- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
Adet günün geçti mi kuzum ?Kızlar benimde 8 gun once ovulasyon günümdu catlama gördüm dun ilişki sonrasi pembe akinti geldi bugunde gun icerisinde geldi bi kac damla daha sonra hic gelmedi 1 haftadir kasık agrilarim var belirti mi sizce ya da yerleşme kanamasi olabilir mi
Midem bulanıyor mu başım dönüyor mu her sabah bunları hissetmek için uyanıyorum ama olmuyor sanırım çok takıyorumKuzum geç döllenmeyse kanda bile 10 gün boyunca çıkmıyor bekle bakim adetin geçerse kan ver sen. Ah bide bana sor kafayı yedim 9 aydır dusunmicem diyorum ama elimde değil kii
1 hafta var daha adetimeAdet günün geçti mi kuzum ?
Bel ağrısı ve gazda belirtisi yazıyor okuduğum sayfalarda inşallah öyledir kuzum güzel haberini alırızCanım konu sahibi benim. Şuan adetime 5 gün kaldi ama benim dun ve bugün agrım hic yok. Dün değil önceki gün vardı adet ağrısı ama dün birden kendi kendine kesildi ve hiçbirşey yok sadece belim agiriyor suan. Yani adet olacak olsam adet agrisi kesilir mi? Devam eder bence ama bende kesildi işte Ondan size sorim dedim 3-4 gün agrım oldu ama kesildi suan hiçbirşeyim yok sadece geceleri biraz balım agiriyor bide gazım oluyor. Bide ben bu ay clife balli macuna başladım kullandım bide doktor tavsiyesiyle folik asiitte aliyorum ondan şüphelendim bu ay biraz bide bugün farkettim göğüslerim kaşınıyor anlamadım ki of
Kuzum suan hamile olsan bile imkansız miden bulanması veya başının dönmesi bunlar hamile kaldıktan 1 ay sonra felan başlıyormuş yanlış bilmiyorsam ama suan gerçekten imkansız bazıları hiç belirtisiz hamile olduğunu ogreniyor. Ama çok istiyorsan sana bir onerım olabilir. Clife ballı macun var bende bu ay kullandım internette oku yorumlarını çok işe yarıyormuş hamile kalmaya yumurtlamaya felan ondan getirtir istersen sabah akşam ac karnına yiyorsun zaten kaşık kaşık yolluyorlar yemeklerden 10 dakika önceMidem bulanıyor mu başım dönüyor mu her sabah bunları hissetmek için uyanıyorum ama olmuyor sanırım çok takıyorumCidden elimizde olmuyor düşünme diyorlar düşünmeden edemiyorum ki rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize
Yerleşme kanaması olabilir test yaptınmi hic veya yapabilir misin elinde varsa1 hafta var daha adetime
Insallah guzelim benim yaBel ağrısı ve gazda belirtisi yazıyor okuduğum sayfalarda inşallah öyledir kuzum güzel haberini alırız
Yumutlama gunumden 14 gun gecsin diye bekliyorum 1 hafta geçti daha cikmaz diye yapmadimYerleşme kanaması olabilir test yaptınmi hic veya yapabilir misin elinde varsa
Normalde adet öncesi meme kaşıntısı yaşar mıydın?Canım konu sahibi benim. Şuan adetime 5 gün kaldi ama benim dun ve bugün agrım hic yok. Dün değil önceki gün vardı adet ağrısı ama dün birden kendi kendine kesildi ve hiçbirşey yok sadece belim agiriyor suan. Yani adet olacak olsam adet agrisi kesilir mi? Devam eder bence ama bende kesildi işte Ondan size sorim dedim 3-4 gün agrım oldu ama kesildi suan hiçbirşeyim yok sadece geceleri biraz balım agiriyor bide gazım oluyor. Bide ben bu ay clife balli macuna başladım kullandım bide doktor tavsiyesiyle folik asiitte aliyorum ondan şüphelendim bu ay biraz bide bugün farkettim göğüslerim kaşınıyor anlamadım ki of
Duymadım kuzum Araştırayım ben hemenKuzum suan hamile olsan bile imkansız miden bulanması veya başının dönmesi bunlar hamile kaldıktan 1 ay sonra felan başlıyormuş yanlış bilmiyorsam ama suan gerçekten imkansız bazıları hiç belirtisiz hamile olduğunu ogreniyor. Ama çok istiyorsan sana bir onerım olabilir. Clife ballı macun var bende bu ay kullandım internette oku yorumlarını çok işe yarıyormuş hamile kalmaya yumurtlamaya felan ondan getirtir istersen sabah akşam ac karnına yiyorsun zaten kaşık kaşık yolluyorlar yemeklerden 10 dakika önce
Bekle bekleyebilirsen adetin geçerse kan verirsinYumutlama gunumden 14 gun gecsin diye bekliyorum 1 hafta geçti daha cikmaz diye yapmadim
Yok hiçbir sekilde adet oncesi ne kaşınır ne agirir benim öyle şeyim yoktur. Ilk defa kaşındıNormalde adet öncesi meme kaşıntısı yaşar mıydın?
