Bu ayın sonunda birisi delirmis olacak, o ben olmayayim lutfen...

Niye sokakta kalsın, parası varmış. Aynı gün ev tutup içine bir döşek atabilir. Sizin eviniz olmasaydı ne yapacaktı?

Eşinize kıyamıyorsunuz ama daha çok mağdur eder sizi.
Karakterini bilmediginiz icin, asiri uzun yazdigimdan daha da uzamasin diye bir yerde kesmek zorunda kaldim. Su an desek ki cik git artik ev tutmaz, gider bi hastanede bi parkta yatar. Sonra cocuklar gidip alir onu diye bekler. Daha onceden de yapti. Ama bugun ciddi konusma yapacagiz esim ben kaynim anlastik. Dananin kuyrugu kopacak. Insallah ev buldum yarin gidiyorum diye gelir bu aksam evimize.

Hah çok mantıklı. Çünkü havalar çok soğuk sokağa koyulmaz. Ha baştan almasaydınız tamamdı ama şimdi olmaz.
Ayrıca teşekkür ederim

Adam faydasızın teki gibi duruyor okuyunca. Ben dayanamayıp açık açık ne zaman gidecektiniz derdim sanırım. Eşiniz de mülayim olmasa basın gidin evden derdim ama o adam eve iyice yayılır sanki öyle de. Olan size ve eşinize olur.

Evet, su an kayinvalideme bile gidisim onu iyice mutlu eder. Iyice yerlesir eve. Bu yuzden esimle aram o kadar iyiyken kavga etmek istemiyorum. Esim benim aileme karsi cok asiri saygili, geldiler mi kafasinda gezdirir. Ailemin evinde babam olsun, abilerim olsun herkesle cok iyi anlasir. Herkes tarafindan da cok sevilen birisi. Kendi annem sabret esin iyi birisi, bir yoluna koyacaktir kayninla diyor. Bir de hizmetini ben yapmiyorum, esim yapiyor. Daha geldiginden beri kp nin ictigi bardagini bile ellemedim.

Bu nedir ya? Eşinize babalık yapmamış da işi düşünce arıyor, evinizde kalıyor üstelik huzurunuzu bozuyor, ağzı bozuk, memnuniyetsiz, cimri ve nankör birini. Eşinizde babamdır sabredelim bakalım yedirelim, üstünü paklayalım tabi bu iş sizde. Kusura bakmayın ama Eşinize kızıcaksınız sizin başınızda tutan eşiniz başından beri net olacaktı şimdi susa susa daha çok çıkar tepenize

Ben kp nin hicbir hizmetini yapmiyorum. Esim yapiyor. Sadece kendimize gunluk yemek yapiyordum, ayni yemekleri yine yapiyorum. Esimde isten gelince salata vs yapiyor, cay yapiyor. Bulasigi filan topluyor. Daha kiyafetini bile yikamadim. Kirlilerini biriktirmisti, disari giderken yanina aldi. Kuru temizlemeye mi verdi bilmiyorum. Hicbir seyine dokunmadim. Yatagini acip toplamasini da esim yapiyor. Ama esimin susmasi konusunda haklisiniz, aslinda susmuyor ama kp cok asiri rahat biri. Biz hep ev bulup gosteriyoruz ama yok, ben buldum diyor zaten. Hareket yok ama tasinma vs

gerçekten arada kalmışsınız eşinizle kavga etmek aradınızı bozmak istemediğini anlıyorum ama bu adama konuşmazsa yerleşir asla gitmez

Parası var diyorsunuz niye sokakta kalsin ki. Siz boyle iyi niyetli olursaniz bu adam sizden gitmez. Eşyalı kiralik bulun postalayın gitsin. Baba olamayan bir kişi için huzurunuzu bozmaya gerek yok

Parası var diyorsunuz niye sokakta kalsin ki. Siz boyle iyi niyetli olursaniz bu adam sizden gitmez. Eşyalı kiralik bulun postalayın gitsin. Baba olamayan bir kişi için huzurunuzu bozmaya gerek yok
Keske bu kadar kolay olsa. Bu aksam esimle kaynim oturup konusacaklar insallah gider

İş eşinizde şu an. Gidecek kiralık eşyalı bir ev veya apart oda vs tarzı bir şey bulacak,tutacak,anahtarı getirip babasına verecek bu kadar. Çok benzer şeyler yaşadık gelip bizde kalması hariç olarak. Eşim halletti. Bunun başka yolu yok çünkü. Yüzsüz adam her zaman yüzsüzdür,üzerinizde emeği dahi olsa sizinle beraber yaşayamaz kpiniz. Herkesin evi ayrı yolu ayrı.

İnanin ki biz tuttuk mu gidip yasayacagini bilsem vallahi su an ben gidip tutarim bir oda ona. Ama o kadar katir inadi var ki, ciddiyim tanimasam ben de ayni dusunceleri tavsiye ederim. Fakat kayinpeder de bunlar islemiyor. Esim uzerine sozlesme yapsa vs hicbir sekilde odeme yapmaz. Anca kendi tutarsa. Bugun yemekte soyleyecegiz o eve yarin bakilacak baska yolu yok diye.

Gerekiyorsa ödesin eşiniz,sizin durumunuzdan daha değerli değil neticede ne zamana kadar üst üste yaşayacaksınız ki? Siz tutun evi,götürün eşyasını da yerleştirin,nasıl olsa gider adam.

Gerekiyorsa ödesin eşiniz,sizin durumunuzdan daha değerli değil neticede ne zamana kadar üst üste yaşayacaksınız ki? Siz tutun evi,götürün eşyasını da yerleştirin,nasıl olsa gider adam.
En son bu aksamki konusamada fayda etmezse mecbur boyle yapacagiz. Kayinvalidem de ya git deyip kovacaksiniz, ya da ev tutup esyasini yerlestirip bu sekilde gitmesini saglayacaksiniz diyor. Baska turlu olmaz, gitmez diyor.

Eşinize net bir sınır çizmekten başka çözüm bulamıyorum.
Ya bu adam gider ya ben deyin zaten 1 hafta idare etmişsiniz.
KV gibi biri olsaydı bambaşka konuşurdum ama bu adamı hoş görmeyin lütfen.
hep birilerinin sırtına basa basa 60 yaşına gelmiş artık yeter.
sokakta mi kalıyor nerede kalıyorsa defolsun gitsin.

Evet. Kayinvalidemi sirtimizda tasisak hakediyor. Cok anlayisli. Ben yazarlik yapiyordum, en cok beni o destekledi. Yaptigim her iste, giristigim her seyde en cok destegi bana kayinvalidem verdi. Bir sorun oldugunda ogluna da konusabilmeyi, kadina deger verilmesi gerektigini ogretmis. Tek basina calisarak iki oglunu buyutmus. Hem de cidden cennetlik bir kadin. Ilerde annesi vefat etse yanima alacagim onu, bende calismaya devam edecegim insallah. Ama kp nin yatacak yeri yok, oylesine kotu birisi Allah affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…