Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalp çarpıntısı,öfke,iştahsızlık,ani kilo kaybı,günlük işleri bile yapamamak,mide bulantısı çok uzun süredir yaşıyorum ama geçti sanmıştım bi ayrılık yaşayınca tekrarladı
Kalp çarpıntısı,öfke,iştahsızlık,ani kilo kaybı,günlük işleri bile yapamamak,mide bulantısı çok uzun süredir yaşıyorum ama geçti sanmıştım bi ayrılık yaşayınca tekrarladı
Ne yaşanırsa mideye vurması.. İyi bilirim. Ufacık Bi şeye canım sıkılsa hemen midem bulanmaya başlardı. İnan ki yapıcak bişey yok hala ufak can sıkıntısında kalbim deli gibi çarpmaya başlar ayıptır söylemesi deli gibi kusarım. Bunun için psikolojik ilaç kullanayım falan deme sakın daha kötü olursun. Oluruna bırak.. Belki komiğine gidebilir ama ben böyle durumlarda evde müzik açıp dans ederdim. İyi gelirdi :)
Ne kadar süredir var? Bir doktora git, durumunu anlat. Tahlil yaptır. Fiziksel birşeyin yoksa panik atak gibi gözüküyor. Psikolojik tedavi al. Maddi durumun varsa hem psikolojik hem psikiyatrik.