- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparızAslında üzülmüyorum ama korkuyorum benim kistlerim vardı dogum kontrol hapı falan kullandım son kontrolde temiz çıktı ama acaba bırakinca haplari yine oldu ve duzensizleşirmi diye korkuyorum hastalığım. Hamilelik belirtileride yok sadece bugun sol kasıgım ve sol bacağımda bi ağrı var ve sol kasığımda bir dolgunluk. Süreklo uyumak istiyorum ve acayip yoruluyorum yemek yerken bile yoruluyorum hep yatmak istiyorum. Geçen ay çok umutlanmıştım olmazsa diye korku var umarım hamileyimdir.
21 kasım yani bugun adet tarihim gelmedi gebelik testim negatif çıktı her ay kasık ağrım olurdu bu ay sadece bel ağrım var inşallah yarına kadar olmazda çizgileri görürüm allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. Bu bekleme işi
Çok zormuş
Pazartesi hastaneye gideceğim biraz daha beklemek istiyorum evdeki testlere güvenemiyorum. Sabah yaptım negatifti ama hala olmadım. Ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var. Eğilip kalkarken bel ağrısı ve sol kasık bacak ağrısı hariç hiçbirşey yok.Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparız
Baya oldu çünkü sanki senin geçeli..
Ay hadi inşallah canım. Noldu gelen giden yok inşallah?
Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsamPazartesi hastaneye gideceğim biraz daha beklemek istiyorum evdeki testlere güvenemiyorum. Sabah yaptım negatifti ama hala olmadım. Ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var. Eğilip kalkarken bel ağrısı ve sol kasık bacak ağrısı hariç hiçbirşey yok.
Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsam
Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.
Yarın sabah ilk idrarla bir kez daha mı denesem? Yoksa özel hastaneler her saat test yapıyor mu bi bilginiz var mı?
Evet canım ben de merak ettim ne yaptın?Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.
Yarın sabah ilk idrarla bir kez daha mı denesem? Yoksa özel hastaneler her saat test yapıyor mu bi bilginiz var mı?
Canım özellerde her istedğin zaman kan testi yaptırabiliyor olman lazım. Ne yaptın inş bugün gitmişsndir?
Evet sağlık ocağına gittim yarın çıkar sonuçlar dedi. Hayırlısı olsun bakalım.Evet canım ben de merak ettim ne yaptın?
Ay hadi inşallah güzel haberini alırız :)Evet sağlık ocağına gittim yarın çıkar sonuçlar dedi. Hayırlısı olsun bakalım.
Valla ben de beklemedeyim :)Kızlar yorum yapmıyorum ama pir dikkat takip ediyorum ne oldu bende heyecan yaptım çıkmamış mi sonuç daha
Nap tin sonuç çıkmadı mı dahaEvet sağlık ocağına gittim yarın çıkar sonuçlar dedi. Hayırlısı olsun bakalım.
Bende bekliyorum :) insallah bebek geliyordurNap tin sonuç çıkmadı mı daha
Bi kafadan atabilsek hepimiz gebe kalacagizda işteUzulme . Guzel seyler daima gec gelir
Doktor önce ameliyat olmalisin diyor safrayi aldırıp öyle hamilelik düşün dedi korkuyorumda ameliyat olmaya napcam bilmemCanım söylediğin iyi oldu tanıyamazdım değilse seni.. Malesef ben de bugün sabah kırmızı kartı gördümhalbuki dün çok heyecanlanmistim. Dun yaptığım testte 2. Çizgi bi kaç saat sonra silik şekilde çıkmıştı. Ben de acaba mi dedim ama bugün sabah kırmızılari gördüm çok mutsuzum sabahtan beri.. Sen nasil oldun?bi gelişme var mı?
Malesef hamile değilimNap tin sonuç çıkmadı mı daha
Malesef bu ayda olmadı.Ay hadi inşallah güzel haberini alırız :)
Aynen oyle :)Bi kafadan atabilsek hepimiz gebe kalacagizda işte
Kan testin degeri kac çıktı?Malesef hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?