Araştır bak harika yorumlar var onun icinDuymadım kuzum Araştırayım ben hemen
Bilmiyoruz canım eşimdede var ya ondan bana geçti ya benden onda tedavi içinde adet olmamı beklememiz gerekiyor bağırsak iltihabı olduk biz ondan sonra nüksetti bu mantar illeti inşallah kurtulurum çok ağır kaşıntılı değil allahtan bugün alırım belki tesr bilmiyorum ama niyeyse acele etmek istemiyoeum çevremde bi kaç kişinin hamile olduğunu duydum ya ben tek çizgi görürsem diye korkuyorumBence sen bugün bi test yap zaten 1 gün kaldı varsa çıkar mantar çok kötü ya Allah sabır versin valla çok kaşınır eşinden mi bulaştı? Eşinden bulaştıysa o da tedavi olmalı ama sende varsa eşine bulaşır doktora gidersen doktor ilişkiyi yasaklar zaten 2 ay
Nöbetçi eczane varsa al yap bi tane canimBilmiyoruz canım eşimdede var ya ondan bana geçti ya benden onda tedavi içinde adet olmamı beklememiz gerekiyor bağırsak iltihabı olduk biz ondan sonra nüksetti bu mantar illeti inşallah kurtulurum çok ağır kaşıntılı değil allahtan bugün alırım belki tesr bilmiyorum ama niyeyse acele etmek istemiyoeum çevremde bi kaç kişinin hamile olduğunu duydum ya ben tek çizgi görürsem diye korkuyorum
Canım benim adete 10-14 gün kala kasıklarımda sancılar oluyordu. Ama böyle 5-10 saniye sürüyor maksimum ve sonra geçiyordu. Günde 2-3 kere oluyordu. Bat 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve pozitifArkadaşla merhaba ben evliliğimin 9. Ayına girecem nasipse, evlendigimiz günden beri korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Her ay belirti aramaktan çok yoruldum ondan bana yardımcı olursanız sevinirim. Benim bata bugünü saymazsak 5 gün var ama benim 4 gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı çok hafif hafif boyle aynı adet sancısı gibi ama bugün birden bire kesildi. Sanki hiçbirşey yok gibi şuan sadece belim biraz ağırıyor. Bide bütün gece uyumadım afedersiniz ama gaz sancısından defalarca lavaboya kalktım şişmiş balon gibiydim sabaha o da geçti sizce nedir bu ?
Ya ınşallah ama sanmıyorum yine agrım başladı geçmişti dün şimdi yine başladı ofCanım benim adete 10-14 gün kala kasıklarımda sancılar oluyordu. Ama böyle 5-10 saniye sürüyor maksimum ve sonra geçiyordu. Günde 2-3 kere oluyordu. Bat 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve pozitifiki gündür anne olacağımı bilerek yaşıyorum allah nasip ederse bu arada biz de 9 ay sonra pozitif sonuç gördük. Sizin de öyle olur inşallah
Daha 5 gün var agiriyordu 2 gun öncesine kadar dün felan geçmişti hic agrım yoktu şimdi yine hafif hafif agiriyor yine hamile degilim heraldeŞiddetli agrım oldu gününüz geçince test yapin
Inşallah vardır belli olmaz sıkmayın canınızi benim de hemen olmadı 2.5 yıl sonra hamile kaldım. Adet sancisindan daha coktuDaha 5 gün var agiriyordu 2 gun öncesine kadar dün felan geçmişti hic agrım yoktu şimdi yine hafif hafif agiriyor yine hamile degilim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?