Gebeliğe Hazırlık Bu ay klomen ve catlatma ıgnesı deneyecekler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim esimin değerleri cok dusuk degildi ama keciboynuzu pekmezi çakşır suyu omega 3 ve d vitamini kullandi. 2.test 3 kat artmisti hiz sayi ve morfoloji daha iyiydi
benim eşime de yeni yaptırdık morfolojo 1di 4olmus sayı artmıs harekette nispeten artmıs ama sizce nasıl??doktor dogal gebelık olur dedı ama biizim bu ayda olmazsa aşılama yaptıracaz

Eklentiler

• 9DD9857B-0369-411D-A0C6-42FA9C75D9D8.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 17
Adetin 9. Günü gel dedi bana

Adetin 9. Günü gel dedi bana
yumurta büyüklüğüne bakacak olabilir kac mm tahmını nezaman çatlar??onun buyuklugune göre ilişki günlerini verecektir muhtemelen..bız 3aydır yumurtlama takibi yapıyoruz benim eşimin değerleri biraz düşüktü ama ikimizinde yaşı var ondan dolayı süreci çok bekletmeyecez bu ayda olmazsa aşılama deneyecez

Ya şöyle cümleler duymak o kadar güzel ki hiçbir soruma cevap alamıyordum burada gerçekten çok sağol neyi niye yaptırdığını bilmiyorum soruyorum doktora sonuca bakarız diyor teşekkür ederim

Ya şöyle cümleler duymak o kadar güzel ki hiçbir soruma cevap alamıyordum burada gerçekten çok sağol neyi niye yaptırdığını bilmiyorum soruyorum doktora sonuca bakarız diyor teşekkür ederim
rica ederim nedemek keşke hamile kalabilmeyi başarıp deneyimledim böyle yaptım da oldu diyebilseydim ama bildiğim duyduğum ne varsa aktarmaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede bizde hamile kalabiliriz

birde stres yapma..bılıyorum zor bende bunu çok başaramıyorum ama ovulasyon kiti ile hamile kalan okadar çok kişi varki yumurtlama takıbı yaparak onla bile deneyebilirsin ama eşinin sperm değerleri iyi olması lazım..cunku o testte yumurtlamayı yakaladığın anda 3gün üst üste ilişki yaşayın diyolar .Ama doktorlar günaşırı öneriyor mesela biz doktorun verdği tarihlerd yaşıyoruz seninkide bu şekilde yol izleyecektir muhtemelen..birde tek doktora takılma derim araştır iki iyi doktordan teyid al doktorların bir dediği diğer doktorun dediğini tutmuyor çünkübu site iyi burda bu süreçleri yaşayanlar deneyimlenenler var ben bursa ğye değilkende çok okurdum en son üye olup yazmaya başladım inşallah hamile kaldığıdna da yaşadığım bildiğim ne varsa hepsini yazacam okuyana sorana bir faydası dokunsun allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen ben de öyle yapıcam ne yaşıyorsam başlık açmıştım, anlatıyorum enfeksiyonla ilgili yazdım faydası oluyor çünkü .. inşallah sonuçlarımı yorumlayınca doktor yine yazarım sorarım :) inşallah biz de kalırız 6 aydır deniyoruz biz bebek eşimin değerleri nasıl hiç bilmiyorum zaten kendime bastırdıktan sonra deneyip yine olmuyorsa onu sa doktora götürürüm diye düşünüyorum

