Bu ayın sonunda birisi delirmis olacak, o ben olmayayim lutfen...

O kahvedeyken nakliye gelsin evinizi taşıyın. Yeni adresinizi de vermeyin , bu ne yahu böyle?
Eşinizde kabahat , kendisini çocukken terk edip gitmis adama neden iyilik yapıyor ki?
Ona gore iyilik degil yaptigi. Aciyor. Merhamet ediyorum diyor. Cok haklisiniz, cok caresizim

Alın çocuğunuzu ailenizin evine gidin. Eşinize de açıkça söyleyin konuşsun. Kayınvalide evine değil kendi aile evinize. İşler biraz çirkinleşir ama o adamda gitmek zorunda kalır. Eşiniz de onu terkedeceğinizi düşünsün azıcık. Korksun . Ay ben mahçubum deyip de idare et demesin. Neymiş 2 ay daha idare etmiş. En sevmediğim insan tipi

Sahsen galiba kendim evden atardim. Esinin birsey yapabildigi yok. Kendini belki hala onu sokaga atan babaya sevdirme derdinde

Sahsen galiba kendim evden atardim. Esinin birsey yapabildigi yok. Kendini belki hala onu sokaga atan babaya sevdirme derdinde
Konu sahibinde o güç yok diyemedim onu . Ama gerekirse kendisi güzelce konuşsun. Bak baba sen bir hafta diye geldin ama iki hafta oldu. Bende küçük çocuklu bir kadının . Sen varsın diye kendimi kısıtlıyorum ama misafirliğinde bir süresi olur . İki ay diyormuşsun oğlunu bilmem ama uygun olmaz . Benim ailem de laf eder bende çekinirim. Evini tut yardımcı olalım bu hafta vb…. Diyecek sorun çözülecek. Ama adı kötü geline çıkar orasını baştan diyeyim

Dogru diyorsunuzda adamin amaci zaten evim dagilsin. Yoksa bu kadar yuzune yuzune telefon sokup bak bu ev iyi ara da yarin tutalim dedikten sonra kalmaya devam etmez. Istegi o ki ben evden gidince bir sey degismeyecek. Cocugumun evde duzeni var annemde dahi uyumuyor gidipte oralarda bu kp yuzunden surunmek istemiyorum. Ama esime gozdagi verdim bugun. Isten geldiginde acikca konustum. Boyle giderse bizim aramiz bozulacak. Ben artik tahammul etmeyecegim diye.

Anlamak istemiyor musunuz, sevdirmek degil amaci. Oyle olsaydi anlardim. Su an evden atmakla atmamak arasinda gidip geliyor. Inanin ki basit bir sey gibi gozuksede oyle degil. Laftan anlayan biri yok karsimizda.

Eşiniz ayrıldıklarında sık sık görüşmüş mu babasıyla?
Enteresan eve getirmesi ve kalmasını istemesi.

Kotu gelin olayim ama en azindan huzurum olsun evde yoksa timarhane yolu gozukuyor bana. Mecburen artik bende olaya dahil olacagim.

Eşiniz ayrıldıklarında sık sık görüşmüş mu babasıyla?
Enteresan eve getirmesi ve kalmasını istemesi.
Evet, gorusmusler. Biz esimle yeni sevgiliyken kp 4,5 senedir daha yeni orda calisiyordu. Biz tanisali 6 sene oldu. O donemler de gorusuyorlardi. Samimi gorusme degil. Zorunlu seyler icin gorusuyorlardi. Ben de diyorum zaten bizim hicbir seyimizde yanimizda yoktu simdi niye biz ona el uzatalim, ben istemiyorum diyorum. O da istemiyor artik evin huzuru kactigi icin. Bugun ciddi konustum isten geldiginde.

Aşkım sana hak veriyorum ama bak ben evlendim daha ilk haftalarımızda ay olmadan eşimin kardeşi bizim eve taşınmaya çalıştı çalışacakmış parttime bize yakınmış iş . Geldiler söylediler bana . Eşime eğer gelirse ayrılırım daha evleneli ay olmasa da durmam yanında dedim. Getirtmedim. Tatile gittim birkaç günlük bir yere eşimden ayrı o arada kardeşi gelecekti geldi kaldı ben evde yokum diye birşey demedim geleceğim gün ben eve gelmeden gidecekti birkaç gün daha kalacakmış . Eşim mesajla söylüyor. Sen misin öyle diyen dedim eşime de gelmiyorum ayrılıyoruz ailemin yanına gidiyorum herkese herşeyi anlatacağım yanıma yaklaştırmayacağım seni dedim. İkinci olayda da 2 aylık evliyim ( arkadaşımın düğününe gitmiştim farklı şehire ) hemen yolladı kardeşini daha kimse birşey diyemiyor. Zamanında ben bu kadar dik durmasam sizr yapılan gibi ezilirdim.

