İğnesi çok ince hiç hissetmiyorsunuz bile.Bende 11 aydir hamile kalmak istiyorum ama olmadi hic bir sorunumuzda yok Allaha sukur . Catlatma ignesi cok acitiyormu normalde igneden bile korkan bi insanim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bu ay klomen ve catlatma ıgnesı deneyecekler
- Konu Sahibi Sermec
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, bende regl 5.günü femera başladım. 5 gün sabah akşam içtim. Onun yanı sıra gynositol de içiyorum. 6 günü gittiğimde 22 m yumurtam olmuştu. Çatlatma iğnesi yaptı doktorum. 4 gün ardarda ilişki oldu. İğne olalı 6 gün oldu. Normalde bat tarihim 11 Temmuz. Test yapmadan sabırla ve tevekkülle beklicem. Eğer hamile kalmışsam sizinle paylaşırım inşallah. Kızlar bu Gynositol ilacını çok önerdi doktorum. Yumurtaları besliyormuş ve içinde folik asitte varmış. Tavsiye ederim hepinize...
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
İnşâllah canım ya benım adet 7 gun surerdı kurtajdan önce ve bu ay 5 gun surdu dun bıttı ve bugun uzayan akıntı geldi acaba ben erken mı yumurtlama oldu kafam karıstıd
aynen sanırım öyle olur 4 temmuz u iple çekiyorum bakalım kaç mm olmuş yumurtalar merak ediyorum
Bende pko var biraz normelde. Bu klomen yumurta büyüttüğü için hafif ağrı yaptı kasigima soldaki ozellikle
Ilkine tutar ins
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
arkadaşlar merhaba ben de bu ay reglının 5.gunu günde 2kez klomen kullandım 13.gün doktora gıttım cumartesı 3tane yumurtam olusmus 21,19,16 ogun catlatma ıgnesı vuruldum kucuk bısey fazla acımadı da..ogun ılıskı oldu dün olmadı bugun sabah 8.30gıbı leke geldı sanırım çatladıama bızım ılıskı akşam 21gıbu oldu doktor saati muhım degıl demıstı umarım gec kalmamısızdır bıde 3temmuzda yapcazacaıp şişlik ve gaz yaptı bende bu iğne..cumartesı bişey hıssetmemıstımde bugun sabahtan beri şişim resmen..umarım emekler boşa gıtmezde hamile kalırız hepımız
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
İnşâllah benım ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu ama yasaması maalesef bu ay klomene başladım yine bugun 2. Gunu 5 temmuzda da randevum var muhtemelen 8 temmuzda da iğne olurumarkadaşlar merhaba ben de bu ay reglının 5.gunu günde 2kez klomen kullandım 13.gün doktora gıttım cumartesı 3tane yumurtam olusmus 21,19,16 ogun catlatma ıgnesı vuruldum kucuk bısey fazla acımadı da..ogun ılıskı oldu dün olmadı bugun sabah 8.30gıbı leke geldı sanırım çatladıama bızım ılıskı akşam 21gıbu oldu doktor saati muhım degıl demıstı umarım gec kalmamısızdır bıde 3temmuzda yapcazacaıp şişlik ve gaz yaptı bende bu iğne..cumartesı bişey hıssetmemıstımde bugun sabahtan beri şişim resmen..umarım emekler boşa gıtmezde hamile kalırız hepımız
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
eşinizin değerleri nasıl??bızım hareketlılık ve sayı yeterlıde morfolojı 1.jinekologlar önemsemıyor ama ürologlar önemsıyo anlamadımİnşâllah benım ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu ama yasaması maalesef bu ay klomene başladım yine bugun 2. Gunu 5 temmuzda da randevum var muhtemelen 8 temmuzda da iğne olurum
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
8 ay önce pek iyi degıldı toplam sperm sayısı 80 ML di hareketsizlik yuzde 55 ti 6 ay tedavı sonunda sperm sayısı 120 ML yükseldi hareketsizlik yuzde 45 e düştü ve ben o ay hamıle kaldım morfolojı hakkında olumsuz bir yorum yapmadıeşinizin değerleri nasıl??bızım hareketlılık ve sayı yeterlıde morfolojı 1.jinekologlar önemsemıyor ama ürologlar önemsıyo anlamadım
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
bizim toplam sperm sayısı 28mılyon ilerı hareketlılık 30mılyon..sizin degerlere göre çok mu düşük anlayamadım8 ay önce pek iyi degıldı toplam sperm sayısı 80 ML di hareketsizlik yuzde 55 ti 6 ay tedavı sonunda sperm sayısı 120 ML yükseldi hareketsizlik yuzde 45 e düştü ve ben o ay hamıle kaldım morfolojı hakkında olumsuz bir yorum yapmadı
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Evet canım bizim sperm 80 mıkyonken bıle ben hamile kalamadım benım eşim mort vıtal dıye özel bir ılac kullandı ve kecıboynuzu özü pekmezi kullandı o sekilde sayı ve hareketlılık arttı ve ben hamıle kaldım ama yazamadı nasıp degılmışbizim toplam sperm sayısı 28mılyon ilerı hareketlılık 30mılyon..sizin degerlere göre çok mu düşük anlayamadım
