Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparız
Baya oldu çünkü sanki senin geçeli..

Ay hadi inşallah canım. Noldu gelen giden yok inşallah?

Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparız
Baya oldu çünkü sanki senin geçeli..

Ay hadi inşallah canım. Noldu gelen giden yok inşallah?
Pazartesi hastaneye gideceğim biraz daha beklemek istiyorum evdeki testlere güvenemiyorum. Sabah yaptım negatifti ama hala olmadım. Ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var. Eğilip kalkarken bel ağrısı ve sol kasık bacak ağrısı hariç hiçbirşey yok.

Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsam

Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsam
Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.
Yarın sabah ilk idrarla bir kez daha mı denesem? Yoksa özel hastaneler her saat test yapıyor mu bi bilginiz var mı?

Canım özellerde her istedğin zaman kan testi yaptırabiliyor olman lazım. Ne yaptın inş bugün gitmişsndir?

Evet canım ben de merak ettim ne yaptın?

Kızlar yorum yapmıyorum ama pir dikkat takip ediyorum ne oldu bende heyecan yaptım çıkmamış mi sonuç daha

Benim de takvime göre iki gün geçti benim için normal ama işte insan yine umut ediyor ovulosyon vardı bende onu yaptım bugün silik çıktı

Doktor önce ameliyat olmalisin diyor safrayi aldırıp öyle hamilelik düşün dedi korkuyorumda ameliyat olmaya napcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…