Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Ayy kız varya "kızlar ben hamile değilim" bölümünü okudum içimi bi sıkıntı bastı.. kesin evde test pozitifti başka topikte hamile diye çok sevindik kan testinde negatif çıktı şuan onu anlatacak heralde diye düşündüm vallahi.. devamını bi okudum şok geçirdim ben karıştırmışım diye...

Inşallah tam tersi olur evdeki test negatif oldu ya adetim geçer de kanda pozitifi görürüm inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Gunum gecti diye bile sevinemiyorum cinki bu defelarca boyle oldu sonra regl oldum 20 gun gectigini bile biliyorum . Ama sonuc negatif
Canım hamile olmadan önceki bir kaç ay adet düzensizleşiyormuş doktorlarda bunu söylüyor vucüt kendini hazırlarmış..
Benim normalde kolay kolay düzenim bozulmazdı ama 2 aydır tamamen bozuldu.. hatta her ay 7 gün süren adetim geçen ay 4 gün sürdü.. inşallah bu ay ben ve bu topikteki herkes hamile kalır...

Amin ınsallah :)

Göğüslerim şiş, karın gurultusu, gaz, arada bi adet olucak gibi karında bi tuhaflık, bi ara sıra kasık ağrısı ama bunlar bende her ay oluyor adet belirtisi yani
Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olur derler ama ben ilk hamile olduğumu söylediklerinde inanmamıştım düşün yani o derece anlamamıştım hoş 4 haftalıkken düşük yaptım anlamaya da fırsatım kalmamıştı zaten

Rabbim en iyisin8 bilir :) sabretmek sart

Aa gerçekten mi üzüldüm canım ya... düşük sebebi ne?? Farketmeden ağır birşeyler mi yapmıştın acaba bende dün nede olsa adet olucam dedim annemlerdeyken mahallede teker yarışı yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…