• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Ü

valla bu belirtielr konusunda adet gecikmeden belirtiler yaşanmaz diyende var önceden hissedende senin Adet günün ne zamandı adet belirtisidemi yok
Hani dün diyordum ya arada geliyor geri gidiyor diye en son gece 3 tu uyandim agrım vardı çok hafif sonra geri uyuya kaldım kalktığımda agrim kalmamisti. Adet oldugum zaman ya hastanelik olurum ben ya da ilaçsız duramam çok ağrılı gecer yani ama bu ne anlamadım geliyor geri gidiyor işte geceden beri daha hiç agrım olmadi cuma günü adetim

Hani dün diyordum ya arada geliyor geri gidiyor diye en son gece 3 tu uyandim agrım vardı çok hafif sonra geri uyuya kaldım kalktığımda agrim kalmamisti. Adet oldugum zaman ya hastanelik olurum ben ya da ilaçsız duramam çok ağrılı gecer yani ama bu ne anlamadım geliyor geri gidiyor işte geceden beri daha hiç agrım olmadi cuma günü adetim
Allah allah rabbim yardımcın olsun inşallah ikimizdede vardır birşeyler🥰

Allah allah rabbim yardımcın olsun inşallah ikimizdede vardır birşeyler🥰
Insallah kuzum ya inşallah seni bizim gruba ekletimmi orada harika kızlar var hepimiz hamile miyiz diye birbirimizde belirtiler arıyoruz bir sürü kişi var grupta dün 3 tanesi hamile cıktı enerjimizle 😂😂

Aaa grup derken canım nasıl bi grup bu olabiliir tabi
Etiketlicem seni kuzum oradan görürsün. Büşra diye bir kiz var beklenen adet tarihini sayfanın başına yazıyor hepimizin bekliyoruz sohbet ediyoruz harika biyer çok eğlenceli birbirimizi teselli ediyoruz

Stresin gebe kalamamakta en büyük etken olduğuna inanıyorum ben. Biz de 10 aydır istiyorduk. 8 ayında ilk başta programdaki yumurtlama günlerine göre değerlendirdik. Bacak kaldırma falan da yaptım tabi. 4-5 ay sonra promotil ilaç kullandım 1 ay ve ovulasyon testi yaptım. O ay da olmadı. Sonra amaaan takmicam artık dedim. Bacak falan da kaldırmıyordum. Hatta ilişkiden sonra öyle yatmaya falan da özen göstermedim. İki ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. 2 gün önce yani 😊 1 kere olsun bunu bi yap lütfen. Bak göreceksin işe yaradığını
aslında bu kadar düşünmezdim ama bu ay diğer aylara göre daha farklı hallerim olduğu için şüpheleniyorum normalde adetten bir iki hafta önce kasık ağrım olmazdı ve bu ağrı 1-2 hafta sürdü sonra akıntımda kan vardı daha sonra beyaz akıntı geldi şimdide adetime 2 gün var ama adet ağrılarım var ama testlerde negatif çıkıyor eğer hamilelik yoksa neden böyle oldum diye onu takıyorum bir sıkıntım mı var diye :(

aslında bu kadar düşünmezdim ama bu ay diğer aylara göre daha farklı hallerim olduğu için şüpheleniyorum normalde adetten bir iki hafta önce kasık ağrım olmazdı ve bu ağrı 1-2 hafta sürdü sonra akıntımda kan vardı daha sonra beyaz akıntı geldi şimdide adetime 2 gün var ama adet ağrılarım var ama testlerde negatif çıkıyor eğer hamilelik yoksa neden böyle oldum diye onu takıyorum bir sıkıntım mı var diye :(
Belki hamilesin ama geç döllenme olduğu için testte çıkmıyordur. Bekle adetin geçerse kan testi yaptirirsin ama adet olursanda birsey yoktur zaten canim

aslında bu kadar düşünmezdim ama bu ay diğer aylara göre daha farklı hallerim olduğu için şüpheleniyorum normalde adetten bir iki hafta önce kasık ağrım olmazdı ve bu ağrı 1-2 hafta sürdü sonra akıntımda kan vardı daha sonra beyaz akıntı geldi şimdide adetime 2 gün var ama adet ağrılarım var ama testlerde negatif çıkıyor eğer hamilelik yoksa neden böyle oldum diye onu takıyorum bir sıkıntım mı var diye :KK43:
Bi de 2-3 gün geçsin öyle test yap bakayım

Arkadaşla merhaba ben evliliğimin 9. Ayına girecem nasipse, evlendigimiz günden beri korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Her ay belirti aramaktan çok yoruldum ondan bana yardımcı olursanız sevinirim. Benim bata bugünü saymazsak 5 gün var ama benim 4 gün öncesinden adet sancısı gibi sancılarım başladı çok hafif hafif boyle aynı adet sancısı gibi ama bugün birden bire kesildi. Sanki hiçbirşey yok gibi şuan sadece belim biraz ağırıyor. Bide bütün gece uyumadım afedersiniz ama gaz sancısından defalarca lavaboya kalktım şişmiş balon gibiydim sabaha o da geçti sizce nedir bu ?
Canım bizde bu yollardan geldik geçtik ve bir hayli de yorulduk.benim çıkardığım sonuçlar şunlar oldu;
Reglin gecikmeden kendini dinlemeyi bırakmalisin
Reglin gecikse bile kan testi negatif cikabilir çünkü kendinde yarattigin stres reglini bile etkiliyor.
Son olarak hayırlısını iste..Allahım ol der ve o gelir.üzme yıpratma kendini..

Canım bizde bu yollardan geldik geçtik ve bir hayli de yorulduk.benim çıkardığım sonuçlar şunlar oldu;
Reglin gecikmeden kendini dinlemeyi bırakmalisin
Reglin gecikse bile kan testi negatif cikabilir çünkü kendinde yarattigin stres reglini bile etkiliyor.
Son olarak hayırlısını iste..Allahım ol der ve o gelir.üzme yıpratma kendini..
Haklısın valla canım

Back