Anlamak istemiyor musunuz, sevdirmek degil amaci. Oyle olsaydi anlardim. Su an evden atmakla atmamak arasinda gidip geliyor. Inanin ki basit bir sey gibi gozuksede oyle degil. Laftan anlayan biri yok karsimizda.

Ben bunu bilerek yaptigini iddia etmedim ki Basit oldugunu da iddia etmedim ama sahsen esime zamaninda acimayanin gözünün yasina bakmam. Kötü gelin rolünü üstlenirdim. Bir hafta müsade ederdim sonra tipki onun esimi sokaga attigi gibi sokaga atardim.

Vallaha sahsen eskiden yalnis insanlara merhamet gösterdigim icin akillanmiş 2.0 verziyonum böyle biri ile güzel güzel konusmaz, cünkü laftan anlamaz o. Anlamamazliktan gelir. O yüzden kötü gelin olup kendim atardim. Ama bence esi buna yine engel olur

Tek suçlu eşiniz,böyle bir babaya değil eve almak selam bile vermemeliydi.Babasini eve alarak kendine ve annesine yapılanları yutmuş oluyor Yazık ben şahsen böyle kocaya saygı duymam İnsanın hayatta bir duruşu ve çizgisi olmalı.Her isteyen öylece gelip sınırı geçmemeli.

Size hakaretvari konuştuğunda,bu şekilde davranmaya devam ederse gitmesini isteyeceğinizi,onu idare etmenizi istiyorsa adam gibi oturması gerektiğini söyleyin.
Ev olması şart değil ,kiralık odalar oluyor ya,var mı bilmiyorum yaşadığınız yerde.Paylaşımlı evler.Öyle bi yer tutulup kayınbiraderle birlikte ödenebilir.Bu babaya yapılabilecek max evlatlık bu kadar olur.

Konu sahibi işte bunu anladığında tum sorunları çözülecek. Aşırı merhametliymiş, çok mahçupmuş vs. Hani sana nerde merhameti? Ele olan merhameti yere batsın sana bunları yaşattıktan sonra. Ağzına geleni sayıyormuş adam. Bir de için sızlıyor, sokakta yatacak falan demişsiniz yapmayın Allah aşkına. Bu tipler sokakta kalmaz, sokakta yatmaz merak etmeyin. Bir şekilde kapı önüne koyabilirseniz görürsünüz akşamına evini tuttuğunu...

çokmu safsınız , eşiniz size numara çekiyor . karısını düşünene eşyalı ev bulur pansiyon bulur. tabii para çıkmasın işler tıkırında ilerlesin . hanıma karşı mahçup gözü yaşlı evlat . ben asla yemezdim bu numaraları

Ben bu adam konuşmayla anlamıyor anladım. Eşiniz karıma saygı duy öyle konuşma derken siz kendinizi neden savunmuyor bu saygısızlıklara cevap veremiyorsunuz?
Ben yalandan bir kavga çıkarır kp ile laf soktuğu kötü konuştuğu bir anda kavga eder. Ufak bir sinir krizi yalanı ile evden tüm eşyalarını atardım. Bu adama anca böylesi müstahak.
Ancak gerçekten nasıl kendinize saygısızlık yaptırırsınız burayı aklım almıyor.

Cocugumu alir ailemin evine giderdim bir sure sonucta sizin de kucuk cocugunuz var,kendi ozel bir yasaminiz var,banyosu var,hastaligi var daha sayilacak bir Ton sey....Anne babaya evde asla karsi degilim yanlis anlasilmasin tabii ki gelecekler kalacaklar ama ama hem yalniz sekilde k.p in bu kadar uzun Sure kalmasi hem de ona ragmen SIZE hakaret Eder gibi konusmasi k.bakmasin kimse ama Beni korkuturdu.En rahati anamin Evi derdim ve giderdim esimde babasiyla otursun ilgilensin evlatlik gorevini yapsin Beni ilgilendirmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…