Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

2.Bebek isteyenlerde bu gün Ben de 2.yi istiyorum kızlar korunmayı bıraktık 1 ay olmadı 1 ay oldu düştü 1 ay korunduk bu ay yeniden istiyoruz BAT 14 Mart
Seni de listeye ekliyorum o zaman ☺

İnşallah canım... O kadar ihtiyacım var ki o güzel haberi almaya...
Olmasa bile üzülme inan böylesi daha hayırlıdır. Herkesin doğum ve ölüm tarihi bellidir. Eğer ki olmazsa bil ki bebeğin için yazılan doğum gününe daha zaman varmış..

Olmasa bile üzülme inan böylesi daha hayırlıdır. Herkesin doğum ve ölüm tarihi bellidir. Eğer ki olmazsa bil ki bebeğin için yazılan doğum gününe daha zaman varmış..
O günü ne zamandır bekliyorum bir bilsen :) Öyle tabiki canım, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim hep, inşallah o zaman gelmiştir artık

B BirGunesDoguyor Regl olana kadar ümit hep olsun. Benim 6 günüm var ama dayanamadım test yaptım ve tabiki sonuç negatif
Bu ay ümidim yok keza yumurtladigimi bile adamakilli hissedemedim. Regl olsam da kürlere başlasam diye bekliyorum. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.. Ben ilk gebeliğimde Meryem suresini okumaya başlamıştım ki 7. Günü hamile olduğumu öğrendim. Şiddetle tavsiye ederim, okuyun.

Kızlar bn bugün de olmadım dedim ki herhalde artık pozitif ama yoook gene negatif hiç de gecikmem niye böyle oluyo yaa

Meryem suresini okuyorum zaten canım.. Sagolasin... İnşallah rabbim hepimize nasip eder en kısa zamanda hayırlısıyla

sanmiyorum ya ayıptır söylemesi en son 21.de ilişki oldu o zamana göre geç yumurtlmamis olur muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…