Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Adet günün geçti mi kuzum ?

Kuzum geç döllenmeyse kanda bile 10 gün boyunca çıkmıyor bekle bakim adetin geçerse kan ver sen. Ah bide bana sor kafayı yedim 9 aydır dusunmicem diyorum ama elimde değil kii
Midem bulanıyor mu başım dönüyor mu her sabah bunları hissetmek için uyanıyorum ama olmuyor sanırım çok takıyorum Cidden elimizde olmuyor düşünme diyorlar düşünmeden edemiyorum ki rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize

Bel ağrısı ve gazda belirtisi yazıyor okuduğum sayfalarda inşallah öyledir kuzum güzel haberini alırız

Kuzum suan hamile olsan bile imkansız miden bulanması veya başının dönmesi bunlar hamile kaldıktan 1 ay sonra felan başlıyormuş yanlış bilmiyorsam ama suan gerçekten imkansız bazıları hiç belirtisiz hamile olduğunu ogreniyor. Ama çok istiyorsan sana bir onerım olabilir. Clife ballı macun var bende bu ay kullandım internette oku yorumlarını çok işe yarıyormuş hamile kalmaya yumurtlamaya felan ondan getirtir istersen sabah akşam ac karnına yiyorsun zaten kaşık kaşık yolluyorlar yemeklerden 10 dakika önce

Normalde adet öncesi meme kaşıntısı yaşar mıydın?

Duymadım kuzum Araştırayım ben hemen

Bilmiyoruz canım eşimdede var ya ondan bana geçti ya benden onda tedavi içinde adet olmamı beklememiz gerekiyor bağırsak iltihabı olduk biz ondan sonra nüksetti bu mantar illeti inşallah kurtulurum çok ağır kaşıntılı değil allahtan bugün alırım belki tesr bilmiyorum ama niyeyse acele etmek istemiyoeum çevremde bi kaç kişinin hamile olduğunu duydum ya ben tek çizgi görürsem diye korkuyorum

Nöbetçi eczane varsa al yap bi tane canim

Canım benim adete 10-14 gün kala kasıklarımda sancılar oluyordu. Ama böyle 5-10 saniye sürüyor maksimum ve sonra geçiyordu. Günde 2-3 kere oluyordu. Bat 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve pozitif iki gündür anne olacağımı bilerek yaşıyorum allah nasip ederse bu arada biz de 9 ay sonra pozitif sonuç gördük. Sizin de öyle olur inşallah

Ya ınşallah ama sanmıyorum yine agrım başladı geçmişti dün şimdi yine başladı of

Şiddetli agrım oldu gününüz geçince test yapin
Daha 5 gün var agiriyordu 2 gun öncesine kadar dün felan geçmişti hic agrım yoktu şimdi yine hafif hafif agiriyor yine hamile degilim heralde

Daha 5 gün var agiriyordu 2 gun öncesine kadar dün felan geçmişti hic agrım yoktu şimdi yine hafif hafif agiriyor yine hamile degilim heralde
Inşallah vardır belli olmaz sıkmayın canınızi benim de hemen olmadı 2.5 yıl sonra hamile kaldım. Adet sancisindan daha coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…