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
North vıtal ilacın adı yanlış yazmışımEvet canım bizim sperm 80 mıkyonken bıle ben hamile kalamadım benım eşim mort vıtal dıye özel bir ılac kullandı ve kecıboynuzu özü pekmezi kullandı o sekilde sayı ve hareketlılık arttı ve ben hamıle kaldım ama yazamadı nasıp degılmış
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
benim eşimde neofortıl kullanıyor kecıboynuzuyla 3aydır degerlerı ne aşamada şuan bılmıyoruz.Ama kaç doktora gıttıysek degerlerını normal buldu..Nıtekım bız aşılama tedavısı ıstemıstık ıkı jınekologda dogalda olur dedı en guvendıgımıze teslım olduk o takıp edıyor şuan..bizim elımızde ıkı test sonucu var daha az ıyı olanı ben baz alıyorum o daha ayrıntılı ölçmüş verdıklerı skala degerının ortasında bızım degerler.Acaba hastaneye göre degısıyormu??cunku cok farklı ciddenNorth vıtal ilacın adı yanlış yazmışım
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Biz özelde yaptırdık canım biz zaten 6 ayda sonuc aldık bence bekleyin zamanla iyi olacaktır cünkü kecıboynuzu özü pekmezi cok faydalıbenim eşimde neofortıl kullanıyor kecıboynuzuyla 3aydır degerlerı ne aşamada şuan bılmıyoruz.Ama kaç doktora gıttıysek degerlerını normal buldu..Nıtekım bız aşılama tedavısı ıstemıstık ıkı jınekologda dogalda olur dedı en guvendıgımıze teslım olduk o takıp edıyor şuan..bizim elımızde ıkı test sonucu var daha az ıyı olanı ben baz alıyorum o daha ayrıntılı ölçmüş verdıklerı skala degerının ortasında bızım degerler.Acaba hastaneye göre degısıyormu??cunku cok farklı cidden
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
bizimkide özelde..dıgerı arastırma hastanesi sonucu nisan ayından beri hergun ıcıyorrr ınsallah ıyılesmıstır ınsallah bu ay etkısı olırda hamıle kalırımBiz özelde yaptırdık canım biz zaten 6 ayda sonuc aldık bence bekleyin zamanla iyi olacaktır cünkü kecıboynuzu özü pekmezi cok faydalı
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
İnşâllah canım ama sabret biraz daha uzayabilir süre bızımkısı 6 aydan sonra ıyı oldubizimkide özelde..dıgerı arastırma hastanesi sonucu nisan ayından beri hergun ıcıyorrr ınsallah ıyılesmıstır ınsallah bu ay etkısı olırda hamıle kalırım
Bana da aşırı gaz yaptı...arkadaşlar merhaba ben de bu ay reglının 5.gunu günde 2kez klomen kullandım 13.gün doktora gıttım cumartesı 3tane yumurtam olusmus 21,19,16 ogun catlatma ıgnesı vuruldum kucuk bısey fazla acımadı da..ogun ılıskı oldu dün olmadı bugun sabah 8.30gıbı leke geldı sanırım çatladıama bızım ılıskı akşam 21gıbu oldu doktor saati muhım degıl demıstı umarım gec kalmamısızdır bıde 3temmuzda yapcazacaıp şişlik ve gaz yaptı bende bu iğne..cumartesı bişey hıssetmemıstımde bugun sabahtan beri şişim resmen..umarım emekler boşa gıtmezde hamile kalırız hepımız
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Hayırlısı olsun canım benimİnşâllah canım ya benım adet 7 gun surerdı kurtajdan önce ve bu ay 5 gun surdu dun bıttı ve bugun uzayan akıntı geldi acaba ben erken mı yumurtlama oldu kafam karıstı
Sabret biraz daha
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
canım okadar erken yumurtlama olmaz sanki..belkı daha tam yenı ıcın temızlenmıstır regl yanı daha yenı bıtmıstırİnşâllah canım ya benım adet 7 gun surerdı kurtajdan önce ve bu ay 5 gun surdu dun bıttı ve bugun uzayan akıntı geldi acaba ben erken mı yumurtlama oldu kafam karıstı
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Doktorumla konuştum o da olmaz erken yumurtalama dedı senı biz yumurtlarcaz dediği an ben koptum ama o gunu yıne de degerlendırdimcanım okadar erken yumurtlama olmaz sanki..belkı daha tam yenı ıcın temızlenmıstır regl yanı daha yenı bıtmıstır
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
İnşâllah canım gelecek sefere tutar seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilk denemede tutmuştu ama maalesef kaybettim bu ay tutar mı BIlmıyorum kürtajdan sonra 4. Ayım rahım toplamış mıdır kendını BIlmıyorum hayırlısıKlomen +iğne Denedim ve bugün bana yine hüsran bana yine hasret var..