• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Anladım canım. Ama sanmıyorum ya sorun olacağını yinede biz ne kadar bilebiliriz ki doktor değiliz sonuçta muayenelerini ihmal etme canım şimdiki aklım olsa senin yaşında hamile olmak için herşeyi yapardım... çok ihmal ettim çokk..
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah :) yasin suresini oku kuran okumayi biliyorsan . Biz yoktan var etmedikmi buyuruyor 82. Ayetinde

Beklenmedik zamanda olur zaten bekleyince olmuyor
Yok ya bakma umidim yok dediğime 1 kerelik lilskiyle bile bu ay iki defa test yaptım zaman geçmiyor resmen ama birşey soyleyiyim mi ben bu ay gerçekten yumurtladım nerden anladın de hani herkeste belirti farklı olur diye bende yapışkan akıntı olmuyor sanmistim bundan 2 gün önce toplamda 2.5 gün sürdü yani afedersiniz kızlar peçete resmen yapışkan akıntıyla doldu anlatamam yani şansıma bak ortada koca varken bu olmamıştı koca yok ve ben harbi yumurtladigimi farketdim neyse en azından diğer aylar için bana ders oldu

Yok ya bakma umidim yok dediğime 1 kerelik lilskiyle bile bu ay iki defa test yaptım zaman geçmiyor resmen ama birşey soyleyiyim mi ben bu ay gerçekten yumurtladım nerden anladın de hani herkeste belirti farklı olur diye bende yapışkan akıntı olmuyor sanmistim bundan 2 gün önce toplamda 2.5 gün sürdü yani afedersiniz kızlar peçete resmen yapışkan akıntıyla doldu anlatamam yani şansıma bak ortada koca varken bu olmamıştı koca yok ve ben harbi yumurtladigimi farketdim neyse en azından diğer aylar için bana ders oldu
nasip istee

Kızlar ben hamile değilim ne tüp bebeği kim dedi daha adetime var benim ki size dedim ya eşim 15 gün yok tam yumurtlama dönemimde yok bide bu ay gebe değilim ben ay allah mi söyletti acaba inşallah ama daha dün koca bi tek çizgi gördüm mümkün değil yani
Ayyy kız ciddi misin ben kiminle karıştırdım seni yahu:deli:
Seninle başka bi topikte konuştuk diye hatırlıyorum... ayyy benim kafa gitmiş vallahi.. çok özür dilerim canım ya.. :(

Ayyy kız ciddi misin ben kiminle karıştırdım seni yahu:deli:
Seninle başka bi topikte konuştuk diye hatırlıyorum... ayyy benim kafa gitmiş vallahi.. çok özür dilerim canım ya.. :KK43:
Yemin ederim bi an kendimden şüphe ettirdin beni :KK48: burda bu yazıyı okurken adımı görünce nasıl çarptı kalbim anlatamam inşallah bu topikte hepimizin kalbi sevinçten çarpacak tek tek gebe haberlerimizi alırız inşallah :dua:

41 hurma dedigin ney abla duymadim hic
41 tane hurmaya 41 tane meryem suresi okunuyo ama her bi hurmaya tek bi kişi okicak.sonra sabahları aç karnına 20 gün boyunca bi tane eşin bitane sen yiyosun son kalan 1 taneyide 21. Gün ortadan bölüşüp yiyosunuz yapanların hep olmuş çocuğu.. bende yaptım ama olmadı hayırlısı olsun sende dene istersen

41 tane hurmaya 41 tane meryem suresi okunuyo ama her bi hurmaya tek bi kişi okicak.sonra sabahları aç karnına 20 gün boyunca bi tane eşin bitane sen yiyosun son kalan 1 taneyide 21. Gün ortadan bölüşüp yiyosunuz yapanların hep olmuş çocuğu.. bende yaptım ama olmadı hayırlısı olsun sende dene istersen
☺ deniycem insallah

Kızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. :halay:Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:dua: benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz:anneadayı:
Buyrun beraber bekleyelim :emir_bebek:

@sadeceMelek 22 Kasım
benim de 22 kasım beklemedeyim :KK49: 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay. :dua: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Back