- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
Benim o kadar değil ama mesela suan az az gelip geri gidiyor sürekli degil yani gecede çok belim ağırdıInşallah vardır belli olmaz sıkmayın canınızi benim de hemen olmadı 2.5 yıl sonra hamile kaldım. Adet sancisindan daha coktu
Benim normalde sadece adet günü şiddetli ağrırdı. Başka olmazdı. Ama bu sefer özellikle sol ve orta kısımda batma şeklinde ağrıyordu. Eğer senin de normalde 1 hafta öncesinde başlamıyorsa günün 1 gün geçince hemen test yap bence. Benim en büyük belirtim bu olmuştuYa ınşallah ama sanmıyorum yine agrım başladı geçmişti dün şimdi yine başladı of
Stresin gebe kalamamakta en büyük etken olduğuna inanıyorum ben. Biz de 10 aydır istiyorduk. 8 ayında ilk başta programdaki yumurtlama günlerine göre değerlendirdik. Bacak kaldırma falan da yaptım tabi. 4-5 ay sonra promotil ilaç kullandım 1 ay ve ovulasyon testi yaptım. O ay da olmadı. Sonra amaaan takmicam artık dedim. Bacak falan da kaldırmıyordum. Hatta ilişkiden sonra öyle yatmaya falan da özen göstermedim. İki ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. 2 gün önce yaniMidem bulanıyor mu başım dönüyor mu her sabah bunları hissetmek için uyanıyorum ama olmuyor sanırım çok takıyorumCidden elimizde olmuyor düşünme diyorlar düşünmeden edemiyorum ki rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize
Benim de agrimazdi ama gebe kalınca çok agrimisti.Yok hiçbir sekilde adet oncesi ne kaşınır ne agirir benim öyle şeyim yoktur. Ilk defa kaşındı
Kaynanamgildeyim eve bi geçsem yapacam zaten bekleyemiyorumkiBenim normalde sadece adet günü şiddetli ağrırdı. Başka olmazdı. Ama bu sefer özellikle sol ve orta kısımda batma şeklinde ağrıyordu. Eğer senin de normalde 1 hafta öncesinde başlamıyorsa günün 1 gün geçince hemen test yap bence. Benim en büyük belirtim bu olmuştu
Şimdide karnım hafif hafif agiriyor ama geri geçiyor kafayı yicem ya ofBenim de agrimazdi ama gebe kalınca çok agrimisti.
Çok düşünme bak. Günü gelince test yap. Ya da kan ver için rahatlasın.Şimdide karnım hafif hafif agiriyor ama geri geçiyor kafayı yicem ya of
Öyle yapacam çok teşekkür ederim yanimda oldugunuz içinÇok düşünme bak. Günü gelince test yap. Ya da kan ver için rahatlasın.
Rica ederim.ne demek. İnşallah hamilesindirÖyle yapacam çok teşekkür ederim yanimda oldugunuz için
Inşallah haber verecem hamileysemRica ederim.ne demek. İnşallah hamilesindir
Canım bende sendenim bugün kayınvalidemdeydim çıkamadım test almaya yarın ikimizde güzel haberleri alalım inşallahInşallah haber verecem hamileysem
Ben beklicem artık kuzum cuma günü yaparim artik ofCanım bende sendenim bugün kayınvalidemdeydim çıkamadım test almaya yarın ikimizde güzel haberleri alalım inşallah
Niye cuma canımBen beklicem artık kuzum cuma günü yaparim artik of
Kuzum cuma günü adet günü bu kadar bekledim artik beklerim tek çizgi görünce psikolojim bozuluyor çünküNiye cuma canım
Anladım canım hayırlısı olsun rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodurKuzum cuma günü adet günü bu kadar bekledim artik beklerim tek çizgi görünce psikolojim bozuluyor çünkü
Canım adet oldunmu?Anladım canım hayırlısı olsun rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodurinşallah güzel haberler alırız
Hayır canım yarın adet günüm sağ kasığıma sancı giriyo arada bugün test alıcaktım ama hava çok rüzgarlıydı çıkmak istemedim yarın sabah olmazsam almaya gidicem test sendw bir gelişme varmı?Canım adet oldunmu?
Sen sabahtan git al keşke bugün alsaydın yarın ilk idrarla yapardinHayır canım yarın adet günüm sağ kasığıma sancı giriyo arada bugün test alıcaktım ama hava çok rüzgarlıydı çıkmak istemedim yarın sabah olmazsam almaya gidicem test
Açıkçası ezcane biraz uzak bana arabam var ama anahtarı dün kayınvalidemde bırakmışım dedim bunda vardır bir hayır yarını bekliyimSen sabahtan git al keşke bugün alsaydın yarın ilk idrarla yapardin
Açıkçası ezcane biraz uzak bana arabam var ama anahtarı dün kayınvalidemde bırakmışım dedim bunda vardır bir hayır yarını bekliyimsen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?