• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu babaya ne yapmalı ?

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.472
15.902
298
Merhaba arkadaşlar,
Bu seferki sorunum babamla ilgili..geçiyorum konuya : Babam yüzünden mutsuz bir çocukluk ve ergenlik geçirdim,geçirdik hatta kardeşlerimle beraber ..evi bize de anneme de zindan etmiştir.Alkol ,dayak,aldatma,hakaretler,küfür,Aşağılama..hepsi vardı.Aşırı baskıcı,diktatör bir adamdı,bu kısım hala öyle..evden kurtulmak için öğretmen oldum,çok da seviyorum işimi..şehir dışında okudum ve biraz rahat nefes aldım.Maddi olarak beni üçe katlıyor olmasına rağmen kendinünkileri yedi yedirdi benden krediler çekmemi istedi,çekmedim.Bana faydası yoksa gelsin pılını portunu toplasın gitsin Demişti yıllar önce.Çok kötü izleri var Üzerimde,kardeşlerimin üzerinde de...
Yaşım 37...on Yıldır yalnız yaşıyordum bıkmıştım.Benim bekar hâlimle boşanmış çocuklu biriyle evlenmemi hazmedemiyor düğünüme gelmedi,annemi de göndermedi.kız kardeşlerim evleneceği zaman da ortalığı ververeye verdi Düğüne gelmemişti,kimseyi de göndermemişti.Erkek kardeşimin düğününde dört dörtlük baş rollerde oynadı.
Kendisi yazdan bu yana 3 defa Felç geçirdi zor yürüyor işi de bırakmış.Beni reddediyor eve kabul etmiyor,istemediği kişiyle evlendim diye.Bayramda gitmek istedik Ksbul etmemiş.Hasta çalışamıyor.Tüm yaptıklarına rağmen ona yardımcı olmak istiyorum.Gün gelecek "baban.." Diyecekler diye korkuyorum yine de.kim kime kin tutmalı ?Salak mıyım saf mıyım neyim ben ?

Son düzenleme:
kimse size bunun hesabını soramaz. Allah görüyor herşeyi, siz başka hiçkimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Ne yaparsanız yapın o geçmişte yaşadıkalrınızı unutamayacaksınız. e o zaman neden zorluyosunuz ki kendinizi

kimse size bunun hesabını soramaz. Allah görüyor herşeyi, siz başka hiçkimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Ne yaparsanız yapın o geçmişte yaşadıkalrınızı unutamayacaksınız. e o zaman neden zorluyosunuz ki kendinizi
Kötü bir haberini alsam kötü Şeyleri unutup vicdan yapacağım diye korkuyorum.Anneme dedim ki faturalarınızı ben öderim talimat veririm,sonra da aklıma yaptıkları ve yapmadıkları geliyor pişman oluyorum karma Karışık duygular içerisine giriyorum.beni okutmuş olduğunu sürekli yüzüme vurmuştur,sanırım bilinçaltıma yerleşti .Aklıma gelmişken ,benden istediği kadar oara koparamayınca beddua etmiş bana bi de baba ! Olacdk Kışı

Eğer öldüğünde vicdanınız rahat etmeyecekse, gidin, yüzyüze gelince geri çevirmez
Eşinizle değil, bence yalnız gidin yada eşini gözükmesin ilk etapta..
Yok benim vicdanım rahat, arkadan keşke demem diyorsanız elalem ne der diye kasmayın kendinizi.
Yani siz babanız için değil, kendiniz için karar verin.

Kötü bir haberini alsam kötü Şeyleri unutup vicdan yapacağım diye korkuyorum.Anneme dedim ki faturalarınızı ben öderim talimat veririm,sonra da aklıma yaptıkları ve yapmadıkları geliyor pişman oluyorum karma Karışık duygular içerisine giriyorum.beni okutmuş olduğunu sürekli yüzüme vurmuştur,sanırım bilinçaltıma yerleşti .Aklıma gelmişken ,benden istediği kadar oara koparamayınca beddua etmiş bana bi de baba ! Olacdk Kışı

Hatta anneni ve kardeşini de kurtar kurtarabiliyorsan

Eğer öldüğünde vicdanınız rahat etmeyecekse, gidin, yüzyüze gelince geri çevirmez
Eşinizle değil, bence yalnız gidin yada eşini gözükmesin ilk etapta..
Yok benim vicdanım rahat, arkadan keşke demem diyorsanız elalem ne der diye kasmayın kendinizi.
Yani siz babanız için değil, kendiniz için karar verin.
Elâlem umrumda değil bu konuda.Sonuçta ben adımımı attım herkes biliyor.onun yaptıklarını da biliyorlar.hem kinliyim hem vicdan yapıyorum Hayırlısı

Allah göstermesin yine de.. babadır sonuçta. Ama vicdan yapılacak bir şey varsa en başta o vicdanı yapacak kişi babanız olmalı. Çünkü bu hayatta ölüm, yaşa bakmıyor.

Acaba istemediği kişiyle evlendiniz ve size tavır aldı diye mi bu kadar kötü görüyorsunuz yoksa gerçekten mi davranışları kötü.

Acaba istemediği kişiyle evlendiniz ve size tavır aldı diye mi bu kadar kötü görüyorsunuz yoksa gerçekten mi davranışları kötü.
Yok canım eskiden olan Şeyler unutulur mu eşim hayatımda 1.5 Yıldır var sadece

Back
X