Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Ü

valla bu belirtielr konusunda adet gecikmeden belirtiler yaşanmaz diyende var önceden hissedende senin Adet günün ne zamandı adet belirtisidemi yok
Hani dün diyordum ya arada geliyor geri gidiyor diye en son gece 3 tu uyandim agrım vardı çok hafif sonra geri uyuya kaldım kalktığımda agrim kalmamisti. Adet oldugum zaman ya hastanelik olurum ben ya da ilaçsız duramam çok ağrılı gecer yani ama bu ne anlamadım geliyor geri gidiyor işte geceden beri daha hiç agrım olmadi cuma günü adetim

Allah allah rabbim yardımcın olsun inşallah ikimizdede vardır birşeyler

Allah allah rabbim yardımcın olsun inşallah ikimizdede vardır birşeyler
Insallah kuzum ya inşallah seni bizim gruba ekletimmi orada harika kızlar var hepimiz hamile miyiz diye birbirimizde belirtiler arıyoruz bir sürü kişi var grupta dün 3 tanesi hamile cıktı enerjimizle

Aaa grup derken canım nasıl bi grup bu olabiliir tabi
Etiketlicem seni kuzum oradan görürsün. Büşra diye bir kiz var beklenen adet tarihini sayfanın başına yazıyor hepimizin bekliyoruz sohbet ediyoruz harika biyer çok eğlenceli birbirimizi teselli ediyoruz

aslında bu kadar düşünmezdim ama bu ay diğer aylara göre daha farklı hallerim olduğu için şüpheleniyorum normalde adetten bir iki hafta önce kasık ağrım olmazdı ve bu ağrı 1-2 hafta sürdü sonra akıntımda kan vardı daha sonra beyaz akıntı geldi şimdide adetime 2 gün var ama adet ağrılarım var ama testlerde negatif çıkıyor eğer hamilelik yoksa neden böyle oldum diye onu takıyorum bir sıkıntım mı var diye

Belki hamilesin ama geç döllenme olduğu için testte çıkmıyordur. Bekle adetin geçerse kan testi yaptirirsin ama adet olursanda birsey yoktur zaten canim

Bi de 2-3 gün geçsin öyle test yap bakayım

Canım bizde bu yollardan geldik geçtik ve bir hayli de yorulduk.benim çıkardığım sonuçlar şunlar oldu;
Reglin gecikmeden kendini dinlemeyi bırakmalisin
Reglin gecikse bile kan testi negatif cikabilir çünkü kendinde yarattigin stres reglini bile etkiliyor.
Son olarak hayırlısını iste..Allahım ol der ve o gelir.üzme yıpratma kendini..

Haklısın valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…