arkadas edinmesine izin vermiyor. Söz konusu zaten tek bu komsusu degil. Sahsen öyle komsusunun kocasına göz dikeni cok görmedim. Cevre ile alakali belki. Ama dedigim gibi adam konu sahibini bilerek izole ediyor b** gibi davranmaya devam edebilsin diye

Yok canim olur mu hic nasıl bilsin!! Siz hayatınızda hiç mi vicdansız biriyle karşılaşmadınız? Vicdansizlarla bas edilemediğini bilmediğinize göre karşılaşmadınız.
Neden 3. Cocugu yaptınız? Cok mucizevi korunma yontemlerini bile delip geçen bir gebelik değilse eğer neden ?

Artık onu değiştirme düşüncelerinden vazgeçtim zaten ama bebeğimin kreş yaşı gelene kadar mecburi beraberlik olacak sonra asla durmam zaten

Kendinizi biraz geri çekin. Bir konu hakkında şikayet ettiğinde görmemezlikten gelin. Kulağınızı tıkayın. Tepki vermeyin. Üzüldüğünüzü göstermeyin. Gerekirse tamam canım sorun değil deyin. Eğer cezalandırıyorsa bunun sizi üzmediğini farkedince geri çekilir belki. Başka bir çözüm gelmedi aklıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…