- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Ayy kız varya "kızlar ben hamile değilim" bölümünü okudum içimi bi sıkıntı bastı.. kesin evde test pozitifti başka topikte hamile diye çok sevindik kan testinde negatif çıktı şuan onu anlatacak heralde diye düşündüm vallahi.. devamını bi okudum şok geçirdim ben karıştırmışım diye...Yemin ederim bi an kendimden şüphe ettirdin beniburda bu yazıyı okurken adımı görünce nasıl çarptı kalbim anlatamam inşallah bu topikte hepimizin kalbi sevinçten çarpacak tek tek gebe haberlerimizi alırız inşallah
Inşallah tam tersi olur evdeki test negatif oldu ya adetim geçer de kanda pozitifi görürüm inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy kız varya "kızlar ben hamile değilim" bölümünü okudum içimi bi bastı.. kesin evde test pozitifti başka topikte hamile diye çok sevindik kanda testinde negatif çıktı şuan onu anlatacak heralde diye düşündüm vallahi.. devamını bi okudum şok geçirdim ben karıştırmışım diye...
Benim guatrim cikti o hormonlari dengesizlestirmis . 4 aydir hep 12 sinde oluyordumDüzensiz adet görenlere pko diyorlar öylemi senin de
O zaman gebelik için sorun değildir bu öylemi?Benim guatrim cikti o hormonlari dengesizlestirmis . 4 aydir hep 12 sinde oluyordum
Insallah olur bekliyoruz mujdeli haberinibenim de 22 kasım beklemedeyim2 kasımda çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
4 ay once sorundu bebek olsa bile duser dediler bi muddet ilac kullandim guatr gecti . Doktorada gittim. bi problemde yok sadece olmayacak dusuncesine kapilmamam lazimO zaman gebelik için sorun değildir bu öylemi?
Inşallah canım benim inşallah bu ay hepimizin yüzü güler...Inşallah tam tersi olur evdeki test negatif oldu ya adetim geçer de kanda pozitifi görürüm inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ah o düşüncelere sahip olabilsek işte4 ay once sorundu bebek olsa bile duser dediler bi muddet ilac kullandim guatr gecti . Doktorada gittim. bi problemde yok sadece olmayacak dusuncesine kapilmamam lazim
Peki ağrı var mı gerçi olsa ne hamilelikle adet belirtisi aynı zatiiInşallah canım benim inşallah bu ay hepimizin yüzü güler...
Benimde bugün adet olmam geriyor ama olmadım..
Benim göğüslerimde sislik var 15 20 gundur belimde agri var asiri ac hissediyorum baska hic birsey yok .Peki ağrı var mı gerçi olsa ne hamilelikle adet belirtisi aynı zatii
Canım hamile olmadan önceki bir kaç ay adet düzensizleşiyormuş doktorlarda bunu söylüyor vucüt kendini hazırlarmış..Gunum gecti diye bile sevinemiyorum cinki bu defelarca boyle oldu sonra regl oldum 20 gun gectigini bile biliyorum . Ama sonuc negatif
Amin ınsallah :)Canım hamile olmadan önceki bir kaç ay adet düzensizleşiyormuş doktorlarda bunu söylüyor vucüt kendini hazırlarmış..
Benim normalde kolay kolay düzenim bozulmazdı ama 2 aydır tamamen bozuldu.. hatta her ay 7 gün süren adetim geçen ay 4 gün sürdü.. inşallah bu ay ben ve bu topikteki herkes hamile kalır...
Göğüslerim şiş, karın gurultusu, gaz, arada bi adet olucak gibi karında bi tuhaflık, bide ara sıra kasık ağrısı ama bunlar bende her ay oluyor adet belirtisi yaniPeki ağrı var mı gerçi olsa ne hamilelikle adet belirtisi aynı zatii
Bunlar iyi güzel belirtiler boşa çıkmaz inşallahBenim göğüslerimde sislik var 15 20 gundur belimde agri var asiri ac hissediyorum baska hic birsey yok .
Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olur derler amaGöğüslerim şiş, karın gurultusu, gaz, arada bi adet olucak gibi karında bi tuhaflık, bi ara sıra kasık ağrısı ama bunlar bende her ay oluyor adet belirtisi yani
Bi farki yokmus zaten hamilelik belirtisiyleGöğüslerim şiş, karın gurultusu, gaz, arada bi adet olucak gibi karında bi tuhaflık, bide ara sıra kasık ağrısı ama bunlar bende her ay oluyor adet belirtisi yani
Rabbim en iyisin8 bilir :) sabretmek sartAdet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olur derler amaben ilk hamile olduğumu söylediklerinde inanmamıştım düşün yani o derece anlamamıştım hoş 4 haftalıkken düşük yaptım anlamaya da fırsatım kalmamıştı zaten
Aa gerçekten mi üzüldüm canım ya... düşük sebebi ne?? Farketmeden ağır birşeyler mi yapmıştın acabaAdet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olur derler amaben ilk hamile olduğumu söylediklerinde inanmamıştım düşün yani o derece anlamamıştım hoş 4 haftalıkken düşük yaptım anlamaya da fırsatım kalmamıştı zaten
Aynen her ay bunlar olunca artık bu ay hiç umursamıyorum bu belirtileri...Bi farki yokmus zaten hamilelik belirtisiyle
Nasil yaniAa gerçekten mi üzüldüm canım ya... düşük sebebi ne?? Farketmeden ağır birşeyler mi yapmıştın acababende dün nede olsa adet olucam dedim annemlerdeyken mahallede teker yarışı yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?