bence bekletme eşinde gıtsın hatta eşinin sonucunu al da git eşinin bakış açısı ne bilmiyorum ama biz genelde kendımızde arıyoruz sorunu ama inan genelde erkeklerde çıkıyor varsa bilirsiniz hemen takvıyeye başlarsınzı zaman kaybetmeyın boşuna hayal kırıklıgı olmasın..ben evlendıgımız gunden bu yana çocuk ıstıyodum biz yaklaşık 1.5yıl ayrı yaşadık tayin sürecimiz oldu..Daha önce korunurken ben gıttım doktora tüm testler tahlıller yaptırdım hıcbır sorunum yoktu doktor rahat hamıle kalırsın düşündüğün zaman folik asit başla dedı sadece..biz uzaktayken benım baskımla korunmayı bıraktık(doğal yolla korunuyorduk) ben sandımkı hemen hamile kalırım ne yumurtlama günü ne bişeyden haberim var dıger ay ıgrendım yumurtlama günleri varmıs vs telefonuna uygulamalar ındırdım ordan takıp etmeye calıstım denk gelırse haftasonuna gıdıyordum ya da çağırıyordum eşimi üst üste denıyorduk her ay hamıle oldugumu dusunuyordum sonrası hüsran..bırkac ay sonra yıne gıttım doktora yumurtlamaya baktı yumurtluyorum hormon degerlerım normal dedı hamile kalman mucıze olur stres yapma okadar kolay bısey degıl cunku duzenlı bırlıktelık lazım günaşırı ilişki lazım vs yine bir umut aylarca denedim neyse biz kasım’da biraraya geldik dedim tamam şimdi hamile kalabılırım iki ay gectı yine yokk birdaha gıttım doktora bana yumurtlama takıbı yaptı günlerini verdi tutmadi yine..buarada evde kavga kıyamet eşime yalvarıyorum doktora gıt diye..6ay dolsun öyle gıdecem sırf sen stres yapıyosun acale edıyosun dıye benı baskıya alma dedi tamam dedım ben stresten yalnız kaldıgımı dusundugumden nisan ayına kadar eşime düşman oldum resmen..eşim doktora gitti sonuc değerleri kötühayatımın en kötü günleri cok agladım cok sızladım eşime karşı inanılmaz öfkem vardı yanında olmak ıstıyorum ama bana yaşattıkları vs aklıma geldıkce sürekli laf sokuyodum ..ilaç kullanmaya başladı keçiboynuzu kürü ıcıyor hergun ve benim istedıgım doktora gıdıyoruz hem de bırlıktw(başta erkek dıye onaylamadıgı doktor) bende yumuşadım doktorum bırdaha test istedı dgerlerı yukselmıs doktor dogal olur dedı ama bekleyecek sabrım kalmadı doktorda bunun farkında..yaşadıklarımdan duyduklarım kanaatım eşinde gitsin sorun varmı yokmu baktırsın olmayacak değerlere sahipse boşuna umutlanma her ay hamıle oldugunu hayal edıp regl olmak cok yıpratıyor insanı

Canım biliyorum çok istiyorsun bende çok istiyorum bu ay ilk aşılama yapılacak banada yinede ümidimi kesmiyorum çok heyecanlıyım Şunuda söylemek istedim erkekler bizler gibi değiller onların erkeğim ben dedikleri yer organları hoş değil ama her erkeklerin çoğu böyle düşünür eşine karşı ve ailesine karşı ezilmiş gibi hissederler evet bizler içinde zor ama onlar için dahada bir zor bunu anlayışla karşılamak lazım hiç uzaklaşma sorunluysa bile bastırma kötü bakma erkek kardeşin varsa onu düşün aynı durumu yaşaşa destek vermez miydin verirdin elbette ha şuda var sinirli agrasif olabilirler sadece sabır ve anlayış göstermelisin canım

Anladım canım haklısın ama insan hisseder ya bende sorun diye düşünüyorum ben . Eşim de çok istekli değil zaten bu doktora gitme konusunda o yüzden kendim deneyim.. üzülme uzaklaşma eşinden sonuçta düşünsene sizden bir mucize olacak ikinizden :))

ben sorun cıkmasına degıl aksine benim söyledıklerımı onemsememesine içerlendim inan sorun olması muhım degıl..Herseyın bir çaresi vardır yaşımız genç değil ben 32 eşim 35yaşında.Geç evlendik ben 30yaşındaydım bide planlamadıgımız şekilde tayin sürecimiz fazla uzadı mayıs 2017de evlendik kasım 2018de biraraya gelebildik..Ben ona bak git varsa bir sorun önlemini alalım vakıt kaybetmeyelım dedım.Normal bakış açısı geniş, mantıklı olan adamı ikna edemedim 6ay dolsun öyle gidecem dedi ve tam 6ay doldu öyle gitti cidden.Ve ilk testi okadar savsak vermişki kendine güveninden sabun falan karışmış çok kötüydü doktor direkt tüp bebek dedi düşünebiliyomusun??günlerce ağladığımı biliyorum ve çok istedıgın hayal kurdugun bıseyın elimden alındıgını düşündüm ama dedım bu benim sınavım çok istedim ondan çıktı karşıma.Eşim ne yapmayı dusunuyosun dıye sordu ondan boşanacagımı bıle düşündü ben çabaya bakarım dedım beklerim ıyılesmesını olmazsa denerız olmadı bırdaha olmadımı bırdaha tüm maddı kaynakları kullanırız gerekırse arabanı evını satarsın bende yaparım bunları..Eğer yan çizeceksen beni yalnız bırakacaksan baştan söyle yine zaman kaybı olmasın bana .Tamam dedi ve birdaha test yaptırdık benımd edıgım hastanede sonuc okadar da kotu degıl mayıs aylarında nekadar ıyı dıye bılınen doktorlar varsa gezdık acale etmeyın dogalda olur dedıler ve en ıyısı dıye dusundugumuze teslım ettık kendımızı..Mayıs ayından beri takıp edıyor o arada rahım filmide çektirdim ben..Bu ay son bu da olmazsa aşılama denerız dedi doktor.Ben aşılama ya da tüp bebek vs bunlara karsı ya da önyargılı degılım saglıklı bır gebelık ve saglıklı bır cocuk olsun önemlı olan sonuc dıye bakıyorum ama keşke bu süreçte en başından beri eşim benimde yanımda olsaydı zaten uzaktaydık ben regl olur ağlardım adamın ruhu duymazdı.Yok şunu yıyeyım yok bunu yapmayayım belkı hamıleyımdır dıye aylarca yaşadım umrunda olmadı.Bunlardan dolayı öfkelendım hala yazınca sinirlendıgımı farkedıyorumkeşke en başından beni dinleseydi

