Bu ayın sonunda birisi delirmis olacak, o ben olmayayim lutfen...

Madem kahveye gidiyor dondugunde kapiyi acmayin parasi varmis cimri diyorsunuz onun parasi coktur gitsin otelde kalsin bakin nasil iki gune ev buluyor. Sizin este is yok esine ya o gider ya ben iki gun sure veriyorum sana de ve iki günün sonunda gitmediyse cik git evden kizim
Uyumuyor diye bisey yok oda iki gun uyumayiversin illaki uyur bu kafayla siz bu sorunu cozemezsiniz oyle bekleyip rica etmekle anlayacak adam degil asalak bi tip belli

Asiri merhametli biri.
Merhametliyse kendi eşine, çocuğuna karşı olsun. Herşeyden önce bir aile reisi. Düşünmesi gereken bir ailesi var. Ben sizin yerinizde olsam hiç bu kadar sakin kalmam. Çocuğunuzu bahane ediyorsunuz başka yere gitmemek için ama çocuk dediğin ne düzene alıştırırsan ona uyuyor. Benim kızım normalde en ufak tıkırtıya uyanır. Uykusu gelince top patlasa uyanmıyor. Ben alır çocuğumu giderdim. Onlarda ne halleri varsa görsün.

esinin halletmesi gerekiyor.

o kadar merhametli ise sana da merhamet etsin o zaman

Herkese cevaplarindan dolayi tesekkur ederim. Aksam konustuk hepberaber. Artik gitmesi gerektigini yuzune soyledik. Alindi mi bilmem, cok rahat birisi. Esimde evin duzeni bozuldu. Bugun icin o baktigi bir ev vardi ona goturecek, gotururkende birak orda ablasina yada oglan kardesine gitsin dedim. Buraya gelmeyecek insallah. Esyalarini filanda yollayacagim. Ablasini da aradim aksam, yani esimin halasini. Boyle boyle yapiyor. Artik bas edemiyoruz evde bakmiyor. Ben bu kadar agirlayabilirim evde. Istersen sana gelsin hala, o sirada da baktigi evin elektirik su vs actirip ustune alir dedim. O da yolla dedi. Bozuldular filan ama umurumda degil. Kotu gelin olmus olabilirim en azindan kafam rahat

Git de gitmiyorsa eşin gondermiyirorsa sen git eşinin aklı başına gelsin normal bir baba olsa asla öyle demem yazık eşini büyütmüş okadar hakkı yokmu idare et derdim ama bu adamın hakkı yok arsız biri

Sende seni gerdigi zaman agzını acıp konus git burdan diye, yemek yapma onun camasırını yıkama zorunda degılsın hızmet etmeye

Kara bulutlar çökmüş. O insanla 2 ay değil 2 dk zor geçer. Açık açık istemiyorum diyince eşinde sokağa mı atayım diyo. Ee o adam zamanında atıyodu

Eşiniz gerizekalı mı neyin vefası bu , size tavsiyem ikisini evde başbaşa bırakın ailenize gidin ve geldiğimde bu adam gitmiş olacak yoksa boşanma işlemlerini başlat deyin, o evde olanlara tahammül etmeyin , ne mal adamlar var yaaa...

Valla dediklerinizi yaptik. O kadar piskin biri ki yine de alinmiyor. Hic alinma huyu yok. Tesekkur ederim ama fikir verdiginiz icin.
Direk suratına size yine laf soktuğu bir anda direk açıkça suratına artık, sizi bu evd estemiyorum deseniz? Adam madrm gelmiş kalmış bari uyumlu, pozitif vs biri olsa. Sizin mutsuzluğunuzu umursamıyorsa bence açıkça git denmesinde bir sakınca yok. Beni umırsamayanı ben de umursamam. Bana acımayana ben de acımam

Merhametli insan kullanılmaya mahkum sanırım. Ne varsa şu merhametimizden çekiyoruz.
Yüzüne karşı deyin yani demek zorundasınız kenarda parası olan adamı evimde ne diye tutacakmışım? Hem baba mı o? Elin yabancısı resmen.
Eşimin babası da böyle tiplerden. 6 sene önce ayrı yaşamaya başlamış kv ile. 3 çocuğu evlendi hiç bir şeylerine gelmedi. Çocuklarıyla nadir görüşür. Ameliyat oluyor 3-4 defadır geçenlerde yine olmuş. Eşim de bana bakılması lazım eve getirsem bir süreliğine gibi bir laf etti direkt kestirip attım istemiyorum dedim. Yüzünü dahi görmedim ne zaman görüşmek istesek bahane bulup gelmedi. Ne sokacağım ben o adamı evime. Baştan koymak lazım tepkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…