• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Inşallah vardır belli olmaz sıkmayın canınızi benim de hemen olmadı 2.5 yıl sonra hamile kaldım. Adet sancisindan daha coktu
Benim o kadar değil ama mesela suan az az gelip geri gidiyor sürekli degil yani gecede çok belim ağırdı

Ya ınşallah ama sanmıyorum yine agrım başladı geçmişti dün şimdi yine başladı of😣😣
Benim normalde sadece adet günü şiddetli ağrırdı. Başka olmazdı. Ama bu sefer özellikle sol ve orta kısımda batma şeklinde ağrıyordu. Eğer senin de normalde 1 hafta öncesinde başlamıyorsa günün 1 gün geçince hemen test yap bence. Benim en büyük belirtim bu olmuştu

Midem bulanıyor mu başım dönüyor mu her sabah bunları hissetmek için uyanıyorum ama olmuyor sanırım çok takıyorum 😕Cidden elimizde olmuyor düşünme diyorlar düşünmeden edemiyorum ki 😕 rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize 🤲🏻
Stresin gebe kalamamakta en büyük etken olduğuna inanıyorum ben. Biz de 10 aydır istiyorduk. 8 ayında ilk başta programdaki yumurtlama günlerine göre değerlendirdik. Bacak kaldırma falan da yaptım tabi. 4-5 ay sonra promotil ilaç kullandım 1 ay ve ovulasyon testi yaptım. O ay da olmadı. Sonra amaaan takmicam artık dedim. Bacak falan da kaldırmıyordum. Hatta ilişkiden sonra öyle yatmaya falan da özen göstermedim. İki ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. 2 gün önce yani 😊 1 kere olsun bunu bi yap lütfen. Bak göreceksin işe yaradığını

Benim normalde sadece adet günü şiddetli ağrırdı. Başka olmazdı. Ama bu sefer özellikle sol ve orta kısımda batma şeklinde ağrıyordu. Eğer senin de normalde 1 hafta öncesinde başlamıyorsa günün 1 gün geçince hemen test yap bence. Benim en büyük belirtim bu olmuştu
Kaynanamgildeyim eve bi geçsem yapacam zaten bekleyemiyorumki😣

Hayır canım yarın adet günüm sağ kasığıma sancı giriyo arada bugün test alıcaktım ama hava çok rüzgarlıydı çıkmak istemedim yarın sabah olmazsam almaya gidicem test
Sen sabahtan git al keşke bugün alsaydın yarın ilk idrarla yapardin

Napim bugün hiç agrım olmadi düşüne düşüne kafayı yiyorum oturduğum yerde 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂😂😂
Açıkçası ezcane biraz uzak bana arabam var ama anahtarı dün kayınvalidemde bırakmışım dedim bunda vardır bir hayır yarını bekliyim🙈 sen naptın?

Back