canım inşallah öyledır ama erkekte belli olmuyor benim eşim fit bir adam.Yedıgıne içtiğine dıkkat eder spor yapar sıgara agzına koymamıstır ıckı yılda bırkez o da belkı ortamda okadar.Öyle ağır bir iş degıl masa başında çalışıyor ama stesli bir ortam.Ve libidosu yüksektir.Erkekteki sorun sinsi belli etmez dışardan anlaşılmıyor maalesef

Ya canım işte bunları başkasına anlatsak bize gülerler varya hangi erkek karısının yanındaki çok nadir konuşmalarımız mı yanlış bende pek çözemedim bu evlilikte eşle diyaloğu ama yapan kadın yapıyor yada biz mi böyle hissediyoruz Onuda anlamadım düşünüyormda bizim sıkıntılarımızı küçümsediklerinden dikkate almıyorlar onların kendi dertleri daha önemli oluyor ben bıraktım artık kendimi mutlu etmeye bakıyorum canım eşimle konuşurken çok detaya girmiyorum heveslenerek bi hayalimi bi planımı anlatmıyorum onu dinleyip evet hmmm deyim geçiyorum çok sorun ettiğimizde gördüm ki kendimizi üzüp düşünüp yıpratıyoruz ne yazık ki onlar kafalarına ne koyuyorlarsa yapıyorlar ama bizim düşüncelerimiz fikirlerimiz erteleniyor çok garip herkesle anlaşıp eşinle birbirini deli gibi sevmene aşk evliliği yapmana rağmen güzel konuşup anlaşamamak

buarada inşallah öyledir demem sorun yoktur anlamında dedım.Insallah sorun sendedır anlamında degıl.Kendınde sorun arama kadındakı daha kolay halledılıyır zaten stres yapma yumurtan catlamıyosa ıgne yapıyılar ılacla buyutuyolar vs.

Valla bizde 1 yıl önce evlendik ben de 30yaşjndayım şu an okul meslek atama anca fırsat bulup da evlendik hayırlısı inşallah bi sonuçları göstereyim de ona göre hareket ederim:)

evet bu çocuk derdimiz oldu resmen.Hele ben gecen aylarda daha kötüydüm çok şükür düzeldim .Tatil planı yapıyodu yıllık ızın vs ben ne derdindeyim adam ne düşünüyor derdim hala.İnan bu benim rahatlamıs oluruna bırakmıs halimBeni anlamıyordu ve ben kendimi anlatmak ıcın cırpınıyordum hala anlamıyor gerci nasip deyip geciyor .Şimdi de bana doktoru sıkıştırma adam senin manyak olduğunu anladı oyuzden aşılama yapalım dedi diyorama doktorun dedıgınden o da çıkmıyor neysekiadam terapistimiz oldu bide

Ya işte ne desin hayırlısı deyip geçiştiriyorlar bizi çünkü söyleyecek birşeyleri yok canım benim eşimde beni dinler ben anlatırım bak şöyle olcak böyle olcak diye o da sadece bakar dinler sonra kızardım bişey söylese diye oda ne söyleyim ki hayırlısı hayatım der ben tabi daha sinirliyim çünkü o kadar konuşmuşum yani hiç tartışmasız olur mu neyse ki artık bişey anlatmıyorum en mantıklısıda o boşver sende yorma kendini alacağın cevap tahminlerini geçmez yani az çok tahmin edersin ne söyleyeceğini

benim eşime de yeni yaptırdık morfolojo 1di 4olmus sayı artmıs harekette nispeten artmıs ama sizce nasıl??doktor dogal gebelık olur dedı ama biizim bu ayda olmazsa aşılama yaptıracaz
Degerleri cok iyi yorumlayamam bizim testte hep yuzde uzerinden ifadeler vardi. Ileri hareket yuzde 20den yuzde 70lere cikmisti. Bu ay hamile olma ihtimalim var doktor bana da olmazsa bikac ay sonra asilama deneyelim demisti. Esinize uroloji doktorunun yorum yapmasi daha iyi.

Benim bi de tsh değerim 6,85 çıktı.. hamileliğe engel mi bu tedavi yöntemi nedir

Benim bi de tsh değerim 6,85 çıktı.. hamileliğe engel mi bu tedavi yöntemi nedir
bendeki testte 20yaş uzerıne 0.35-5.5 demış aralıga sanırım senın bıraz yuksek ama o skala arasına bak belkı hastaneye gore degısıyordur o aralıktamı degerın.Tedavısı bılmıyorum ama mutlaka ilacı vs vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…